Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kararı yarın acıklanacakmış ama nasıl kesin?
Halk tv sözcü arası mekik dokuyorum. Saat 11de Özdağ açıklama yapacak Kılıçdaroğluna oy veriyoruz diye. Zaten Oğan konuşma yaparken hemen açıklama yaptı şahsi kararı bizi bağlamaz diye.

Kayberse yapabilir, ama kazansalar hizbullahcıların önü açılır, o zaman kopar olaylar :/

Şimdi düşünün bir tarafta kazanacağı yüzde 90 belli olan biri vR. Diğer tarafta yüzde 10. İkisi de aynı şeyi veriyor pazarlık karşılığında.

İlkelerine bağlı gerçek milliyetçinin seçimi başka,
Derdi koltuk veya sadece kendi istikbali olan birinin seçimi başka olur.

Neyine şaşırdınız ki?

Halk tv sözcü arası mekik dokuyorum. Saat 11de Özdağ açıklama yapacak Kılıçdaroğluna oy veriyoruz diye. Zaten Oğan konuşma yaparken hemen açıklama yaptı şahsi kararı bizi bağlamaz diye.
Hadi inşşş kazaniriz

Ohhhh olsun kibirinden gözü görmedi sandı ki kendisine herkes bakanlık sunacak. Bide açıklamasında kk ile istediğimizi alamadik diyor demekki cumhur ittifakı vermiş istediği şeyi.gozler MHP de gerçi hudaparla karşı çıkmayan Sinan oganami karşı çıkacak onca söylediği lafı yutar

Adamın bir duruşunun olmadığı şurdan belliymiş. Bunu Mhp’den ihraç etmişler. Dava açmış. Geri dönmüş. Sonra bir daha ihraç etmişler. Seni istemeyen bir yere ısrarla neden geri dönmek istersin.

Eklentiler

• FD1D2E8C-81AC-46F1-990E-64CFCCB5AAF2.webp
    45 KB · Görüntüleme: 48

Daha geçen çarşamba kızınızın sınıfında Suriyelilerden şikayetinizi yazmışsınız sürekli beslenip kızınızın yerleşeceği okullara gidecekler sizin alamadığınız evler işyerleri oluyor Hele küçük yaşta kızlara Hüdapar'ın evlenebilirler demesi hiç mi gözünüzü korkutmuyor? Yoksa bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mı diyorsunuz? Onlar çocuklarınızın rızkıyla yaşıyor

O zamanda hakkımı helal etmiyorum, zaten var ya çok korkuyorum kaybedersek iç savas bile olur şaşmam
Ona doğru gidiyor maalesef korkuyorum Cumhurbaşkanı tekrar seçilirse Kılıçdaroğlu ortadan kaybolur otekileri içeri atarlar çamur at izi kalsın mantığıyla herkesin gözünde PKK'lı kandilci kalırız. Zaten çoğu akpartili bizleri böyle görüyor artık gündüz anlattım okumuş eğitimli üniversitede me vkide olan AKP'li arkadasim bile inanmış montajlara garip gözle bakıyor. Oooooo o inandiysa .,..

Size göre öyle bana göre değil. Şu an bence ülke için hayırlı tarafı seçti. Akilli bir adam Ogan.
Saatlerdir bunu düşünüyorum
Oğan kendini seçti, kapı arkasında bahçeliyle bire görüşmüş olabilir diye düşünüyorum.

Eşim galiba haklı çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…