Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yayınlar belkde hiç belli olmaz.
Tweet lerde inanılmaz hakaretler Kılıçdaroğlu'na ağzı alınmayacak şeyler o troll yüzünden neler yazmış okudunuzmu CHP lileri doldurmuş güya Oğuzhan Uğur akpartili gençleri yaka paça artırmış falan biri video çekmiş videonun içine Öcalan denen kopeğin resmi montajlanmis ayıp yaa bu kadar kin nefret olmaz yüzüne tukuresim var diyeni ararsın seni mutfağına gömmeli diyenmi var neoluyoruz yaaaaa ayiptir

Hilal ve Nagehan zaten tescilli ama ötekiler biraz daha geri planda kalıyor.
Esas yargılanması gereken sözde ceza hukukçusu görünen adını unuttum. Habertürk TV'ye izledim sonra golobalde seçim gecesi kahkaha atiyodu kandile ders bu falan diye rezilll güya avukat

Tweet lerde inanılmaz hakaretler Kılıçdaroğlu'na ağzı alınmayacak şeyler o troll yüzünden neler yazmış okudunuzmu CHP lileri doldurmuş güya Oğuzhan Uğur akpartili gençleri yaka paça artırmış falan biri video çekmiş videonun içine Öcalan denen kopeğin resmi montajlanmis ayıp yaa bu kadar kin nefret olmaz yüzüne tukuresim var diyeni ararsın seni mutfağına gömmeli diyenmi var neoluyoruz yaaaaa ayiptir
Sosyal medya kullanmıyorum maalesef, bunöardan herşey bekleniyor işte en son afiş olayı olduya nevşehir ve trabzonda yaşandı.

O kadar çok var ki bunlardan,say say bitmez.
Ya Hulki Cevizoğlu milletvekili seçildi akpartiden hala altında sosyolog yazar yazıyor yuhh yaa Abdulkadir Selvi beyendi görünüyor saydiriyor içerden bilgi geldi deyip ortaya döküyor Sinan oğanin cumhur ittifakiyla anlaştığını ilk o duyurdu gazetede Kılıçdaroğlu'na yalancı diyen gazeteci bu

Back
X