Keşke hepsi bu kadın gibi eğitimli olsa. Ben sokak röportajında gördüm tesettürlü bir kadın. Chp iktidara gelirse bizim başımızı açtırır diyor. İşte bu cehalet sayesinde o kadar oy alıyorlar.İnanılmaz bir küfür, hakaret furyası var bu muhafazakâr muhalif kadınlara. Sayısız belaltı küfür, namusa kadar hakaret, ana avrat dümdüz gidiyorlar. Başörtü ve din de tekellerinde sanıyorlar, yazık.
Ayrıştırmaya bak vay anam vay
Noegthy maalesef diğer kesim buna bakmıyor. Ne mülteciler, ne ekonomik kriz, ne depremde yapılan ihmaller.. hiç biri onları vazgeçmeye ikna edemiyor. Bana temizliğe gelen kadın geçen haftadan beri durum koyuyor. “Reisimiz, asrın lideri.” “Reisin senin hayat standartlarına ne gibi fayda sağladı 20 senedir acaba bu kadar fanatiği oluyorsun” dememek için kendimi zor tutuyorum.
Toggu olan konuşuyorPatates soğan için vatanı satmam hikayeleri yapanlar utanmadan boy boy togg resmi paylaşırlar ama profillerinde
Bazıları hiç sorgulamaz devlet ne derse odur. Hükümet değişirse Kılıçdaroğlu içinde aynısını yapacak çok kişi olacaktır.Noegthy maalesef diğer kesim buna bakmıyor. Ne mülteciler, ne ekonomik kriz, ne depremde yapılan ihmaller.. hiç biri onları vazgeçmeye ikna edemiyor. Bana temizliğe gelen kadın geçen haftadan beri durum koyuyor. “Reisimiz, asrın lideri.” “Reisin senin hayat standartlarına ne gibi fayda sağladı 20 senedir acaba bu kadar fanatiği oluyorsun” dememek için kendimi zor tutuyorum.
Hdpyi alamadığı için hüdapardan medet umanları ne yapsak ki, hortlatacak terör örgütü hazırda bekletiliyormuş meğersem, hizbullahın öldürdükleri için de konuş lütfen, masum kadınlar gazeteciler askerler yok mu orada.Tabiki doğru bunu Hdp hep diyor...yeni bir şey değil ki biz desteğimizi çeksek chp yok olur diyorlar ve buda doğru...
Bunu dağda ki karayılan ve diğer pkk lılar diyorlar
hdp 6 li masa bilinen destekçiler çekilse acaba diyorum chp ye kim oy verir
Hdp ye sırtını dayayan bir chp var ve Sırrı sakık bas bas bağırıyor Mustafa Kemalin itleri diye iste bunu diyen ne dediğini bilmeyenlerle beraber Chp ...sonra Atatürk'çülükten bahsediyorlar ...mahfettiler partiyi ve Atanın görüşünü...
Şöyle paylaşımlara baktım burda demirtaş ne kadar masum ne kadar kahraman herkesin umudu.. o olmazsa olmaz durumuna getiriyorlar..
Ah canım benim...
iste bu yuzden chp demirtasi ve diğerlerini çıkarma derdinde...vatan için şehit dusenlere onların ailelerine ne olursa olsun umurların da değil.. 14 mayis sonrasi açıklama yaptı ya biz mehmetcigi şehit edenlerle masaya oturmadık diye ...deprem bölgesine neler neler dediler ...
Ne dedikleri belli ne söyledikleri ne yaptıkları bunu yazdım iftira yapıyorsun dedilermikser dediler
Ya dönün bi aynaya bakın bi öz eleştiri yapın yapamazlar çünkü doğrular acitircunku hdp olmadan bir şey yapamaz...
Amaç farkli oyun farklı planlar farklı
Bunu söylüyorum hep ayni şey aynı şey etrafın da dönüyorsun diyorlar sevmiyorlar hahha umrumda mi değil...herkes fikrini söylemekte özgür diyorlar ya özgürlükten bahsediyorlar ya ama hoşlarına gitmeyince yazinin uzun olduğu bile dert olur nokta virgül bile sorun olur..
Bugün yunanistan da secim var ...haberlerde gördüm bundan kimin haberi var kim ne kadar önemsiyor hangi Avrupa ülkesi bir şey yazdı...ama Avrupa abd dağdakiler herkes karışıyor bizim iç işlerimize ve seçime Tv kanalları geliyor oy sayarken Avrupa dan birileri geliyor canlı yayınlar yapılıyor ..neden çünkü Türkiye önemli bunun için her türlü planı yapıyorlar..
ha bizimkiler ne anlıyor çok bilmişlermiş ya ...
bakın herkes bizimle ..
avrupa bile destek veriyor diye alkış yapıyorlar...yazik
artik şunu diyorlar bunu burda da okudum ...Recep düzgün yürümüyor hasta ölürse oğlu geçer damadı geçer diye ...hatta erken secim olur diye bunun planı yapılyor ve bu çok ama çok iğrenç bir şey birinin ölmesini beklemek bunu istemek ...bunu düşünmek ve söylemek
Sanki her hasta ölüyor sanki kendileri dünya ya kazık çakicak.. hadi onun ölmesini beklerken siz öldünüz ...
Bu kadar hirsa gerek yok secim olur biter markette kasa da yada kira öderken sıkıntıyı bizler çekeriz ..
Nelerden medet umuyorlar
Aslında sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme yapması da gerekiyor ama gizli herşey gibi o daHdpyi alamadığı için hüdapardan medet umanları ne yapsak ki, hortlatacak terör örgütü hazırda bekletiliyormuş meğersem, hizbullahın öldürdükleri için de konuş lütfen, masum kadınlar gazeteciler askerler yok mu orada.
Ayrıca kimse dünyaya kazık çakmayacak. Adam 69 yaşında, babam 70 yaşında 2 defa kanser atlattı, alzaimer hastası. Bu adam hayatını kitap okuyarak geçirdi, emekli polis, zihni tıkır tıkır işlerdi şimdi her şeyi birbirine karıştırıyor. Bu yaşlar bir ayağın çukurda olduğu yaşlar, kimse sonsuza kadar yaşamayacak, ülkemi 5 yıl yönetmeye aday adamın sağlıklı görünmesini dik yürüyebilmesini aynı zamanda söylediğini unutmayıp inkar etmemesini de beklerim. Neden bu kadar zoruna gitti ki hasta olduğunu söylememiz.
Yap işlet modelini yapıp şöyle güzel hastaneye sahip olduk diyenler görsün.Maalesef her şeyi hem çok pahalıya alıyoruz hem de eskisi gibi sağlıklı ürünler değil hiçbiri.
Bazı ülkelerde yasaklanan katkı maddeleri var bizim hazır gıdalarımızda, bunların içinde çocuklarınıza aldığınız atıştırmalıklar, içecekler de var.
Çin Tuzu, ülkemizde hâlâ yasaklanmadı mı?
Geçenlerde kafama takıldı. O kadar yazıldı çizildi, buna rağmen “Çin Tuzu” adı verilen zehir hâlâ kullanılıyor muydu? İnterneti araştırdım, “kesin yas...www.kocaeligazetesi.com.tr
Rusya‘ya gönderdiğimiz sebze meyveler kaç defa reddedildi çünkü üstlerinde yoğun biçimde pestisit ve nitrat kalıntıları bulundu.
İç piyasaya sürülen sebze meyvede de var demek oluyor bu.Rusya’ya domates ihracatında pestisit sorunu - Dünya Gazetesi
Tevfik GÜNGÖR yazdı... Rusya'nın Türkiye'den domates ithalatında uyguladığı firma sınırlamasını kaldırdı. Bölge sınırlaması getirdi.Başta domates olmak üzere...www.dunya.com
Garibanlıktan bazı şeylere mecbur ve maruz kalmak başka, ki alım gücünüz olmasa dahi sağlıklı beslenmek insani bir haktır, paranız olsa da sağlıklı gıdaya ulaşmanız hiç kolay değil.
Hükümetler toplum sağlığını korumakla mükelleftir, halka sağlıklı ve ucuz gıda sağlamak görevleridir çünkü devletleri devlet yapan halktır, sağlıksız gıdalar yüzünden anne karnındaki bebeler bile daha doğmadan bir sürü hastalıkla mücadele etmek zorunda kalıyor, ülkemizde diyabetli çocuk sayısı, kanserli bebek sayısı arttı, obezite aldı başını gidiyor, biz hastahaneleri ticarethane hastaları müşteri olarak gördüğümüz sürece de sağlıklı kalmaya değil, hastalıklar sonrasına yatırım yapmaya devam ederiz maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?