- 18 Şubat 2018
- 13.364
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.647
- 598
- 44
İktidar borazanligi yapmaya devam ediyor,iktidar değişirse tabi ki hepsinin kirli çamaşırları sacilacak ortalığa.Ek olarak Buket Aydın kk büyük şehirleri alacağız dediğinde kahkahayla gülmüştü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İktidar borazanligi yapmaya devam ediyor,iktidar değişirse tabi ki hepsinin kirli çamaşırları sacilacak ortalığa.Ek olarak Buket Aydın kk büyük şehirleri alacağız dediğinde kahkahayla gülmüştü.
Tahmin etmiyordu alacakalrınıda gördü sonra alındığını.Ek olarak Buket Aydın kk büyük şehirleri alacağız dediğinde kahkahayla gülmüştü.
Evet twetirin yandaş furkani dışarı atmislar birkaç kişiyi orgutlemis videoların ham halini izleyen kimin haklı olduğunu görürEvet programa gidecekti, gidemedi
Video gönderecekti bakalım yayınlanacak mı
Bak bi de hilal kaplan var. Yazdıkça geliyor aklımıza.İktidar borazanligi yapmaya devam ediyor,iktidar değişirse tabi ki hepsinin kirli çamaşırları sacilacak ortalığa.
Furkan gitmedi başka biri atılan salondanEvet twetirin yandaş furkani dışarı atmislar birkaç kişiyi orgutlemis videoların ham halini izleyen kimin haklı olduğunu görür![]()
Hilal ve Nagehan zaten tescilli ama ötekiler biraz daha geri planda kalıyor.Bak bi de hilal kaplan var. Yazdıkça geliyor aklımıza.
hesabının ismi neBi tane de yalıda oturan, ak parti propagandalı videolar çeken Büşra adında kadın var, denk geldiniz mi bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla çalışmadan süper lüks hayat yaşıyor. Onun o yalıdan çıkarılıp yargılanmasını izlemeyi çok istiyorum.
Tweet lerde inanılmaz hakaretler Kılıçdaroğlu'na ağzı alınmayacak şeyler o troll yüzünden neler yazmış okudunuzmu CHP lileri doldurmuş güya Oğuzhan Uğur akpartili gençleri yaka paça artırmış falan biri video çekmiş videonun içine Öcalan denen kopeğin resmi montajlanmis ayıp yaa bu kadar kin nefret olmaz yüzüne tukuresim var diyeni ararsın seni mutfağına gömmeli diyenmi var neoluyoruz yaaaaa ayiptirYayınlar belkde hiç belli olmaz.
'Büşra Dede' videolarını izlemek için ciddi bir tahamül seviyesi gerekiyor.hesabının ismi ne
Esas yargılanması gereken sözde ceza hukukçusu görünen adını unuttum. Habertürk TV'ye izledim sonra golobalde seçim gecesi kahkaha atiyodu kandile ders bu falan diye rezilll güya avukatHilal ve Nagehan zaten tescilli ama ötekiler biraz daha geri planda kalıyor.
Sosyal medya kullanmıyorum maalesef, bunöardan herşey bekleniyor işte en son afiş olayı olduya nevşehir ve trabzonda yaşandı.Tweet lerde inanılmaz hakaretler Kılıçdaroğlu'na ağzı alınmayacak şeyler o troll yüzünden neler yazmış okudunuzmu CHP lileri doldurmuş güya Oğuzhan Uğur akpartili gençleri yaka paça artırmış falan biri video çekmiş videonun içine Öcalan denen kopeğin resmi montajlanmis ayıp yaa bu kadar kin nefret olmaz yüzüne tukuresim var diyeni ararsın seni mutfağına gömmeli diyenmi var neoluyoruz yaaaaa ayiptir
Furkan sayfada yayınlamış fitili ateşleyen o İsmail saymazda ordaymis tek tek anlattıFurkan gitmedi başka biri atılan salondan
O da troll dedi Oğuzhan
O kadar çok var ki bunlardan,say say bitmez.Esas yargılanması gereken sözde ceza hukukçusu görünen adını unuttum. Habertürk TV'ye izledim sonra golobalde seçim gecesi kahkaha atiyodu kandile ders bu falan diye rezilll güya avukat
Evet yaa burdada yapılıyor maalesefSosyal medya kullanmıyorum maalesef, bunöardan herşey bekleniyor işte en son afiş olayı olduya nevşehir ve trabzonda yaşandı.
Ya Hulki Cevizoğlu milletvekili seçildi akpartiden hala altında sosyolog yazar yazıyor yuhh yaa Abdulkadir Selvi beyendi görünüyor saydiriyor içerden bilgi geldi deyip ortaya döküyor Sinan oğanin cumhur ittifakiyla anlaştığını ilk o duyurdu gazetede Kılıçdaroğlu'na yalancı diyen gazeteci buO kadar çok var ki bunlardan,say say bitmez.
Kim bu böyle tam yandaş mimarmış kendisi.'Büşra Dede' videolarını izlemek için ciddi bir tahamül seviyesi gerekiyor.
Bu kadar iğrençlik fazla artık.Evet yaa burdada yapılıyor maalesef
Yusaisback mi öyle birseydiFurkan gitmedi başka biri atılan salondan
O da troll dedi Oğuzhan