- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.115
- 798
Halk tv sözcü arası mekik dokuyorum. Saat 11de Özdağ açıklama yapacak Kılıçdaroğluna oy veriyoruz diye. Zaten Oğan konuşma yaparken hemen açıklama yaptı şahsi kararı bizi bağlamaz diye.Kararı yarın acıklanacakmış ama nasıl kesin?
Kayberse yapabilir, ama kazansalar hizbullahcıların önü açılır, o zaman kopar olaylar :/Biz kaybedersek onlar gibi arsız değiliz otururuz asıl savaş onlar kaybederse çıkar. Adam alıştı çeyrek asırdır başta olmaya kolay kolay bırakır mı ? 15 Temmuz gibi çıkın yollara dökülün vatan elden gidiyor camileri kapatacaklar ezanları susturacaklar der bunlarda o gazla ne yapar bilmiyorum
Hadi inşşş kazanirizHalk tv sözcü arası mekik dokuyorum. Saat 11de Özdağ açıklama yapacak Kılıçdaroğluna oy veriyoruz diye. Zaten Oğan konuşma yaparken hemen açıklama yaptı şahsi kararı bizi bağlamaz diye.
Galpimi gırdılar Nau sen yokken.Ben geldiiim
Özlediniz mi beni
Ohhhh olsun kibirinden gözü görmedi sandı ki kendisine herkes bakanlık sunacak. Bide açıklamasında kk ile istediğimizi alamadik diyor demekki cumhur ittifakı vermiş istediği şeyi.gozler MHP de gerçi hudaparla karşı çıkmayan Sinan oganami karşı çıkacak onca söylediği lafı yutarÖzdağ Kılıçdaroğluna destek veriyor, kesin bilgi. Sinan Oğanında aldığı oyların yarısından çoğu zafer partisinin seçmeninden giden oymuş. Takipçi kaybediyor. Kendiyle çelişti. Bütün laflarını yuttu. Bu hamle Kılıçdaroğluna yarar.
Adamın bir duruşunun olmadığı şurdan belliymiş. Bunu Mhp’den ihraç etmişler. Dava açmış. Geri dönmüş. Sonra bir daha ihraç etmişler. Seni istemeyen bir yere ısrarla neden geri dönmek istersin.Vermeyecekler çünkü aldığı oyların sebebi muhalif olması idi. 2. Turda bu adamın peşine takılıp 500 kişi bile oy vermez. Kendini bitirdi, insan ancak bu kadar gülünç olabilir. Ama son 20 yılda bir kez de olsa Bahçeli doğruyu söyledi diye seviniyorum bu arada
Kıran burada olaydı da alaydım aşağı katibimGalpimi gırdılar Nau sen yokken.
Eşim, oğlum ve ben izledik Sinan Oğan 'ın açıklamasını. Oğlum Kılıçdaroğlunu seçeceğini, eşim tarafsız olacağını hiçbirini seçmeyeceğini, ben ise Erdoğan' ı seçeceğini söyledim.
Üzerine çok gidilmiş burada.Ne kadar gergin olduğu belliydi. İnce gibi açıklama yaparken sık sık su içti. Kimbilir Ona da ne tehditler, baskılar geldi aynı şekilde. Kılıçdaroğlunu seçmiş olsa bu sefer de AKP seçmeni tarafından bombardımana tutulacaktı.Başlangıçta AKP seçmeni oyları böldüğü için kızgondı Oğana. Şimdi AKP seçmeni tarafından kahraman gözüyle bakılacak Erdoğan seçimi kazanırsa ki bana göre kazanacak Oğan'ın geleceği daha parlak olacak. Hatta daha önce de demiştim Erdoğandan sonra CHP nin rakibi O olacak.
Kızım ilkokulda iken 3 öğretmen değiştirdi.Sınıfta 2 Suriyelilerin öğrenci vardı. Üçünü de en çok zorlayan O öğrenciler oldu. Gerek derslerde gerek davranışlarında. Bırakın çocukları velileri ile bile düzgün iletişim kurulamıyor.
Benim de ilk turda Oğan'a verip sonrasında RTE ye oy verecek çok kişi varİlk turda Oğan'a oy veren arkadaşlarımın kimisi oy kullanmayacak kimisi de kk ya verecek. Cumhura oy verecek olan yok benim tanıdıklardan
Ona doğru gidiyor maalesef korkuyorum Cumhurbaşkanı tekrar seçilirse Kılıçdaroğlu ortadan kaybolur otekileri içeri atarlar çamur at izi kalsın mantığıyla herkesin gözünde PKK'lı kandilci kalırız. Zaten çoğu akpartili bizleri böyle görüyor artık gündüz anlattım okumuş eğitimli üniversitede me vkide olan AKP'li arkadasim bile inanmış montajlara garip gözle bakıyor. Oooooo o inandiysa .,..O zamanda hakkımı helal etmiyorum, zaten var ya çok korkuyorum kaybedersek iç savas bile olur şaşmam
Saatlerdir bunu düşünüyorumSize göre öyle bana göre değil. Şu an bence ülke için hayırlı tarafı seçti. Akilli bir adam Ogan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?