Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hep bizi düşündüğünden kilo almayalım diye bencr herkes benim gibi mide küçültme olsun bak nasıl kuş kadar yiyorsunuz :KK53:
Ay benim de çok ihtiyacım var mide küçültmeye de korkuyorum olan bi tanıdık vefat etti 😢 gençti de

!!

Eklentiler

• IMG_20230522_163440.webp
    IMG_20230522_163440.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 59
Ne güzel bir sözdür demi. Bunlar yine tweet karışmış yine pkkilar Şadiye hakaretler seloyu apoyu birakacakmis diye videolar off ya bıktım

Eklentiler

• 1000047363.webp
    1000047363.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000047364.webp
    1000047364.webp
    6 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000047365.webp
    1000047365.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 57

Aaa bu yoksa o mu?

Hiç şaşırmıyorum
Koskoca doktor, x ilacın fiyatı şu kadar olmuş yazdırıyoruz mecburen dedim, şişesi pahalı çünkü dedi, iktidarı devirmek için p....bahçe şişeyi pahalı veriyor ilaçta pahalı oluyor dedi, doktor dedi, fıkra bu kadar .....

Ben devlette oldum canım devlette ha diyince seni ameliyat etmiyorlar bu konuda ozellere guvenmiyorum ben maalesef para için herkesi yapiyorlar
Aynen öyle
İyi diye adı var diye her uygulamayı yapıyorlar uygun olmayan kişilere bile.
Sonrası arkasında gözü yaşlı ana baba evlat.

Aynen öyle
İyi diye adı var diye her uygulamayı yapıyorlar uygun olmayan kişilere bile.
Sonrası arkasında gözü yaşlı ana baba evlat.
Benim abimin eşi seneler önce özel bir hastanede oldu bu ameliyatı ve az kalsın kaybediyorduk.Tam dört ay ölüm kalım savaşı verdi,bu yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor bu konuda.

Benim abimin eşi seneler önce özel bir hastanede oldu bu ameliyatı ve az kalsın kaybediyorduk.Tam dört ay ölüm kalım savaşı verdi,bu yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor bu konuda.
Kesinlikle. Kaş yapayım derken göz çıkarmaya gerek yok Allah korusun

Bunu kolay bir yol sanıyor herkes, ameliyat olacağım kurtulacağım diye düşünüyor ama öyle değil. Çevremde kim olduysa başarısız oldu ve üstüne bir sürü de sağlık sorunuda yaşadılar. Bibibella Bibibella gibi başarılı ve bilgili olan çok az bu konuda

Bunu kolay bir yol sanıyor herkes, ameliyat olacağım kurtulacağım diye düşünüyor ama öyle değil. Çevremde kim olduysa başarısız oldu ve üstüne bir sürü de sağlık sorunuda yaşadılar. Bibibella Bibibella gibi başarılı ve bilgili olan çok az bu konuda
Ben hala kilo almamak için uğrasıyorum ameliyat kesin çözüm değil ki hala sıvı katı karıstırmıyorum dikkat ediyorum şükür hiç sorun yaşamadım insanlar 6 ayda başlıyor gazlı icecek icmeye alkol almaya saçmalık

Back
X