Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Siyasi duruş açısından Bahçeli, Sinan Oğanın yaşlı versiyonu işte. İkisi de dün kara dediğine bugün ak diyor.

Bitikti zaten ülke yönetimde yeri varmiydi?partisi yok miltvekil yok ben başından beri söyledim miltcilik ayaklarına yattı.herkes vatan sever.bu ülkede din ve miltcilik duygulari kullanıp çok rahat iktidar olunur bunu bilesinnnnekrem imamoğlu gibi lazım müthiş bir adam zeka seviyesi yüksek ne manipülasyon geliyor ne münakaşa ediyor.adam çalışıyor bireysel üstüne düşen neyse yapıyor partilerele muhatap olamadan insanları bilinçlendiriyor toplumu iyi çözmüş.

İlk turda Oğan'a oy veren arkadaşlarımın kimisi oy kullanmayacak kimisi de kk ya verecek. Cumhura oy verecek olan yok benim tanıdıklardan
Bu tamamen sizin çevreniz. Anketlere verilere bakarsak %5 Oğan a oy veren kesim %3 muhafazakar sağcı . Gidip sola oy vereceğini sanmiyorum hadi %2 olsun Erdoğan zaten o oyları alsa kazandı.

Bu tamamen sizin çevreniz. Anketlere verilere bakarsak %5 Oğan a oy veren kesim %3 muhafazakar sağcı . Gidip sola oy vereceğini sanmiyorum hadi %2 olsun Erdoğan zaten o oyları alsa kazandı.
Seçimi kapattıkları oy oranlarıyla başlamayacaklar yarışa, ikisi de sıfırdan başlayacak.

buna katılıyorum mesrla mansur öyle değil oda kavgacı. Mesela ince de öyle ah inceee ah ben seviyorum inceyi gönlümun prensi

Bugün Twitter'da Oğan'ın hesabına baktım. Saat 17de açıklama yapacağız falan demiş. Ben paylaşımın altındaki yorumları okudum da çoğu kişi millet ittifakına destek vermesini istemiş. Şimdi bu adam nasıl ülkücü? Desteklediği insanların yegâne amacı Türk kelimesinin kökünün kazınması iken kalkıp da demesin ki ben ülkücüyüm. Üzgünüm tatlım ama sen artık bir rtelisin.

Sinan Ogan'in oylarının yarısı tepki oylarıydi zaten,bir de Ozdag'i bekleyeceğiz artık.Kaderimiz iki dudak arasina bakıyor,şaka gibi her şey.
Babam da hep öyle demişti Oğan'a en başında hiç güvenmiyordu da ben ihtimal vermiyordum. Hayır bana ne oluyorduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…