Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Artık olay 4 ilcede kopacak.
Ztn ilk tur sonucunu görüp karar veren çok insan olacak sıfır noktasında değiliz
4 ilçeden 1inde adama nefes aldırmazlar
Birinde fırsat bulamaz
2 ilçe çok dikkatli olmalı ama tabi 5 sene sonra en çok ağlayan onlar olur.

Oğan'ın Erdoğan'ı desteklenmesine hiç şaşırmadım. Zaten ona destek olmak için girmişti seçime. Benim merak ettiğim şey mülteci konusunda nasıl anlaşacaklari.
Üç gün önce mültecilere kiyamayiz demedimi sayın erdoğan sonra bu adamla görüşünce döndü. Demekki hudapardrida böyle girdi ittifaka ben gitsem benide ikna ederler herhalde

Hatta tepki oyları kk’na gidebilir
Gitmez canım çünkü buna gelen oylar Erdoğan ve kk Muharrem kuskunleri. Kesinlikle oy kullanmayıp sandığa gitmezler kilicdaroğlu kazanamaz bu gidişle zaten adam kiskactaydi iyice sıkıştırdılar itibarını yerlebir ettiler adamin

Üff o adama kim bakıyomus be

Aynen öyle bütün ropartajlarinda ulkucubasi olmak istediğini söylüyor açıkçası MHP bahceciye kalk oradan ben oturcam gencim sen emekli ol diyor

Neden iç işlerini Sinan oğan a versinler
Yada dese ekonomi istiyorum, planlar yapılmış %2 gelmeyecek oy neden pazarlık yapsınlar. Sinan rengini belli etti. Satın alanlar oluyor demekki.
En başta da dedim, madem çok fazla kırmızı çizgin vardı kimseyle ittifak olmuyorum, seçmenin takdirine bırakıyorum derdin. Bi duruşun olurdu.

Yok artık hınnısını. Dengem bir gün içinde daha ne kadar bozulabilir acaba?

Onun adını bile anmaya gerek yok diyeni destekliyorum dedi. Gerçekten böyle hakaret edilince hoşuna gidiyor bir kısmın demekki. Hangi makam hangi mevki kaç para insanın gururundan önemli olur ya. Kağıdı okuyamadı bile nerde kaldı küt küt konuşan adam. Instagram sayfasında seçmenlerinden yediği lafların haddi hesabı yok. O da böyle anılacak işte

Hatta tarafsız kalsaydı insanlardan daha fazla takdir görürdü...

Bu şekilde gecmedigine eminim ama ispatlayamiyorum.
Neden vermesinler?
Şartlardan digerine hic girmiyorum girmeyi tercih etmedim. Ama hersey net değil mi gayet net aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…