Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yahu neden herşeyde savunmaya geçiyorsunuz. Şu an at videosunda kahkaha attım 😂 yanımda kocam duşse ona da gülerim 😂 gülmek iyidir ya sizde gülün adam Konya ya ülke diyor gülmeyip neyapacagız 😂
Bak 'konya'ya ülke deme' cümlesi ne zaman gelecek diyordum ki beni bekletmedin🥰 iki espri öğrenmişsiniz çünkü 😂 dil sürçmesi diye bir şey duydun mu hiç! Hani şu şehide KELLE dedirten sürçme?

Yahu neden herşeyde savunmaya geçiyorsunuz. Şu an at videosunda kahkaha attım 😂 yanımda kocam duşse ona da gülerim 😂 gülmek iyidir ya sizde gülün adam Konya ya ülke diyor gülmeyip neyapacagız 😂
Adam kadınlara da sürtük dedi ona da güldünüz mü hani kadinsiniz ya😅

Attığım videoyu izlediniz mi? Dalgınla yapmamışlar çalışmayan merdivenden inerken yarısına gelince merdiven çalışmış. Onlarda inmeye devam etmişler 3-5 saniye sonra tekrar durmuş merdiven Kılıçdaroğlu ve yanındakilerde devam edip inmişler olay bu yani. Büyük ihtimalle burada dalga geçenlere sadece inmeye çalıştıkları 3-5 saniyelik kısmı servis edilmiş.
Siz paylaşınca gördüm:) hiç merak etmemiştim açıkçası bir anlık dalgınlıkla neler yapmıyoruz diye düşünmüştüm bu güne kadar ama gördüğüm iyi oldu ❤️

Bir problemin çözülmüş olmasi o problemin yaşanmadığı anlamına gelmiyor. Siz insanların yaşadiklari ile böyle magdur edebiyatı diye dalga geçedurun sonra burada ağlayın neden hala Erdoğan seçiliyor diye.
Erdoğan’ın seçilmesinin sebebini sayfalarca yazdık çizdik, halkın demokrasi için yeterli eğitim ve bilinç seviyesine sahip olmaması ve işin kötü yanı avam kesimin sürekli üreyerek çocuk yapmaları diyelim tekrar kabaca, bu avam kesimi de sosyal yardımlarla kendine bağladı Erdoğan. Karnını zor doyuran halka en az üç çocuk yap diye boşuna demiyor. Bu bir tespit, hakaret değil. Ben eğitimli, farkındalığı yüksek bir toplum istiyorum, benim insanım bunu hak etmiyor diyorum. İnsanları sefalete mahkum edip cahil bırakan, yoksulluğu ortadan kaldırmak varken; karnını ucuz erzaklarla doyurup mankurtlaştıranları istemiyorum.

Bu benim için bir parametre değil, daha çok olmanız haklı olduğunuzu göstermez. Bu topraklarda kafanızı nereye çevirseniz acı, elem,keder kan ve göz yaşı var. İnsanlar diri diri yakıldı, aydın insanlar gazeteciler suikasta uğradı, erkek arkadaşıyla gezen kızların suratlarına kezzaplar jiletler atıldı, domuz bağıyla insanlara işkence edildi, faili meçhul cinayetlerin haddi hesabı yok. Bu ülkede her kesim acı çekti, haksızlığa uğradı, bedeller ödedi. Ama sizinki bir başka, bunlar yanında devede kulak ama yıllarca iyi ekmeğini yediğiniz ha bunun, helâl olsun.

Siz paylaşınca gördüm:) hiç merak etmemiştim açıkçası bir anlık dalgınlıkla neler yapmıyoruz diye düşünmüştüm bu güne kadar ama gördüğüm iyi oldu ❤️
Bende sizin gibi düşünmüştüm ama sürekli ısıtıp ısıtıp gündeme getirilince merak ettim. Tahmin ettiğim gibi yine kesilmiş video paylaşmış birileri bazıları da hemen atlamış

Ben kk yi eskiden beri sevmem inanilir bir yani yok. 28 şubat magdurlarindanım, başörtüsü ile okumak isteyen kizlarla ilgili yorumlarından dolayı sevmem. Hala arada o videosu çıkar karşima. Şimdi güya başörtüsü yasalaşsin diye yasa çıkartmaya filan kalkti komedi gibi eskiden arkasında duracaktin magdurlarin neyse. O zamanlar ikna odalarında kizlari ikna etmeye çalişanlar şimdi yasa çıkarmaya çalişiyor. Videosu tekrar karşıma çıktı sinirlendim konu bundan bağimiz tabi. Kk benim için güvenilir bir insan değil. Kapali kaplar ardında kim bilir ne sözler verildi. Farkındaysanız eger basbas bagsirmasi seçimi kazanamadıktan sonra. Seçimden önce cılızdı sesi. Kolkola idi hdp ile. Mitinglerini biliyoruz i. Şimdi kaybetti masa yumruklar tabi 😏
Şimdi konu hdp ile suçlarken ben aslında sevmiyorum şu sebeplerden diye değiştirdiniz.
Bununla ilgilide gerekli açıklamaları yaptı. Güven için kanun dedi daha ne yapılabilir ?
Siz inanmak istemiyorsunuz ama şuanki hükümet sizi sadece dini duygularınızdan sömürüyor zaten. Sizi bunlarla kendisine çekebiliyorlar. Aslında sandığınız kadar değiller emin olun. Öyle olsa halk ne haldeyken bunca zenginlik içinde yaşanmaz kul hakkı yenmezdi. Rte ‘bir yüzüğümle geldim. Başka birşeyim olursa bilinki hırsızlıktır’ tarzı bir sözü var.
Ama siz yeterki başımızda dursun ne çalaraa çalsın mantığındaysanız orası ayrı tabi.

Bunu sen mi diyorsun 🙄🙄🙄ben şok 🤣

"Herkes üsluba dikkat etse" diye

Keşke sende dikkat etsen ... ne güzel olurdu ..
Benimle polemiğe girmezsen sevinirim
Sana hiç üslubumu bozmadan yazdım
Çok bile yazdım. Kelimelerime yazık yorulan parmağıma yazık.
Alıntılamazsan sevinirim iyi forumlar sana

Daha geçen çarşamba kızınızın sınıfında Suriyelilerden şikayetinizi yazmışsınız sürekli beslenip kızınızın yerleşeceği okullara gidecekler sizin alamadığınız evler işyerleri oluyor Hele küçük yaşta kızlara Hüdapar'ın evlenebilirler demesi hiç mi gözünüzü korkutmuyor? Yoksa bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mı diyorsunuz? Onlar çocuklarınızın rızkıyla yaşıyor
Ben mesajımda Erdoğan 'ı övmüşüm gibi yazmışsınız Ben Oğan' a yapılan haksızlığı, linç edilmesini dile getirdim. Koltuk sevdalısı demiş çoğu kişi ama Ümit Özdağ 'a bakanlık verilse de destek olsa millet ittifakına diye mesaj yazılmış, beğenilmiş. Öyle bir şey olursa, kabul edilirse Ümit Özdağ aynı kategoriye girmiyor mu? Meral Akşenee, Muharrem İnce, Sinan Oğan neden muhalefetin istediğini yapmak, kabullenmek zorunda? Çifte standart yapılıyor.

Suriyelilerden rahatsızım evet. Halk bu kadar karşıyken neden inatlaşılıyor? Artık mağdur durumda değiller, yapılan yardımların kesilmesini istiyorum, yardım kesilirse gitme konusunda Onların da inat etmeyeceğini düşünüyorum. Biz aynı durumda olmuş olsaydık Türk milleti olarak gururluyuz, istemediğimiz yerde durmaz giderdik.
Hüdapar ile ittifak ta çok gereksizdi. Hüdaparın çok ta etkili olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Ahaasaaaaaaa Recep Tayyip Erdoğan ağzından kaçırmis montaj video diye TRT de. Allah soyletti anlatıyordu Kılıçdaroğlu kandile gitmiş video çekmiş diye sonra demiski ama montaj ama şu ama bu...... Dediiiiiii bu montojlara inananları videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum

Ben mesajımda Erdoğan 'ı övmüşüm gibi yazmışsınız Ben Oğan' a yapılan haksızlığı, linç edilmesini dile getirdim. Koltuk sevdalısı demiş çoğu kişi ama Ümit Özdağ 'a bakanlık verilse de destek olsa millet ittifakına diye mesaj yazılmış, beğenilmiş. Öyle bir şey olursa, kabul edilirse Ümit Özdağ aynı kategoriye girmiyor mu? Meral Akşenee, Muharrem İnce, Sinan Oğan neden muhalefetin istediğini yapmak, kabullenmek zorunda? Çifte standart yapılıyor.

Suriyelilerden rahatsızım evet. Halk bu kadar karşıyken neden inatlaşılıyor? Artık mağdur durumda değiller, yapılan yardımların kesilmesini istiyorum, yardım kesilirse gitme konusunda Onların da inat etmeyeceğini düşünüyorum. Biz aynı durumda olmuş olsaydık Türk milleti olarak gururluyuz, istemediğimiz yerde durmaz giderdik.
Hüdapar ile ittifak ta çok gereksizdi. Hüdaparın çok ta etkili olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Ben size meral Akşener in neden muhalefetin istediğini yapmak zorunda olduğunu Akşener in ağzından söyleyeyim. BU UCUBE SİSTEMDEN KURTULMAK İÇİN

Hüdapar Hizbullah'ı arkamıza aldik diye yırtınmiyor ki. Lideri kimse onun heykelini dikeceğiz diye de alkiş toplamiyor. Aksine her zaman bağimiz yok diye tekrar tekrar söylüyorlar. Hdp ile arasındaki bariz farkı anlamiyorsunuz.
Yolumuz Seyh Said’in yoludur diyen de Kilicdarogluydu zaten
Siz neyi savunuyorsunuz hâlâ?
Cumhuriyet karsitlariyla yolunuza devam

Back
X