- 29 Ocak 2020
- 2.231
- 3.520
- 133
Normalde bende yazmazdım hiç okur giderdim burayı ama sonunda bana da yazdıran Oğan olduSiyaset bölümüne hiç yazmam sevmiyorum siyaseti ama beni bile şaşırttı Sinan Oğan. Ben tarafsız kalacağını düşünmüştüm. Yeni parlayan bir siyasetçinin taraf olması kendi kariyeri açısından hiç iyi değil.
Sinan Oğan'ın aldığı oylar tepki oyu + Muharrem İnce'den gelmişti bana göre . %5 kısmın tamamının sandığa gideceğini düşünmüyorum.
Ümit Özdağ'ın ise tarafsız kalacağını düşünüyorum
Eyyyyy Oğan beni bile siyasete bulaştırdın
Ali Yeşildağ ı izleyen herkes bilir yazdığımıSana özelden yazınca sen de bana özelden yaz
Sonra hepsini bana yollayın.Sana özelden yazınca sen de bana özelden yaz
Ben izlememiştimAli Yeşildağ ı izleyen herkes bilir yazdığımı
Önce deprem bölgesinde hala çadırda yasayan vatandaşlara ev yapsinlar onceBu mudur plan. İyiymiş. Gitsinler diye onların ülkesine ev yapacakmışız.
Ben izledimBen izlememiştim
Ne zaman yayınlanacak ? Bugün müBabala tv de kılıçdaroğlu yayınını bekleyenler
Kimsenin cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez. Ama iki yüzlü olmayacaksın. Lgbt’yi bu kadar dışlayıp kendileri gizli saklı yaşamasınlar. Kaldı ki eski muhalif tarafından sırf bu korku sebebiyle akp’ye yandaş olduğunu söyledi babamın arkadaşı.Ali Yeşildağ ı izleyen herkes bilir yazdığımı
Bilmiyorum bende arada kanala gidip bakıyorumNe zaman yayınlanacak ? Bugün mü
Sadece Esenyurt’ta 1 milyon vardır, belki de daha fazladır.Bu mudur plan. İyiymiş. Gitsinler diye onların ülkesine ev yapacakmışız.
Kendi halkını doyurduda bide bunlara mı ev yapacak ? Bizim paramızla !Sadece Esenyurt’ta 1 milyon vardır, belki de daha fazladır.
Kılıçdaroğlu, pırlanta gibi bir insan; çok kıymetli, değerli, mütevazi biri. İnsani yönüne hayranım, çok iyi bir insan. Hele sofradayken tabağın etli kısmını çocuğa çevirdiği videosunda gözlerim dolmuştu. O kadar samimi ve içtendi ki, bana babamı hatırlatmıştı, aynı samimiyeti hissettirdi. Oğan, demek ki vefa bilmeyen biriymiş; daha da kötüsü vatan söz konusuyken, ülkenin bu hâle gelmesindeki ana karakterin yanında ilkesizce olmayı seçti, tükürdüğünü yaladı.Bu adama mecburiyetten oy veriyordum.
Hayranı olmaya başladım ya!
Adam kalp krizi gecırecek diye korkuyorum yaNaif, temiz kalpli, dürüst dedem benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?