Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben kk yi eskiden beri sevmem inanilir bir yani yok. 28 şubat magdurlarindanım, başörtüsü ile okumak isteyen kizlarla ilgili yorumlarından dolayı sevmem. Hala arada o videosu çıkar karşima. Şimdi güya başörtüsü yasalaşsin diye yasa çıkartmaya filan kalkti komedi gibi eskiden arkasında duracaktin magdurlarin neyse. O zamanlar ikna odalarında kizlari ikna etmeye çalişanlar şimdi yasa çıkarmaya çalişiyor. Videosu tekrar karşıma çıktı sinirlendim konu bundan bağimiz tabi. Kk benim için güvenilir bir insan değil. Kapali kaplar ardında kim bilir ne sözler verildi. Farkındaysanız eger basbas bagsirmasi seçimi kazanamadıktan sonra. Seçimden önce cılızdı sesi. Kolkola idi hdp ile. Mitinglerini biliyoruz i. Şimdi kaybetti masa yumruklar tabi 😏

C calpol hanım, @ossllem hanım ve ben size bir konudan bahsettik bunun hakkındaki yorumunuzu çok merak ediyorum.

Burada gördüğüm iki haberle fikir yürütecek değilim ki. Herkes kendi penceresinden yazıyor paylaşıyor arastırınca ancak fikir yürütebilirim 🤷‍♀️ ayrıca bakmak lazım Sinan Ogan hangi sartlarla cumhur ittifakında? Hüdapar konusundaki görüşlerini biliyoruz

Tamda düşündüğüm gibi haberler yayılmaya başladı.
Su an başka bir gelişme bekliyorum bakalım bu 4 gün olacak mı? Neredeyse tüm hamlelerin etrafında dolaştım

Biz niye görmedik kol kola . Ayrıca kaybetmekte bir erdemliktir kaybederse de kaybeder dağ gibide arkasında herkes ölür kazanmakta var kaybetmekte bunun bilincinde herkes kaybetti diye kusecekmiyiz yoo aksine 5 sene sonra yine başka aday girer yine destekleriz
işte anlamadiklari mesele bu aslında, sahsın degil partinin secmeniyiz biz a gitti b ye donelim, oda gitti x e donelim mevzusu degil.
saniyorlarki biz kk için burada konusuyoruz allah sirali ölüm verirse bu insanlarda ölumsuz degil yani.
yarin kk ölunce bizim ideallerimiz beklentilerimiz yasamak istedigimiz hayat seklide ölmeyecek Atatürk den beri durusumuz belli, oylede olmaya devam edecegiz.

işte anlamadiklari mesele bu aslında, sahsın degil partinin secmeniyiz biz a gitti b ye donelim, oda gitti x e donelim mevzusu degil.
saniyorlarki biz kk için burada konusuyoruz allah sirali ölüm verirse bu insanlarda ölumsuz degil yani.
yarin kk ölunce bizim ideallerimiz beklentilerimiz yasamak istedigimiz hayat seklide ölmeyecek Atatürk den beri durusumuz belli, oylede olmaya devam edecegiz.

Bana özel msj atarsanız link atayim

Burada gördüğüm iki haberle fikir yürütecek değilim ki. Herkes kendi penceresinden yazıyor paylaşıyor arastırınca ancak fikir yürütebilirim 🤷‍♀️ ayrıca bakmak lazım Sinan Ogan hangi sartlarla cumhur ittifakında? Hüdapar konusundaki görüşlerini biliyoruz
Adamlar vekil oldu, bunun düşüncesi mi kaldı ya.

sinan oğandan bahsetmiyorum o kendi hür iradesiyle tercihini yapti.
iki habere gerek yok bahsettigimiz dernegi arastirip baskaninin kim oldugunu, ve o baskani hangi partiye mensup buna bakmaniz yeterli.
yani size ordan burdan video izleyip gelip sormadim bir bilgiden bahsettim ve arastirmaya deger gorurseniz arastirmanizi isterim.

Aynen öyle 👊👏👏👏

Ayhhh bu yürüyen merdiven esprisi de artık beni benden alıyor 🤦 kendiniz söyleyip kendiniz gülüyorsunuz. Birileri de ata binmeye düşeyazmıştı, yeri boyladı. 5 IQ lü gibi bunu söyleyip söyleyip gülelim mi senelerce🙄

Yahu neden herşeyde savunmaya geçiyorsunuz. Şu an at videosunda kahkaha attım 😂 yanımda kocam duşse ona da gülerim 😂 gülmek iyidir ya sizde gülün adam Konya ya ülke diyor gülmeyip neyapacagız 😂

Anne falan değilim çocuk doğurmadım yaşım genç ama öğretmenim yeni başladım hemde anasınıfında çalışıyorum öğrencilerim o kadar temiz masumlar ki yüzlerine baksanız anlarsınız kız cocukları da erkek öğrenciler kadar iyi yerlere gelmeyi iyi konumlarda olmayı hakediyor.Özellikle kız çocuklarının geleceğini yakmaya eğitim haklarının elinden alınmasına kimsenin hakkı yok. Onlar için bir kişiyi bile ikna etsem vicdanım rahat uyurum .Sevdiği insanlarla evlenmeyi hak ediyor kız çocuklarımız birilerinin 5.karısı olmayı değil .Öğretmen doktor avukat ressam olmayı hak ediyor evde durup kocalarına hizmetçilik yapmayı değil.Özellikle kız çocuğu olup bu adamları destekleyenler eminimki kızınız büyüdüğünde her türlü özgürlüğü elinden alındığında size hakkını asla helal etmeyecek .Özgürce gezmeyi dolaşmayı eğlenmeyi hakediyor acaba hangi suriyelinin tacizine uğrayacağım diye korkmayı değil.

Cidden öyle, dalgınlıkla binivermiş yani sanki herkes günlük hayatını pürüzsüz ilerletiyor. Güldüğün şey ve zeka kesinlikle doğru orantılı.
Attığım videoyu izlediniz mi? Dalgınlıkla yapmamışlar çalışmayan merdivenden inerken yarısına gelince merdiven çalışmış. Onlarda inmeye devam etmişler 3-5 saniye sonra tekrar durmuş merdiven Kılıçdaroğlu ve yanındakilerde devam edip inmişler olay bu yani. Büyük ihtimalle burada dalga geçenlere sadece inmeye çalıştıkları 3-5 saniyelik kısmı servis edilmiş.

Back
X