Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Eşim, oğlum ve ben izledik Sinan Oğan 'ın açıklamasını. Oğlum Kılıçdaroğlunu seçeceğini, eşim tarafsız olacağını hiçbirini seçmeyeceğini, ben ise Erdoğan' ı seçeceğini söyledim.

Üzerine çok gidilmiş burada.Ne kadar gergin olduğu belliydi. İnce gibi açıklama yaparken sık sık su içti. Kimbilir Ona da ne tehditler, baskılar geldi aynı şekilde. Kılıçdaroğlunu seçmiş olsa bu sefer de AKP seçmeni tarafından bombardımana tutulacaktı.Başlangıçta AKP seçmeni oyları böldüğü için kızgondı Oğana. Şimdi AKP seçmeni tarafından kahraman gözüyle bakılacak Erdoğan seçimi kazanırsa ki bana göre kazanacak Oğan'ın geleceği daha parlak olacak. Hatta daha önce de demiştim Erdoğandan sonra CHP nin rakibi O olacak.

Ben ovmedim
Sadece ak partiyi secmez demiştim..
Ayrıca Kibirli evet

Ramazan kolisini tek parça halinde atarlar artık.

İlk turda Oğan'a oy veren arkadaşlarımın kimisi oy kullanmayacak kimisi de kk ya verecek. Cumhura oy verecek olan yok benim tanıdıklardan
%5’in %1’ini taşırsa şanslıdır diyorum. Göreceğiz tabii ki. Mantığı olan biri çeyrek asırda ülkenin içinden geçmiş insana “doğru insan” diye oy vermez.

Kızlar gecen erdogan Sinan Ogan ile İttifakımız siz konusu degıldir oganın taleplerine boyun eğmeyeceğiz demişti ya noldu nasıl anlaşıldı kim kime boyun egdi
Bizim çocuklarımız büyüdüğünde bu olayların belgesellerinde her şeyi izleyecekler, şu anki korku ortamında perde arkalarında neler yaşandığını kimse açıklayamıyor.

Kızlar gecen erdogan Sinan Ogan ile İttifakımız siz konusu degıldir oganın taleplerine boyun eğmeyeceğiz demişti ya noldu nasıl anlaşıldı kim kime boyun egdi
Eliyle altın tepside birşeyler sundu yaa e gün önce haberturkte ak Parti'nin sözcüsü deilmiydi ha Numan kurtulmuş Sinan oğanin oyları kimseye yaramaz gerek bile duymadık demedi bugün koştura koştura gittiler ne oy askiymis arkadassss

Şuan da instagram da yorumlarda çok güzel eleştiriyorlar

Varya CHP den bir troll çıktığında dünyayı dar ediyorlar sakız gibi her mitingde söyleyip duruyor ak li troller yapınca çıt yok el üstünde tutuluyor
Gözleri kör, kulagı sağır, bilgisi yok, dünyadan bir haber "ben eyıımı ek pertiye vereçem" s... O.. :d bu sözleri hatırladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…