Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Biz cevap verdik ona hep beraber. MİLLET İTTİFAKINDA HDP YOK. Anla artık sana zahmet, ne yapalım partinin dibine bomba mı koyalım. YOK ADAMLAR YOK. Ama HÜDAPAR AKP TARAFINDAN MECLİSE SOKULDU. Hdpnin varlığının sorumlusu millet ittifakı değil. Ayrıca pkkya iyi en ufak bir söylemim yok. Paylaştığınız şehitler için üzüntümüzü dile getirdik, başka ne yapalım istersiniz, askerle beraber dağa çıkıp savaşalım mı, öyle bir yetkimiz varsa buyrun siz önden buyrun, arkanızdan geliyorum.

Ülkemi yönetecek adamın sağlığı da ölüme yakınlığı da beni yakından ilgilendirir. Ölümünden bahsetmem size neden bu kadar dokundu, babam da ölecek o da ölecek, önce veya sonra biz de öleceğiz. Allahın biçtiği ömrü sorguluyor falan değilim isterse bin yıl yaşasın ama ölümün çok uzak olmadığı gerçeğini değiştirmez bu. Erimiş bitmiş, belli işte son program ve miting kayıtlarından, çökmüş.

Vatan millet sakarya demekle ülke ekonomisi de düzelmiyor, mülteciler de gitmiyor. Adam kalacaklarını ve yenilerinin kabul edileceğini de beyan ediyor. Ekonomi ortada 3bin lira taksitli nakit avans çekemiyorum maaşlı kamu personeli olduğum halde, neyi savunacağım. Ne vatan millet sakarya kaldı ne merkez bankasında para, çöküyoruz arkadaşım.

Bir uzun adam uğruna ya rab ne ülkeler batıyor...

Yakında vizyonda...

Enflasyon oranları:

%102 Arjantin
%55.1 Türkiye
%11.0 Rusya
%10.4 Birleşik Krallık (+0.3)
%7.8 Avustralya
%7.7 İtalya (-1.5)
%7.6 Meksika
%7.4 Almanya (-1.3)
%6.4 Hindistan
%6.0 ABD
%5.6 Fransa
Türkiyede enflasyon %55 değil ki, arjantni solladık biz

Enflasyon oranları:

%102 Arjantin
%55.1 Türkiye
%11.0 Rusya
%10.4 Birleşik Krallık (+0.3)
%7.8 Avustralya
%7.7 İtalya (-1.5)
%7.6 Meksika
%7.4 Almanya (-1.3)
%6.4 Hindistan
%6.0 ABD
%5.6 Fransa
Arjantin olma yolunda hızla ilerliyoruz. Erdoğan son açıklamasında da politika faizini düşürmeye devam edeceklerini açıkladı. Çok çok daha kötü günleri bekliyor bizi

Aynen öyle benim çocuğum illkokuldan beri yurtdışında okuyor üniversitede orda okuyor buraya ddonmek bile istemedi ne kadar yazikdemi doğduğu ülkesine dönmek istemiyor giderlerse gitsinler demişti cumhurbaşkanımız alın gittiler sevinin gelmiyorlar bu yüzden bile oy vermekten vazgeçtim. En azından değer görüyor neden çocuklarımız kendi ülkesinde mesleğini yapmasinlar ama işte...

HDP ile ittifak değiliz, kaldı ki Sırrı Sakık ESKİ VEKİL. Bahçeli ile RTE karşılıklı olarak ne hakaretler etti. Onları unutmuş mu? Hatırlatalım:

Burada ne demek istediniz?
Ne kadar ağır bir laf dimi ...bunu ben değil hdp li sırrı sakık dedi iste buna kızıyorum Atatürk e ve bizlere laflar dendi yuhhhlar yapildi ama chp ile birlik yapılıyor Atatürk 'ün partisi chp destek veriyor ve demirtasi çıksın digerleride tabiki

Peki Atatürk 'ün kurduğu parti chp ye bu yakışıyor mu...yakismiyor peki Atatürk sağ olsaydı bunlara ne yapardı ??

Yazık işlerine gelince Atatürkçü olunmayacak ...buna göz yumanlar bunu demeyecek

Son düzenleme:
Bir de sesli video şeklinde ekran görüntüsünün olduğu gönderiyi spoiler olarak paylaştım; ama açık açık da içeriği yazalım, görmeyenler olmuştur. Hep bunlar mı mağduriyet devşirecek, malzeme yapacak?

AKP’lilerin “siyaset” tartıştığı odadan:
“Biz or….luğun sadece baş açmakla
olmadığını T. Karamollaoğlu jartiyer giyip Kılıçdaroğlu’na mücahit dediğinde anladık”

Şu rezâlete bakar mısınız? Unutmayın, başınız açık diye sizi konumlandırdıkları yer belli, ona göre oy kullanın.

Akp seçmeni Atatürk'ün adını ağzına almasın rica ediyorum. Atatürk'e ayyaş diyen adama gidip oyları basıyorsunuz. Savunmanızı ya da kötülemenizi başka şeyler üzerine yapın, Atatürk'ü savunmak size kalmamış.

Akpli yoksul semtler,deprem bölgesinde batıdan gelen yardımları akp ve tarikatler veriyor sanan halkı nasıl doyuracak göreceğiz.9 senedir yarım inşaatı bitiremedi akp ekonomik kriz kapıda ellerimiz kırılsaydı da oy vermeseydik diye ağlayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…