Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Gıda da maalesef faciayız, hadi ürünleri korumak için katkı olsun ama zararlı katkı maddeleri bu kadar kontrolsüz kullanılmasın.
Bu bugünün sorunu da değil, vaktiyle Çernobil patladığında insanlar serpintilerden tek tek kanser olmaya başladığında, yanılmıyorsam ODTÜ’nün bile rapor yayınlamasına rağmen, gayet rahat tvye çıkıp çaylarda bir şey yok bak biz içiyoruz diyerek insanlarla kafa bulduğunu düşündüğüm başka partileri de gördük biz.

Halk sağlığı söz konusuysa siyasiler a partisi b partisi demeden eleştirilebilmeli, her şey sorgusuz sualsiz alkışlanmamalı, sağlık dediğiniz şey genlerinize işliyor, sizden çocuklarınıza torunlarınıza geçiyor.

Hastane yapılsın lakin hastaneye gidecek hasta sayısını çoğaltacak şeylerin de önüne geçilmeli, bunların en başında eve giren gıda geliyor, ne yerseniz o’sunuz, bunu unutmamak gerekiyor lakin sağlıklı gıdaya ulaşabilmek hem hükümetlerin piyasadaki gıdalar üzerinde ağır yaptırımlar uygulamasını gerektiriyor hem de vatandaşın ucuza almasını sağlamasını gerektiriyor.

Onu yemeyin bunu yemeyin demeyle olmaz, ne yiyecek bu insanlar? Et yeme, sebze yeme, meyve yeme, zincir marketlerden içinde bir sürü katkı maddesi olan şeyleri indirimde al ye sonra hastane yolunu tut mu diyeceğiz, diyecekler?

Vatandaş bir ülke başka bir ülkenin insanına zulüm yapınca o ülkenin mallarını protesto ediyor, hatta protesto ettikleri ülkenin sattığı mallarıyla bizi sağlığımızdan ettiklerini söylüyorlar, tamam çok güzel ama kendi ülkendeki sebzenin meyvenin hazır gıdanın ne olduğuna baktın mı hiç? Hayır, protesto ettin mi? Hayır.

Benim için bu konular yoldan köprüden çok daha önemli, köprü yol zaten nüfus ve araçlar çoğaldıkça yapılması gerekenler, geçmiştekiler de yaptı ama halk sağlığı bunu doğru dürüst ele alan olmadı.

Topikte smalı bebekler gündeme gelmiş, sma gibi bir sürü hastalık var ülkemizde, birçoğu genetik değişimler yüzünden olan hastalıklar, infertilite çoğaldı misal, onun da sebeplerinden biri kromozom anomalisi, peki neden oluyor? Gıdalarla ilişkisi araştırılmış mı misal?

Doğurganlığımız düşüyor, genç nüfus azalırken bir süre sonra yaşlılarla dolu bir ülke haline geleceğiz, sebebi nedir? Ekonomik koşullar, sağlıksız beslenme sağlıksız yaşam koşulları gibi sebeplerle gebelik oluşmaması veya sağlıksız gebelikler yaşanması.

Hastane, hatırlayım mı, toplumsal hafızamızın çabuk unuttuğunu yazıyorum sık sık, evet çabuk unutuyoruz çünkü, pandemi zamanı 200 milyon euro kredi kullandırılarak Atatürk Havalimanına yapılan Murat Dilmener pandemi hastanesi ne oldu?

Aynı şekilde Sancaktepe’de kurulan pandemi hastanesi hizmet veriyor mu hala?

Bize kendi sağlığını hiçe sayarak hizmet eden sağlıkçıları ne çabuk unuttuk, onların sesini kaçımız duydu mesela?

Gençken, hiçbir kronik hastalığınız da yoksa, burun akıntısı, boğaz enfeksiyonu, 6 ay -1 sene aralıklarla genel sağlık taraması ve doğum dışında hastane ihtiyacınız olmaz, hastane yaşlılıkta ihtiyaçtır genelde, siz 25-30 yıl çalışır hem sağlık hem emeklilik için sgknızı ödersiniz, sonra yaşlanır emekli olursunuz, tansiyon, kalp, şeker, prostat vs hastalıklar baş gösterir, hemen randevu bulabilirseniz ne ala hastaneye gidersiniz doktor muayene eder, tetkikler ister, usg mr endoskopi vb size aylar sonrasına ancak sıra gelir, sonra ilaç yazılır, sonra maaşınızdan ilaç ve muayene parası kesilir, eee ne oldu benim 25 yıl ödediğim primler?

Biz eleştirmez her şeyi alkışlar bizimkiler yapmışsa güzel yapmış dersek hiçbir siyasetçi kendini düzeltmek değiştirmek için uğraşmaz ne yazık ki.

Sinan Ogan 19 Mayıs yerine yarın konuşacağı söyleniyor ve konuşulan da Erdoğan'ı destekleyeceği. Konuşmalarını beğenirdim ama kulisleri doğru çıkarırsa gerçekten milliyetçi olduğunu düşünmeyip kendisinin örnek aldığı Sayın Türkeş'in sözünü hatırlatıyorum.

MssPARE çok merak ettim ya, neden zafer partisi cumhur ittifakına katılmamak için sinan oğandan ve ata ittifakından vazgeçti. Ve hiçbir beklentisi olmaksızın millet ittifakına destek verdi. Onlar da mı hdp ile anlaştı, ne dersin

Çok büyük bir ihtimalle tarafsız kalacaktır. Seçmeninin de bir kısmı sandığa gitmez, giden de büyük oranda Kılıçdaroğlu’na verir diyorum. Hepimiz göreceğiz. Her şey muallak.

Bunlara rağmen kazanılırsa çok büyük bir başarı olarak tarihe geçer bu seçim. Sürekli propaganda yapıyor iktidar.
Bu ülke tarihi bir daha böyle kirli ve ahlaksız bir seçim süreci yaşamaz inşallah. Mesleki etik diye bir şey var, siyasette bile vardı ki bunlara kadar böyle şeyler görmedik. Yazıklar olsun.

Kısa olan versiyonunu da ben paylaştım noegthy. Tüylerim diken diken oldu. Herşeyi geçtim canları pahasına bu ülkeyi kuran ecdadımıza çok büyük ihanet ettiler.
Her dönem muhalif olduğu için severim Uğur Dündar ı. Söylediklerinin hepsi de doğru. Kılıçdaroğlu bunların hiç birini yapmadı.

Google Trend “Turkish girl” kelimesinin dünyada en çok aratıldığı ülkeler Afganistan ve Pakistan oldu.

Yine “Turkish boy”, “Turkish child” gibi çocuk istismarına konu olacak terimler açık ara en çok Pakistan'da aratıldı.

Din kardeşlerinizi alın evinizde tutun. Bizden ve çocuklarımızdan uzak tutun ülkeye doldurduğunuz bu sapkınları!

Sinan oğan Akp yi destekleyecek bu net.Sinan Oğan çok fazla bir şeyi değiştirmez Erdoğan’ın bu kadar şeye rağmen oylarının değişmeme sebebi onu destekleyen vatandaşlık verilen Araplar.Kılıçdaroğlu gelince vatandaşlığınız gidecek tarzı şeyleri duydukları için hepsi sandığa koşmuş durumda .En az 5 milyon seçimlerde oy kullanan Arap olduğunu düşünüyorum .Erdoğan’ın her şeye rağmen bu kadar yüksek oy almasının tek sebebi budur .Giden yaşlılar ondan vazgeçen seçmeninin yerini hep Araplar doldurdu .Boşuna beslemedi yıllarca bu insanları ülkede

Mülteciler, sınırdan kaçak gelenler, vatandaşlık verilen Araplar...Hepsi seçim yatırımı.

-Parti eleştirilmesi- bu çok önemli işte. Biat etmeyecek kimse hükümet yaptı diye her şeyin arkasında durmayacak.

40 milyon mülteciye harcamış Sma'lı çocukların tedavisini karşılamıyor ise sen nasıl o çocuğun ölmesine göz yumabiliyorsun.

Parti bir takım değildir, doğumdan ölüme tutulmamalı. Benim refahıma katkıda bulunuyorsan devam et. Lakin benim üzerimden kendini zengin edip beni fakirliğe sevk ediyorsan sen parti bile kurmamalısın. Bence sayıştay bu denetlemeye de girmeli.

Atatürk Havalimanına yapılan hastaneye hiç gelmeyim ağzımı bozasım geliyor milyon harcanan havalimanının ne hale gelmesinden..

Ben mi yanlışım ya 21 yıldır afedersiniz ağzımıza s***n başkaları da ben mi yanlış biliyorum. Yani neyin aşkı bu ? Neyin zaferi, neyin kutlaması? Bazen müstahak diyorum ama korkuyorum da. Kim kazanırsa kazansın %100 güvenmiyorum, ama rte kazanırsa hapi yuttuk arkadaşlar, gerçekten rezil olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…