- 18 Şubat 2018
- 13.388
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.714
- 598
- 44
Eskiden olsa gülüp geçerdik belki ama bu cehalet ve kabalık beni çok korkutuyor artıkYani destekledikleri insanlar da zorba, o yüzden şaşırmıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden olsa gülüp geçerdik belki ama bu cehalet ve kabalık beni çok korkutuyor artıkYani destekledikleri insanlar da zorba, o yüzden şaşırmıyorum.
Ben hala kilo almamak için uğrasıyorum ameliyat kesin çözüm değil ki hala sıvı katı karıstırmıyorum dikkat ediyorum şükür hiç sorun yaşamadım insanlar 6 ayda başlıyor gazlı icecek icmeye alkol almaya saçmalık
Dur bakalım altından ne çıkacak,çok merak ediyorumSinan Ogan hala aciklamiyor!
![]()
Sonuç ne biliyoruz ama güldürdü beni!Sinan Ogan hala aciklamiyor!
![]()
Sinan Ogan hala aciklamiyor!
![]()
uzatıyor da uzatıyorSinan Ogan hala aciklamiyor!
![]()
Gördüğü göreceği bu bitirdi kendini!Fasulye gibi nimetten sanıyor kendini de fasulye haşlanıp piyaz oluyor farkında değil :)))
Aaa bu yoksa o mu?
15 dkdır dinliyorum maşallah yani sadede gelemedi, çatladım.Sinan oğan tv'de açıklasa artık
Kalbim kırılacak hissediyorum.15 dkdır dinliyorum maşallah yani sadede gelemedi, çatladım.
Kendini bitirir, hepimizi bitirir.Kalbim kırılacak hissediyorum.
Ümit özdağ yarın kararını açıkayackmış saat 11'de.15 dkdır dinliyorum maşallah yani sadede gelemedi, çatladım.