Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ukraynalılar’ın ülkesinde de savaş var. Ama onların çoğu geri dönmüş. Zaten yetişkin erkekler kaçmadı. Kadınlar ve çocuklar sığındı. Onurlu bir millet olmak bunu gerektirir.
Ülkesini korumaktan aciz milyonlarca paraziti ülkeye doldurduk. Acıdık, acınacak hale düştük.

Eklentiler

• 1624B028-85F5-4135-B055-191C048CA61E.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 44

Vallahi şaşkinlikla okuyorum yorumlari düne kadar övülen adam şimdi yerin dibine sokuluyor. Millet ittifaki tarafında da hdp var resmi olarak yok tamam hemen bu yazılacak ama var. Önce onlarla konuşuldu demekki ikna olmadı. Cumhur tarafında istediği bakanliği alip belki mültecileri gönderme hedefi bence çok daha mantıklı kazanamayacagı yuksek olan tarafı seçip hiç birsey yapamamaktansa kazanma şansı yüksek tarafı seçip elini taşın altina koymak istedi diye yemediği laf kalmadı adamın

Ülkenin ilerleyememesinin nedeni önceki mesaj
Yani bi adamı destekliyorsan ne derse doğru nereye giderse gitmen gerek sanki
O adam da Allah kulu hata yapabilir
Onun seçtiği yanlışı seçmek zorunda mı Sinan oğan a oy verenler

Herkesin boynunda yular yok, lider ne derse hüloooooğ diye peşinden gitmiyorlar ondan şaşırmışsınızdır.

Bak bu bana neyi gösterdi biliyormusun
Gerçi biliyordum ama
Adam milletin çıkarlarını falan düşünmüyor
Çıkarlarını düşünüyor
Yarın daha çok şey vaad edilirse
Halkın çıkarlarını değil kendi çıkarlarını düşünecek
Mültecileri göndermek içinmiş
Küllahıma anlat

Nabza göre şerbet verenlerdenmiş işte.
Bizim ülkemizde mütevazilik, iyi kalplilik işe yaramıyor. Kabadayı seviyor halkımız. Atar gider yapacak, küfür edecek. Vatandaşı insan yerine koymak yerine otobüsten çay, oyuncak fırlatan makbul.

Koyun olmamak bunu gerektiriyor, tarafsız kalsaydı kimse bir şey demezdi zaten, bırakın da yanlışa yanlış desin insanlar.

Size göre öyle bana göre değil. Şu an bence ülke için hayırlı tarafı seçti. Akilli bir adam Ogan.

Kendilerine nasıl yediriyorlar anlamıyorum, insanlık onuruna aykırı, böyle bir şeyi medeni ülkelerde görmedim. Ben kimsenin vereceği erzağa tenezzül etmem; bunlar kafalarına yediklerinde tutmak için birbirini eziyorlar. Biz de erzağa muhtaç olmasınlar, dilenci muamelesi görmesinler, insani şartlarında yaşasınlar diye mücadele istiyoruz. Herkes hak ettiği gibi yaşar, hak ettiği muameleyi görür; bazen kabullenmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…