Ben eskiden ak partiliydim gerçekten anlamak lazım baya destekciydim simdikiler gibi asla kopmam diyordum bir söz PKK li bilmem ne soğuttu bide üstüne eyt si uslub ben dedim ya birde kk ya bakiyim neler yapıyorlar baktım İmamoğlu adaydi ozamanlar İmamoğlu ikna etti valla beniFutbol takımı tutar gibi lider tutmam. Dün başımın üstüne koyduğum siyasiyi yarın ayaklarımın altına almakta, sert eleştirmekte bir mahsur görmem. Çünkü neden yapmayayım? Kendime göre değerlerim vardır. Siyasetçiyi değerlendirmem mikro değil, makro açıdan olur çoğunlukla. İnsanımız, siyasilerin amacının bize HİZMET etmek olduğunu bir anlasalar, HİZMETİNİ yerine getirmeyeni çiğ çiğ yerler de işte, garip bir simülasyondayız.
Hoş geldin bacımBen geldiiim
Özlediniz mi beni
kisa vadede de eksi olurmu bilmem yalniz şunu soylemek istiyorum ben ve cevremde kemiklesmis chp secmeni olan insanlarin bile bir cogu bu secim çok zor ama gelecek secimde oğan adayim olacak kesinlikle dedi.Bu dönüş umarım eksi olarak döner
Sepet havasıbenim çok merak ettiğim bir konu var, diyelimki millet ittifaki kazandi tarafsiz olmasi gereken bu kanallarin hali ne olacak acaba
bszi seyleri çok merak ediyorum ciddenSepet havası
Yaşlısının da yok kiHem genç hem aktrol olunca hiç çekilmiyorlar ya mantıklı tek cümleleri yok
hshshshs yazarken de aklıma geldi link bulamadim ahhahs
ben kk ninda oyle olduğunu düşünüyorumŞaka maka bence ince Erdoğana hayran
İnanırım neden inanmayayım, eskiden oy vermiş olabilirsiniz; ama ülke şu an hiç olmadığı kadar kötü bir durumda ekonomik olarak, sığınmacı sorunu da cabası. Kim memnun ki? Herkes şikâyetçi, sokakta mikrofon tutulan insanlara bakın. Halk, liderlerin kendileri için çalışması gerektiğini idrak etmeli, bu insanlar bizim hizmetkârımız olmalı, biz onların kölesi olmamalıyız. İnsanlar bir şeyler çok kötüye gidiyorsa bir yerlerde hata yapılıyor demeli ve tercihlerini değiştirmeyi bilmeli, normal insanlar bunu yaparlar, fanatizme ne gerek var?Ben eskiden ak partiliydim gerçekten anlamak lazım baya destekciydim simdikiler gibi asla kopmam diyordum bir söz PKK li bilmem ne soğuttu bide üstüne eyt si uslub ben dedim ya birde kk ya bakiyim neler yapıyorlar baktım İmamoğlu adaydi ozamanlar İmamoğlu ikna etti valla beni
hshshshs yazarken de aklıma geldi link bulamadim ahhahs
ben kk ninda oyle olduğunu düşünüyorum
benim ince ben cekildim hatta Erdoğan da çekilsin ancak kazanir dedigi video varya o çok hoşuma gidiyor. Ben İnceyi seviyorumAman öyle demeyin taşlarlar şimdihatta ben sırf Erdoğan tekrar seçilsin diye kendini aday yaptiğini bile düşünüyorum
benim ince ben cekildim hatta Erdoğan da çekilsin ancak kazanir dedigi video varya o çok hoşuma gidiyor. Ben İnceyi seviyorum
oy vermeyi unutur yada bos atarVallahi benim de favorim o videoo dönem Ogan da çekilsin diye bir beklenti bile vardı herkes çekilsin ancak kazanır diye kendileri bile adaylarına ne kadar güvenmişler
Bana haklı gelmiyor. Kılıçdaroğlu oyunu kullandıktan sonra tıpış tıpış parti merkezine gitti kimsenin gelip onu almasını beklemedi. Kaybettiğini bile bile sandıklara sahip çıkmaya çalıştı. Adam kazandı deyip kaçmak hiçbir şeyle açıklanamaz. Fevri ve burnu büyük bir adam, baştakinden farkı yok. Onunla çoğulcu demokrasiye falan da geçemezdik. Geç öğrendik karakteriniince erdogana hayran değil, incenin derdi başka yalnız bırakıldığını düşünüyor belki haklıdırda bilemem
Ben kişilere değil yazılanlara tepki veriyorum... Size kızmadım.Bu yazıma kızgın işareti yapanlar bana mı kızdınız
Bence bir süre daha tayyibi desteklemeye devam edecekler, sonra yalan ve taraflı haberden ceza yiyip toparlanacaklarbenim çok merak ettiğim bir konu var, diyelimki millet ittifaki kazandi tarafsiz olmasi gereken bu kanallarin hali ne olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?