- 30 Aralık 2009
- 4.671
- 20.258
- 833
Ver mehteri deVer mehteri....
Şöyle olmaktan iyidir.Merdivene ters binmese o bile yeter
Kızgınlar bu hırsla kkya döner diyorsun, inşallah öyle olur yaİlk turda oğana oy verenler 2.turda vermezler.
Sen o fındık kadar neyse laf mı sokmaya calistin ah kuzum ya Bi git Allah askina sayfalardir surdayim . Tek diyeceğim hoşt kudur.Hakaret etmedim muazzam çalıştığını söyledim onu dahi anlayamamışsiniz.
He gülüm he, hdp ile işbirliği olmadığına inanmamış ama hüdaparın munis kedi yavrusu olduğuna inanmış.Demekki hdp ile işbirliği yok yalanına inanmamiş.
Hüdapari meclise soktuklarina da inanmamış demek kiDemekki hdp ile işbirliği yok yalanına inanmamiş.
Kızılay’la beraber işportada çadır satmasalar iyiKizlar Sinan oğana yeni kurulacak afet bakanlığı verilecekmis. Yeni bir afet bakanimiz oldu gorecem yangınlarda afetlerde neyapcak
Zihniyet bu ne yapayım, vatan millet sakarya de yanına bir de ezan kuran ekle aç bırak, aç bıraktığını da inkar et, bak ne güzel yutuyorlar. Ne diyeyim ki başkaVer mehteri de
Ya bir çocuk elbisesi 4000 tl olurken
Kuduran sizsiniz bence bu kadar sinire gerek yokSen o fındık kadar neyse laf mı sokmaya calistin ah kuzum ya Bi git Allah askina sayfalardir surdayim . Tek diyeceğim hoşt kudur.
bence de haklısın gerçekten haklısınKuduran sizsiniz bence bu kadar sinire gerek yok
Napsa yaranamadi be masaya yumruğunu koydu agresif dediler. Mutfakta video çekti kılıbık karı gibi dediler sustu cevap vermedi beceriksiz susuyor dediler dedilerde dediler yine duruşunu bozmadı adam kaybedince kendi partiside dahil İmamoğlu yavaş hariç 5 Parti'nin üstüne cullanip ben demiştim kazanamayacagini zaten diyecekler.Ah Kılıçdaroğlu, çok iyi bir insansın, bakışları mahsun kötülük yok;ama bağlama uygun bir lider değilsin. Döneklik, kurnazlık, cambazlık para ediyor.
Hdp li vekillerin oy birliği ile dokunulmazlığını dusurebilirlerdi.cunku oy çoğunluğu onlarda.He fülüm he, hdp ile işbirliği olmadığına inanmamış ama hüdaparın munis kedi yavrusu olduğuna inanmış.
Sen ben görüyoruz da!Zihniyet bu ne yapayım, vatan millet sakarya de yanına bir de ezan kuran ekle aç bırak, aç bıraktığını da inkar et, bak ne güzel yutuyorlar. Ne diyeyim ki başka
He fülüm he, hdp ile işbirliği olmadığına inanmamış ama hüdaparın munis kedi yavrusu olduğuna inanmış.
keske iç işleri bakanlığı verseler Süleyman soylu cb yardimcisi olsakeltosum çok tatli
Kitabını oku kitabını bana benzeme
Hüdapar Hizbullah'ı arkamıza aldik diye yırtınmiyor ki. Lideri kimse onun heykelini dikeceğiz diye de alkiş toplamiyor. Aksine her zaman bağimiz yok diye tekrar tekrar söylüyorlar. Hdp ile arasındaki bariz farkı anlamiyorsunuz.
Terör örgütü değil bizce diyorlar???Hüdapar Hizbullah'ı arkamıza aldik diye yırtınmiyor ki. Lideri kimse onun heykelini dikeceğiz diye de alkiş toplamiyor. Aksine her zaman bağimiz yok diye tekrar tekrar söylüyorlar. Hdp ile arasındaki bariz farkı anlamiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?