- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.014
- 498
Zafer Partisi oyları KK’ya gider, Oğan AKP’den aldığı oyları geri verir. Muhtemelen böyle olacaktır.
İlk turda Oğan'a oy veren arkadaşlarımın kimisi oy kullanmayacak kimisi de kk ya verecek. Cumhura oy verecek olan yok benim tanıdıklardanZafer Partisi oyları KK’ya gider, Oğan Akp’den aldığı oyları geri verir. Muhtemelen böyle olacaktır.
Ben ovmedimDaha geçen günlerde Sinan Oğan'a neredeyse tapılıp övgüler yağdırılıyordu burada. Şimdi ise adama bilmem kaç sevgilisi olmuş, kibirli, püü rezil vs denmiş.
Sonra ülke neden ilerlemiyor...
Adam hangi tarafı seçerse seçsin her türlü kabul etmediği şeyler, seçtiği tarafta olacaktı. İki tarafta da milliyetçilerin hoşlanmadığı partilere destek var. Görmemek için kör olmak lazım.
Ramazan kolisini tek parça halinde atarlar artık.Nabza göre şerbet verenlerdenmiş işte.
Bizim ülkemizde mütevazilik, iyi kalplilik işe yaramıyor.Kabadayı seviyor halkımız. Atar gider yapacak, küfür edecek. Vatandaşı insan yerine koymak yerine otobüsten çay, oyuncak fırlatan makbul.
%5’in %1’ini taşırsa şanslıdır diyorum. Göreceğiz tabii ki. Mantığı olan biri çeyrek asırda ülkenin içinden geçmiş insana “doğru insan” diye oy vermez.İlk turda Oğan'a oy veren arkadaşlarımın kimisi oy kullanmayacak kimisi de kk ya verecek. Cumhura oy verecek olan yok benim tanıdıklardan
Erdoğanı destekliyormus diye okudum şimdi facebooktaKızlar gecen erdogan Sinan Ogan ile İttifakımız siz konusu degıldir oganın taleplerine boyun eğmeyeceğiz demişti ya noldu nasıl anlaşıldı kim kime boyun egdi
Bizim çocuklarımız büyüdüğünde bu olayların belgesellerinde her şeyi izleyecekler, şu anki korku ortamında perde arkalarında neler yaşandığını kimse açıklayamıyor.Kızlar gecen erdogan Sinan Ogan ile İttifakımız siz konusu degıldir oganın taleplerine boyun eğmeyeceğiz demişti ya noldu nasıl anlaşıldı kim kime boyun egdi
Evet acıkladı izledim canlı ama noldu da HanıErdoğanı destekliyormus diye okudum şimdi facebooktadoğru mu bilmiyorum
Biliyordum ya bunu yapacaginiKurban olam kalem tutan ellere
Şaka gibi ya Şaka, ayy cinlerim tepeme çıkıyorEvet acıkladı izledim canlı ama noldu da Hanı
Bu dönüş umarım eksi olarak dönerEvet acıkladı izledim canlı ama noldu da Hanı
Eliyle altın tepside birşeyler sundu yaa e gün önce haberturkte ak Parti'nin sözcüsü deilmiydi ha Numan kurtulmuş Sinan oğanin oyları kimseye yaramaz gerek bile duymadık demedi bugün koştura koştura gittiler ne oy askiymis arkadassssKızlar gecen erdogan Sinan Ogan ile İttifakımız siz konusu degıldir oganın taleplerine boyun eğmeyeceğiz demişti ya noldu nasıl anlaşıldı kim kime boyun egdi
Ya of yaHerkesin boynunda yular yok, lider ne derse hüloooooğ diye peşinden gitmiyorlar ondan şaşırmışsınızdır.
Şuan da instagram da yorumlarda çok güzel eleştiriyorlarEliyle altın tepside birşeyler sundu yaa e gün önce haberturkte ak Parti'nin sözcüsü deilmiydi ha Numan kurtulmuş Sinan oğanin oyları kimseye yaramaz gerek bile duymadık demedi bugün koştura koştura gittiler ne oy askiymis arkadassss
Gözleri kör, kulagı sağır, bilgisi yok, dünyadan bir haber "ben eyıımı ek pertiye vereçem" s... O.. :d bu sözleri hatırladın mıVarya CHP den bir troll çıktığında dünyayı dar ediyorlar sakız gibi her mitingde söyleyip duruyor ak li troller yapınca çıt yok el üstünde tutuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?