Ver canım istediğine verebilirsin burda kimse sana ona neden veriyorsun demiyor herkes özgür ayrıca saygı duyuyorum bende eskiden ak partiliydim yıllarca vermisimdir geçti gitti ama bunuda bütün a herkes bilmeli CHP PKK li deil lütfen PKK ya bilerek yaptırılıyor CHP oy kaybettin diye hayatım bunlar kanıtlı belgeli. Sana bunu akp ye oy verme diye söylemiyorum sadece su PKK bilmem ne algısını silin diye söylüyoruz yoksa kime ne senin hangi partiye oy verdigin. Tekrar söylüyorum kandil mandil yok CHP nin onlarla gorusmuslugude yok az önce özgür özel burda ilimdeydi anlattı adam belgelerle kandil mandil yok diye.apo çıkmayacak yani hiç merak edilmesin. Sadece bunu bilin yeter. Rabbim hayirlisini versinYazdığımı okursanız aynısını yazdığımı görürsünüz.
Tövbe tövbe ya akla bak ya CHP ye oy veren basortulu kardeşlerimiz var benin en yakın arkadaşlarımdan biri kapalı CHP ye oy verdi onundami actiracaklar komik ya bu nasıl bir mantıkKeşke hepsi bu kadın gibi eğitimli olsa. Ben sokak röportajında gördüm tesettürlü bir kadın. Chp iktidara gelirse bizim başımızı açtırır diyor. İşte bu cehalet sayesinde o kadar oy alıyorlar.
Şöyle 10 sayfa kadar geriyi okuyup Pkk ile ilgili bir şeyler söyleyim nasılsa Sinan'dan Erdoğan'a oy değiştirdim diye hurralayacaksanız zahmet etmeyin. Ama soracağınız kafanızda bir şey varsa hurralayabilirsiniz.
soyle Bi 5 sayfa geriye giderseniz sinan dan erdogana vereceğimi okursunuz
Mülteciler sayesinde oluşacak sokak terörünü kutlamaya hazırlanın o zaman, hayırlı uğurlu olsunBen girmiyorum o konulara nolur beni hersey rahatsız ediyor ülkeyi Bi yikasak keşke tüm hersey gitse
Aynen öyle oldu. İstanbul seçimlerinde yanlış yaptıklarını anladılar bu seferde teröristler Chp yi destekliyor diye montajlı ve sahte afişli bir seçim stratejisi izlediler. Halk bu sefer inandı. Sorgulamadı bile....Bir terör örgütü seçilmesini istediği bir adaya mı destek açıklaması yapar yoksa rakibine mi? Erdoğanı destekliyorum deseydi ne olurdu? Destekler miydiniz Erdoğanı? Sağ gösterip sol vurmaktır bu.Ha canım ağzına sağlık işte. bu bebek katili aponun suratsız kardeşi TRT de çıktığında apo selahattini takmaz oylar ak Parti'ye demedimi hala arşivde TRT arsivinden kaldırmamis bile. sonra neoldu millet tepki oyu inadına CHP ye verdi .baktı bu taktik yanlış terort örgütünün o yuzsuzlerine oylarınızı CHP verdirin deyip tepkii çektirip oylar cukka akp ye gelsin işte taktik bu akp taktiği bunu kimse anlamıyor işte koca kafalı aponun kaldığı deliğe güya bakıma gidildi elektrik tadilat bakımına bence bu konuşuldu nokta net.
Valla cirpiniyorum baktım TV de de kimse anlamıyor hurra vurun abaliya devam valla Erdoğan kazanırsa da beni irgalamiycak Kılıçdaroğlu kaybetsede beni irgalamiycak. Demekki pahalılık ekonomi hiç etkilemiycek valla benim ekonomik sıkıntım yok çok şükür evim var arabalarimiz var eşimle benim 6 dil biliyorum turist rehberiyim isimiz var çok şükür ben kendimden çok dar gelirli vatandaslarimizi düşünüyorum bin şükür elimden geldiğince yardımı ederim ama yinede çok üzülüyorumValla ben kimsenin düşüncesine de saygı duymuyorum ama birşey demiyorum gene diyorum erdoğan seçilsin gram üzülürsen ne olayımdaha da sürünelim soyumuzda kalmadın arap oluruz ne olucak ben Türk doğdum Türk ölürüm çocukta yapmadım çocukları olan düşünsün banane
Onlar her koşulda desteklerdi, benim şüphem yok. Erim olsun başımda dursun, sever de döver de aç da burakır no problemAynen öyle oldu. İstanbul seçimlerinde yanlış yaptıklarını anladılar bu seferde teröristler Chp yi destekliyor diye montajlı ve sahte afişli bir seçim stratejisi izlediler. Halk bu sefer inandı. Sorgulamadı bile....Bir terör örgütü seçilmesini istediği bir adaya mı destek açıklaması yapar yoksa rakibine mi? Erdoğanı destekliyorum deseydi ne olurdu? Destekler miydiniz Erdoğanı? Sağ gösterip sol vurmaktır bu.
Bu taktik onlara yaradı biliyorlardi herseyiAynen öyle oldu. İstanbul seçimlerinde yanlış yaptıklarını anladılar bu seferde teröristler Chp yi destekliyor diye montajlı ve sahte afişli bir seçim stratejisi izlediler. Halk bu sefer inandı. Sorgulamadı bile....Bir terör örgütü seçilmesini istediği bir adaya mı destek açıklaması yapar yoksa rakibine mi? Erdoğanı destekliyorum deseydi ne olurdu? Destekler miydiniz Erdoğanı? Sağ gösterip sol vurmaktır bu.
Üzülmeye gerek yok demek ki, ben de her koşulda evlatlarımı iyi yetiştirip güzel ücretlere çalışacakları meslekler edindirebilirim. Evim arabam var, çocuklarımı yurt dışında okuturum gerekirse, orada iş bulup kalsınlar, dönmeyiversinler. Kendilerini kurtarmanın yolunu bulsunlar, elbet kıymetlerini bilecek bir ülke bulurlarValla cirpiniyorum baktım TV de de kimse anlamıyor hurra vurun abaliya devam valla Erdoğan kazanırsa da beni irgalamiycak Kılıçdaroğlu kaybetsede beni irgalamiycak. Demekki pahalılık ekonomi hiç etkilemiycek valla benim ekonomik sıkıntım yok çok şükür evim var arabalarimiz var eşimle benim 6 dil biliyorum turist rehberiyim isimiz var çok şükür ben kendimden çok dar gelirli vatandaslarimizi düşünüyorum bin şükür elimden geldiğince yardımı ederim ama yinede çok üzülüyorum
Tabi ki biliyorlardı. İstanbul seçimlerinde Ekrem i seçmeyin diyene tepki gösterdi halk daha çok oy aldı Ekrem Başkan. Aynı tepkiyi şimdi veremiyor halk neden ? Araştırılması gerekiyor bunun tam bir tez konusuBu taktik onlara yaradı biliyorlardi herseyi
Eeee geçmiş tecrübeleri var, deneye deneye öğrendiler bütün taktikleriBu taktik onlara yaradı biliyorlardi herseyi
Düşünmüyorum kimseyi ben bir şekilde devam ederimValla cirpiniyorum baktım TV de de kimse anlamıyor hurra vurun abaliya devam valla Erdoğan kazanırsa da beni irgalamiycak Kılıçdaroğlu kaybetsede beni irgalamiycak. Demekki pahalılık ekonomi hiç etkilemiycek valla benim ekonomik sıkıntım yok çok şükür evim var arabalarimiz var eşimle benim 6 dil biliyorum turist rehberiyim isimiz var çok şükür ben kendimden çok dar gelirli vatandaslarimizi düşünüyorum bin şükür elimden geldiğince yardımı ederim ama yinede çok üzülüyorum
Evet haklısınız yurtdışına çıkmak zor bi şey değil artık yurtdışına bu ülkede dusuk puanla mühendislik okuyan kuzenim Hollanda’ya taşındı orda iş buldu Zeki biri falan değil endüstri meslek gibi liseden çıkıp buralara geldi .Yeter ki diploma olsun okuyana dünyada her yerinden iş var .Ben de gideceğim sonuç ne olursa olsun bu ülkeden çok yoruldumÜzülmeye gerek yok demek ki, ben de her koşulda evlatlarımı iyi yetiştirip güzel ücretlere çalışacakları meslekler edindirebilirim. Evim arabam var, çocuklarımı yurt dışında okuturum gerekirse, orada iş bulup kalsınlar, dönmeyiversinler. Kendilerini kurtarmanın yolunu bulsunlar, elbet kıymetlerini bilecek bir ülke bulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?