Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu dönüş umarım eksi olarak döner
Kendi topuğuna sıktı beyefendi ona oy verenler Erdoğan karşıtları kk karsitlariydi kendi elleriyle hadi kk ya yolladı yada çekimser oyların artmasına sebep olacak gorucez benim fikrim Atatürkçü ülkücüleri kızdırdı kendisine oy verenleri kendi elleriyle rakibe yolladı eğer kilcdaroglunu secseydi aynı tepkiyi yine gostereceklerdi bu sefer tepki olarak karşıya gidecekti yada hiç gitmiycekti farkında da olmadan kk yi yuceltti farkında deil yine söylüyorum kibir kibiri çekti sözlerini yuttu

Dün doğdu bugün koktu ne beklersiniz ki

İnş kk ya gider tüm oylar yaa

Çok güzel tepki veriyorlar, bunu inş sandikta da görürüz

Adam sol kesim sayesinde tanındı yok miyetcilk yok adam gibi adam kitlesi olmayan bir adama gitle oluşturdunuz.ne seçmeni? tarafını seçerek çıkar elde etti.chp oy verecek olan zaten veriri çok anlam yüklemeyin çıkarcı insanlardan medet uymayın.

Tam tersi zaten çoğu akp secmeniydi . Keşke taraf tutmasaydi dedi ve Erdoğana verecek

Adam kalp krizi gecırecek diye korkuyorum ya
Çok üzgün
Allah korusun. Kılıçdaroğlu maşAllahı var aşırı dinç. Babala Tv dün 7 saat konuk olmuş. Herkesin sorularını tek tek cevaplamış.
Yaş tek başına bir kriter değil. Demek iyi bakmış kendine. Bir de iç huzurla alakalı. Benim babam 67 yaşında vefat etti. Ama görüntü olarak 80 gibi duruyordu. Vücudunu çok hor kullandı.

Ümit Özdağ büyük ihtimalle Kılıçdaroğluna desteğini açıklayacak. Ya da tarafsız kalacak. Erdoğanı desteklerse o zamanda ben
Ogi yaktı bizi ya.
Şimdi bana da kızar mı Ogi dedim diye acaba? Hesap alıp geliyormuş buraya fkfjgjg

Çok güzel tepki veriyorlar, bunu inş sandikta da görürüz
İnşallah vallahi güvenemiyorum vermeyiz deyip veriverirler ki inşallah böyle olmaz yoksa bu seçimin çivisi çıktı bakın yunanistanda oldu bitti seçim ben yaşadım orda işim gereği kimse kimseye böyle çirkinlik yapmaz ki bitti gitti bide bizim ülkeye bak savaşa gidiyoruz aylardır iç savaşa gidiyoruz herkesi birbirine kirdirdi dünyada eşimiz benzerimiz yok ben diğer ülkelerin tvlere gazetelerini okuyorum bizi hayretle izliyorlar. Bazı ülkelerde halk hükümetten memnun deilse sokağa çıkıyor bizde sokağa cikmayi bırakın bir yazı yazılsa allah göstermesin karakolda buluyoruz kendimizi en son bir sosyal medya fenomenin başına gelmişti 5 yıl önce bakın şaka değil 5 yıl önce cumhurbaşkanını eleştirel twett atmış diye geçen ay karakola ifadeye götürmüşler kendisi programında anlatmıştı seçimden 20 gün önce hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…