Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Keşke hepsi bu kadın gibi eğitimli olsa. Ben sokak röportajında gördüm tesettürlü bir kadın. Chp iktidara gelirse bizim başımızı açtırır diyor. İşte bu cehalet sayesinde o kadar oy alıyorlar.

Noegthy maalesef diğer kesim buna bakmıyor. Ne mülteciler, ne ekonomik kriz, ne depremde yapılan ihmaller.. hiç biri onları vazgeçmeye ikna edemiyor. Bana temizliğe gelen kadın geçen haftadan beri durum koyuyor. “Reisimiz, asrın lideri.” “Reisin senin hayat standartlarına ne gibi fayda sağladı 20 senedir acaba bu kadar fanatiği oluyorsun” dememek için kendimi zor tutuyorum.

Bazıları hiç sorgulamaz devlet ne derse odur. Hükümet değişirse Kılıçdaroğlu içinde aynısını yapacak çok kişi olacaktır.

Hdpyi alamadığı için hüdapardan medet umanları ne yapsak ki, hortlatacak terör örgütü hazırda bekletiliyormuş meğersem, hizbullahın öldürdükleri için de konuş lütfen, masum kadınlar gazeteciler askerler yok mu orada.

Ayrıca kimse dünyaya kazık çakmayacak. Adam 69 yaşında, babam 70 yaşında 2 defa kanser atlattı, alzaimer hastası. Bu adam hayatını kitap okuyarak geçirdi, emekli polis, zihni tıkır tıkır işlerdi şimdi her şeyi birbirine karıştırıyor. Bu yaşlar bir ayağın çukurda olduğu yaşlar, kimse sonsuza kadar yaşamayacak, ülkemi 5 yıl yönetmeye aday adamın sağlıklı görünmesini dik yürüyebilmesini aynı zamanda söylediğini unutmayıp inkar etmemesini de beklerim. Neden bu kadar zoruna gitti ki hasta olduğunu söylememiz.

Nelerden medet umuyorlar Bu foto montajlara inananda olur.
İşte adaletin olduğu bir ülkede eski Cumhurbaşkanı bile sorgulanır ve yolsuzluk sebebiyle hapis cezası alır. Bizde ayakkabı kutularında dolarlar, para sayma makinaları çıktı. Sonuç?

Aslında sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme yapması da gerekiyor ama gizli herşey gibi o da

Yap işlet modelini yapıp şöyle güzel hastaneye sahip olduk diyenler görsün.

Eskileri de yenilenebilirdi bunlardan daha güzel bir şekilde. Hasta garantisi ne demek! senin geçmiş yılların baz alınarak verilmiyor o garanti keza onu bile baz almak her türlü ticari ahlak(sızlık) içeriyor.

İlk okuduğum bölümümde Gıda Hijyeni dersimizde Gıda Mühendisi öğretim görevlimiz bize etiket okumayı öğretmişti. Etiket okuyabiliyorum ama sıfır katkısız neredeyse ürün yok piyasada. Olana da ulaşamıyoruz çoğumuz. Misal yumurtada şuan, değil 0 kod 3 buluyorsam şükrediyorum.

Abla gerçekten dediğin gibi iyi durumda değiliz ve bunu görmek istemeyen bir sürü insan var. Eskidendi sevdiğin kimselerle siyaset konuşma kısmı. Siyasetten de öte kişiler eliyle geleceğimiz siyasetin oyuncağı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…