Bu yazıma kızgın işareti yapanlar bana mı kızdınız2 yaşındaki kıza tecavüz olayına ne diyorsunuz..kız ölmüş yaaa..bu sapık zihniyete ne zaman dur denilecek neden agır cezalar alınmıyor..2 sene sonra hapisten çıkarılıyor böyle tipler..Allah hepsinin belasını versin..aklım almıyor yaaa almıyor..hangi partiden olursa olsun çocuklarımızı korumak zorundasınız…
Ben senin baban olabilir miyimBabam da hep öyle demiştiOğan'a en başında hiç güvenmiyordu da ben ihtimal vermiyordum. Hayır bana ne oluyorduysa
Olur mu öyle şey. O kızanlar yaşanan olaya tepki olarak o işareti bırakmışlardır.Bu yazıma kızgın işareti yapanlar bana mı kızdınız
Yazdığın olaya Habibte tabii ki sana değil, toplumda öfke yaratan bir olay nihâyetinde.Bu yazıma kızgın işareti yapanlar bana mı kızdınız
Benim tahminlerimden biri o yöndeBelkide amac budur?
Yada soru işareti olanları kacirabilir
Neden olmayasın kiBen senin baban olabilir miyim
sana degildir habere inan. bende cok uzuldum ve sinir oldumBu yazıma kızgın işareti yapanlar bana mı kızdınız
Sayın Cumhurbaşkanı herkanala çağırıliyo bugün TRT de Çarşamba günü ATV CNN haber global ortak yapım da biride demiyor ki kilicdaroglunu cagiralimda onuda dinleyelim demiyor buda halka işlemiyor ben artık yavaş yavaş umudumu yitiriyorum çok zor görünüyor kizlar kazanmak öbür kanalarda Sinan ogani tepelere çıkarma başladı 3tanecik muhalif kanal var sozcu TV halk TV fox hergun bir lider çıkıyor ama yeterli olmuyor bu kanallar çok izlenen kanallar deil maalesef yeterli gelmiyor buda şansı düşürüyor maalesef napsak yaranamiyoruz insanlara bide üstüne küskünler manipalosyonlar çok zor vallahi Allah yardımcıları olsun pazar günüBen sanmıyorum ya.
Bi'de bir insanın çizgisi ne bileyim bir net tavrı olur ama bu adam baştan beri öyle bir duruş sergilememişti. Çok ikircikli konuşmaları vardıSinan Oğan hiç
İçime sinmedi hiçte sevmedim..ne karar vereceğini biliyordum..hayır beklemiyordum..
Gitmez canım çünkü buna gelen oylar Erdoğan ve kk Muharrem kuskunleri. Kesinlikle oy kullanmayıp sandığa gitmezler kilicdaroğlu kazanamaz bu gidişle zaten adam kiskactaydi iyice sıkıştırdılar itibarını yerlebir ettiler adamin
Rte ölmeden o koltuktan inmeyecek gibi. Daha zulmüne uğramayan,benim canım yanmadı, canımı yakana kadar rte'ye oy vereceğim diyenler olduğu sürece kurtulmamız çok zor.Sayın Cumhurbaşkanı herkanala çağırıliyo bugün TRT de Çarşamba günü ATV CNN haber global ortak yapım da biride demiyor ki kilicdaroglunu cagiralimda onuda dinleyelim demiyor buda halka işlemiyor ben artık yavaş yavaş umudumu yitiriyorum çok zor görünüyor kizlar kazanmak öbür kanalarda Sinan ogani tepelere çıkarma başladı 3tanecik muhalif kanal var sozcu TV halk TV fox hergun bir lider çıkıyor ama yeterli olmuyor bu kanallar çok izlenen kanallar deil maalesef yeterli gelmiyor buda şansı düşürüyor maalesef napsak yaranamiyoruz insanlara bide üstüne küskünler manipalosyonlar çok zor vallahi Allah yardımcıları olsun pazar günü
Maalesef öyle çok isterim kazanmasını fakat gidişat hiç iyi deil video çekmekle babalara çıkmakla duyulmuyor sesi herkanalda cumhurbaşkanımız var destekleyenlere daha çabuk ulasiliyor
Aynen öyle bunu biraz önce haber global de gördüm gerçekten artık zorlastiRte ölmeden o koltuktan inmeyecek gibi. Daha zulmüne uğramayan,benim canım yanmadı, canımı yakana kadar rte'ye oy vereceğim diyenler olduğu sürece kurtulmamız çok zor.
Doğru söylüyor aslında bende yazmıştım sabit kalması mümkün değil idi ama sabit kaldı.
ÇarşambaBilmiyorum bende arada kanala gidip bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?