Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
2 yaşındaki kıza tecavüz olayına ne diyorsunuz..kız ölmüş yaaa..bu sapık zihniyete ne zaman dur denilecek neden agır cezalar alınmıyor..2 sene sonra hapisten çıkarılıyor böyle tipler..Allah hepsinin belasını versin..aklım almıyor yaaa almıyor..hangi partiden olursa olsun çocuklarımızı korumak zorundasınız…

Nerden baksan müthiş davranış✨

Eklentiler

• IMG_20230522_160223.webp
    IMG_20230522_160223.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 51
2 yaşındaki kıza tecavüz olayına ne diyorsunuz..kız ölmüş yaaa..bu sapık zihniyete ne zaman dur denilecek neden agır cezalar alınmıyor..2 sene sonra hapisten çıkarılıyor böyle tipler..Allah hepsinin belasını versin..aklım almıyor yaaa almıyor..hangi partiden olursa olsun çocuklarımızı korumak zorundasınız…
Onun cezasını kısasa kısas olarak hapishanede verirler, sağ çıkamaz zaten oradan.

Chpnin hdp ile ittifak içinde olduğunu düşünenlerden, bu videoyu tarafsızca izlemelerini istiyorum

Bu amca ülkenin yüzde kırkını falan temsil ediyor.Yandaş medyanın insanları getirdiği hale bak, adam karşısında ben peynirim diyor yok sen helvasın diye tutturuyor, öbürü ben peynirim dese haşa ne dediyse doğrudur dava adamı oluyor.

Kizlar İçişleri bakanının videosunu izlediniz mi roman Mahallesi'nde oy alçak diye illede roman olsun diye şarkı söylüyor seçim otobüsünden cevap ne biliyormusun koro halinde biz Kılıçdaroğlu nu destekliyoruz ahanda cecvappppppo🤣🤣🤣

Eski Fethullahçı şakirtlerdenmiş, maklubeci ekipten ama şu an AKP’nin yılmaz savunucularından.
Varya CHP den bir troll çıktığında dünyayı dar ediyorlar sakız gibi her mitingde söyleyip duruyor ak li troller yapınca çıt yok el üstünde tutuluyor

Kimse paylaştı mı bilmiyorum ama bende atayım çok iyi değil mi ya 🤣

Süper olmuş hepside :KK53:
Sözcükler kifayetsiz kalır onu anlatmaya!

Demi ne yazsak boş zatii
Cezasını keserler nasılsa onun.
Kizlar İçişleri bakanının videosunu izlediniz mi roman Mahallesi'nde oy alçak diye illede roman olsun diye şarkı söylüyor seçim otobüsünden cevap ne biliyormusun koro halinde biz Kılıçdaroğlu nu destekliyoruz ahanda cecvappppppo🤣🤣🤣
Ahaaaaaa kapak cevap olmuş sjksjksjksjk :KK53::KK53::KK53:

Back
X