Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Partinizle, kime oy verdiginizle ilgilenmiyorum.
Her insan özgür iradesiyle istedigi kişiyi, partiyi destekleyebilir ve ben buna saygı duyuyorum.

Ama bu desteği verirken yazılan şeylerde verilen örneklerde hata yapıldığında bunun hatalı oldugu söylediginde niye rahatsiz oluyorsunuz ki? Keşke yazılanların üzerinde düşünseniz böyle tepki vermeden önce.
Hata derken yazdıklarımın her bir kelimesinin arkasındayım.

Tamam dünyanın en haklı, her söylediği, her düşüncesi yüzde yüz doğru olan hanımefendi. İyi akşamlar sizee.
Hahaha ben öyle bir ideada bulunmadım hanımefendi size göre öyle gelmişse bilemem 😂 ben tabloya bakarak yorum yaptım onlar benim yorumlarım size doğru ya da yanlış gelebilir buna da saygı duyarım der geçerim yani. İyi akşamlar💐

Termosları 800 tl aranizda para toplayıp alsanıza be bana 😪 benin içtiğim şu anda 58 tl :)
Kk olarak toplaşıp alalım sana bir termos, ben sırf o yüzden 150 TL lik termosa talim 😂 2si bir arada kahve bile markette tanesi 4 TL 58 starbuks a göre çok iyi.. Ben ecnebi kahve sevmiyorum gerçi. Dibek ve menengiç olsa neyse..

@Bibibella starbucks kaç para? 😂 Yalnız termos çok ucuzmuş gibi🙄
Biz niye bu haldeyiz bakış açısı yoğğğ😒

K. Çıkırık bı kahveyi nıye evde yapmam gerekiyor nıye dur surada bı soluklanıyım kahve ıceyım diyemiyorum diye sorgulamıyoda

Hahaha ben öyle bir ideada bulunmadım hanımefendi size göre öyle gelmişse bilemem 😂 ben tabloya bakarak yorum yaptım onlar benim yorumlarım size doğru ya da yanlış gelebilir buna da saygı duyarım der geçerim yani. İyi akşamlar💐
Hâlâ 'size öyle gelmişse' yazabiliyorsunuz ya, hayretler içindeyim.

Bundan sonra 2+2= 8.

Kimse bana bunun hatalı olduğunu söylemesin, cevabım belli, size öyle gelmiş.

K. Çıkırık bı kahveyi nıye evde yapmam gerekiyor nıye dur surada bı soluklanıyım kahve ıceyım diyemiyorum diye sorgulamıyoda
Çıkar cebindeki telefonla aynı zihniyet
Kendi halkına hiçbir şeyi layık bulmuyor.
Parmak sallayan hakaret eden insanı daha çok seviyor.
Zalimlerin çarkı cahillerin çalışmayan kafasıyla döner.
Victor Hugo

Onların öyle bi tarzları yok ki. Birbirinin evine gidip börek yiyolar veya sokakta çene çalıyorlar. Kahve 5 lira olsa yine saçma gelecek onlara cafeye gitmek.

Adamlar su bile çok pahalı diyen gençlere, musluktan doldur onu iç dediler. Bunu muhakeme edebilir mi?

Manipülasyon dedikleriniz bizzat gerçek, inanın ben de manipülasyon bunlar diye yırtındım. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyerek meşrulaştırdıklarınız

Hizbullah 22 sene önce bitirilen bir örgüt. Belki bu zamana dek duyduğumuz en korkunç örgütlerden biriydi. Hüdapar dediğiniz gibi özerklik isteyen Kürtlerin oylarını çekmek için akp saflarına giren bir parti. Kuruluş aracına bir bakarsınız bir ara tabi o amacı hala taşır mı sanmıyorum. Sonuçta başındaki herif ben hizbullahı terör örgütü görmüyorum diyen biri. Özerklik isteyen PKK sempatizanları hüdapar ı desteklemediler çünkü hüdapar aslında özerklik vadetmiyor. Üstelik bu partı PKK ile anlaşamayan bir yapı. Bunu direk PKK elebaşlarından duyabilirsiniz. külliyen yalan ve manipülasyon dediğiniz şeylere gelirsek bunlar da keşke manipülasyon olsa :) Alenen bunlar her yerde ilan edildi. Şimdi ne hikmetse milliyetçilik rolleri oynanıyor kolaylıklar dilerim. Resmî olarak anlaşmamış olmanın inanın bir manası yok bu ülkede lafla sözle ne gemiler yürüdü. Ama PKK ya nefes aldırmayan kim ona bakıyor seçmen. Çoğulcu demokrasiye bence de geçelim bu saçmalıklardan bence de kurtulalım ama gerçeklere manüplasyon yaa yok bele bişey diyerek bir yere varamayız. Hdp akp ile anlaşma fırsatı olsa dünden anlaşırdı apo serbest kalsın diye. Malumunuz kaç senedir deviremediğimiz bir Tayyip gerçeği var, sizce Tayyip gel dese gitmeyecekler miydi? Sizce devlet kurmak yerine Türkiye için yüce ve güzel amaçlar mı besliyorlar? O sebepten mi anlaşamamışlar? Sizce CHP alenen anlaşmaya otursa yıllardır edinmeye çalıştığı milliyetçi seçmen ona yüz verir miydi? Hem onları kaybetmemek hem Kürt seçmeni çekmenin yolu neydi? Bugün en azından kendi seçmenine “ sonuçta resmî olarak masada değil” savunmasına pay bıraktı sadece. Nasılsa masaya almasına da gerek kalmadı akp hdp yi sokmuştu çoktan meclise. Özetle neyi savunursak savunalım doğruya doğru yanlışa yanlış demek gerek, ve yanlışa engel olmak isterken daha da yanlış yapmamak. Bence de umarım düzen değişir ama bu şekilde değil. Oyumu Sinan’a verdim bu arada gelip masal anlatma diyerek partizanlığa da gerek yok sırf sizinle aynı şeyi düşünmediğim için. Sonumuz hayrolsun. Terörü normalleştirmeyelim diyorum tekrardan, hele ki devlet kurmak isteyen kalmamış azınlıktaymış gibi tuhaf bir biçimde. Tarih tuttuğun tarafın çıkarına göre okunamaz. Bu kadar yılı biz haybeye şehitle geçirmedik. Atatürk haybeye mücadele etmedi. Bazi gerçekler hep ortadadır. Bizim terör örgütleriyle işimiz olmamalı, desteğimiz olmamalı, tarafımız olmamalı, olamaz
Çok güzel özetlemişsiniz doğruya doğru yanlışa yanlış demek gerek.

Back
X