- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benim de çok ihtiyacım var mide küçültmeye de korkuyorum olan bi tanıdık vefat ettiHep bizi düşündüğünden kilo almayalım diye bencr herkes benim gibi mide küçültme olsun bak nasıl kuş kadar yiyorsunuz![]()
Bende böyle temenni ettim. Eşim dedi ki “tecavüzcüleri oğlanlar koğuşu diye ayrı bir yere alıyorlar”Onun cezasını kısasa kısas olarak hapishanede verirler, sağ çıkamaz zaten oradan.
Ben devlette oldum canım devlette ha diyince seni ameliyat etmiyorlar bu konuda ozellere guvenmiyorum ben maalesef para için herkesi yapiyorlarAy benim de çok ihtiyacım var mide küçültmeye de korkuyorum olan bi tanıdık vefat ettigençti de
Aaa bu yoksa o mu?
Aynen öyleBen devlette oldum canım devlette ha diyince seni ameliyat etmiyorlar bu konuda ozellere guvenmiyorum ben maalesef para için herkesi yapiyorlar
Benim abimin eşi seneler önce özel bir hastanede oldu bu ameliyatı ve az kalsın kaybediyorduk.Tam dört ay ölüm kalım savaşı verdi,bu yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor bu konuda.Aynen öyle
İyi diye adı var diye her uygulamayı yapıyorlar uygun olmayan kişilere bile.
Sonrası arkasında gözü yaşlı ana baba evlat.
Kesinlikle. Kaş yapayım derken göz çıkarmaya gerek yok Allah korusunBenim abimin eşi seneler önce özel bir hastanede oldu bu ameliyatı ve az kalsın kaybediyorduk.Tam dört ay ölüm kalım savaşı verdi,bu yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor bu konuda.
Benim abimin eşi seneler önce özel bir hastanede oldu bu ameliyatı ve az kalsın kaybediyorduk.Tam dört ay ölüm kalım savaşı verdi,bu yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor bu konuda.
Biz de komşu rahatsız olacak diye kulaklıkla müzik dinleriz.
Bir de vatan kurtardiklarini sanıyor bu zavallılarBugünde birileri için utandık şükür![]()
Ben hala kilo almamak için uğrasıyorum ameliyat kesin çözüm değil ki hala sıvı katı karıstırmıyorum dikkat ediyorum şükür hiç sorun yaşamadım insanlar 6 ayda başlıyor gazlı icecek icmeye alkol almaya saçmalıkBunu kolay bir yol sanıyor herkes, ameliyat olacağım kurtulacağım diye düşünüyor ama öyle değil. Çevremde kim olduysa başarısız oldu ve üstüne bir sürü de sağlık sorunuda yaşadılar.Bibibella gibi başarılı ve bilgili olan çok az bu konuda
Biz de komşu rahatsız olacak diye kulaklıkla müzik dinleriz.
Ben bu videoda saygısızlık,kabalık ve zorbalıktan başka hiçbir şey göremiyorum ama videoyu çekenlerdeki keyfe bakŞunlarla benim oyum nasıl eşit olabilir ya![]()
Yani destekledikleri insanlar da zorba, o yüzden şaşırmıyorum.Ben bu videoda saygısızlık,kabalık ve zorbalıktan başka hiçbir şey göremiyorum ama videoyu çekenlerdeki keyfe bak.