- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.014
- 498
Iyi oldu bu kaybedeceklerBenim de ilk turda Oğan'a verip sonrasında RTE ye oy verecek çok kişi var
LanBize bundan oldu:
Eki Görüntüle 3251287
Siyasi duruş açısından Bahçeli, Sinan Oğanın yaşlı versiyonu işte. İkisi de dün kara dediğine bugün ak diyor.Bunu söyleyeceğime asla inanmazdım demekki oluyomus bahçeli bundan daha duruşlu en azından başından beri Erdoğan'ın da erdoganim diyor bu bilir otarafa göz kirptti bir otarafa all ümit Özdağ sana kapak gibi cevap verdi kendi tercihidir bizim ittifakla alakası yoktur dedi
Bitikti zaten ülke yönetimde yeri varmiydi?partisi yok miltvekil yok ben başından beri söyledim miltcilik ayaklarına yattı.herkes vatan sever.bu ülkede din ve miltcilik duygulari kullanıp çok rahat iktidar olunur bunu bilesinnnnVermeyecekler çünkü aldığı oyların sebebi muhalif olması idi. 2. Turda bu adamın peşine takılıp 500 kişi bile oy vermez. Kendini bitirdi, insan ancak bu kadar gülünç olabilir. Ama son 20 yılda bir kez de olsa Bahçeli doğruyu söyledi diye seviniyorum bu arada
Bu tamamen sizin çevreniz. Anketlere verilere bakarsak %5 Oğan a oy veren kesim %3 muhafazakar sağcı . Gidip sola oy vereceğini sanmiyorum hadi %2 olsun Erdoğan zaten o oyları alsa kazandı.İlk turda Oğan'a oy veren arkadaşlarımın kimisi oy kullanmayacak kimisi de kk ya verecek. Cumhura oy verecek olan yok benim tanıdıklardan
1.turda sandığa giden seçmen sandığa gitse kilcdaroglunu kazanır.Onda haklısın biraz önce söyledim hiç güven olmaz veririz derler vermezler
Seçimi kapattıkları oy oranlarıyla başlamayacaklar yarışa, ikisi de sıfırdan başlayacak.Bu tamamen sizin çevreniz. Anketlere verilere bakarsak %5 Oğan a oy veren kesim %3 muhafazakar sağcı . Gidip sola oy vereceğini sanmiyorum hadi %2 olsun Erdoğan zaten o oyları alsa kazandı.
buna katılıyorum mesrla mansur öyle değil oda kavgacı. Mesela ince de öyle ah inceee ah ben seviyorum inceyi gönlümun prensiBitikti zaten ülke yönetimde yeri varmiydi?partisi yok miltvekil yok ben başından beri söyledim miltcilik ayaklarına yattı.herkes vatan sever.bu ülkede din ve miltcilik duygulari kullanıp çok rahat iktidar olunur bunu bilesinnnnekrem imamoğlu gibi lazım müthiş bir adam zeka seviyesi yüksek ne manipülasyon geliyor ne münakaşa ediyor.adam çalışıyor bireysel üstüne düşen neyse yapıyor partilerele muhatap olamadan insanları bilinçlendiriyor toplumu iyi çözmüş.
Bozkurt sırtladık kapısına gittik, neden olmadı ki?
Geçmiş olsun bacımİbrikçibaşı Sinan Oğan yüzünden sinirle hıphızlı havuç rendelerken elimi rendeledim. Boşuna mı uluduk o kadar? Yazıklar olsun.
Ben sanmıyorum ya.Iyi oldu bu kaybedecekler
Cidden heOha! Oğan rteyi destekleyecekmiş. İyi ki bir hata yapıp ilk turda ona oy falan vermedim.
Hdp nin de dahil olduğu dediği ittifak yani Yeşil Sol Kılıçdaroğlunu destekliyor doğru söylemiş gizli bir şey değil ki bu.geçmiş olsun beğenmedimciler.... İzlenme rekorları kıran Kılıçdaroğlu.. gururunuz yani...
Babam da hep öyle demiştiSinan Ogan'in oylarının yarısı tepki oylarıydi zaten,bir de Ozdag'i bekleyeceğiz artık.Kaderimiz iki dudak arasina bakıyor,şaka gibi her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?