Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çok büyük bir ihtimalle tarafsız kalacaktır. Seçmeninin de bir kısmı sandığa gitmez, giden de büyük oranda Kılıçdaroğlu’na verir diyorum. Hepimiz göreceğiz. Her şey muallak.
Öyle derse en azından kendileri tanımıyla muhalefet ittifakı olduğundan bir nevi ödün vermez zira hükümet ittifakı olursa çıktığı yol yalan olup mevzusu da makam olur

Sandığa gitmeyen seçmeni ikna etmekten başka bir yolu yok
88 yaşına giren dedem ve babannem geçen pazar gittikleri yazlıktan seçim için geri döneceklermiş tahmin etmezdim ama bugün konuştum öyle dediler.
Bazıları da iki km yakınındaki yere gidip oy kullanmıyor.
Kaderimizi belirlemeyi kimlere bırakıyorlar.
Onlar hiç fire vermeden kullanıyordur ama.

Araplar kullanıyor oyları .Almanya’daki reisçiler otobüs tutarak gidiyorlar .Bu gidişle mülteci sorunu kat kat yükselir ve bizim rahat sokaklarında dolaşacağımız bir ülke bile kalmaz Akp Suriyelileri asla göndermez 1 milyon geldiler 10 milyon oldular onlar sayesinde giden seçmenin yerini dolduruyorlar . Maalesef zamanında akın akın gelen surilere din kardeşi muhabbeti yapanlar ve ab'nin fonladığı tayfanın peşinden giden sığır tayfa yüzünden bu haldeyiz.Eee hani ırkçılıktı noldu ab duvar örüyor mültecilerin üzerine tank sürüyor. olan türkiyeye oldu olan bize oldu.

Bende aynı fikirdeyim senle. Sinan Oğan hiç güven vermiyor bana. Hafta için Mhp gençlik teşkilatlarından arkadaşımla konuştum. “O oylar Sinan Oğan’ın değil. Sağ kanattaki kararsız seçmenin” dedi. “Onlarda Chp’ye oy vermez” dedi.

Banada başındaki örtüden utanmadan KK ya oy mu verdin dedi çok kişi
Welcome to the club, benim de kıyafetim, tipim ve namusum dillerine dolanıyor hep. Başörtlüler de bizim başörtülü bacılarımız sizin başörtülü bacılarınız olarak ayrılıyor. Bu ülkede kimse birleşemiyor.

Kamu spotu gibiler: Sigara Şirketi=?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…