Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben mesajımda Erdoğan 'ı övmüşüm gibi yazmışsınız Ben Oğan' a yapılan haksızlığı, linç edilmesini dile getirdim. Koltuk sevdalısı demiş çoğu kişi ama Ümit Özdağ 'a bakanlık verilse de destek olsa millet ittifakına diye mesaj yazılmış, beğenilmiş. Öyle bir şey olursa, kabul edilirse Ümit Özdağ aynı kategoriye girmiyor mu? Meral Akşenee, Muharrem İnce, Sinan Oğan neden muhalefetin istediğini yapmak, kabullenmek zorunda? Çifte standart yapılıyor.

Suriyelilerden rahatsızım evet. Halk bu kadar karşıyken neden inatlaşılıyor? Artık mağdur durumda değiller, yapılan yardımların kesilmesini istiyorum, yardım kesilirse gitme konusunda Onların da inat etmeyeceğini düşünüyorum. Biz aynı durumda olmuş olsaydık Türk milleti olarak gururluyuz, istemediğimiz yerde durmaz giderdik.
Hüdapar ile ittifak ta çok gereksizdi. Hüdaparın çok ta etkili olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Ülkenin bu hâle gelmesinin sorumlusu hatta her şeyin sorumlusu Erdoğan, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nu dümdüz aynı bağlamda değerlendiremezsiniz, çocuk mu kandırıyorsunuz? Bizim sayemizde iktidar olamadılar deyip, daha birkaç ay evvel HüdaPar ve ortaklık kuranlar ile kesinlikle aynı ortak paydada yer almayacaklarını söyleyen adama çifte standart uygulanıyor öyle mi? Olması gereken yer ya tarafsız kalmaktı ya da bu ucube sistemi yıkmak için tam karşısında yer almaktı!

Son düzenleme:
Ben kk yi eskiden beri sevmem inanilir bir yani yok. 28 şubat magdurlarindanım, başörtüsü ile okumak isteyen kizlarla ilgili yorumlarından dolayı sevmem. Hala arada o videosu çıkar karşima. Şimdi güya başörtüsü yasalaşsin diye yasa çıkartmaya filan kalkti komedi gibi eskiden arkasında duracaktin magdurlarin neyse. O zamanlar ikna odalarında kizlari ikna etmeye çalişanlar şimdi yasa çıkarmaya çalişiyor. Videosu tekrar karşıma çıktı sinirlendim konu bundan bağimiz tabi. Kk benim için güvenilir bir insan değil. Kapali kaplar ardında kim bilir ne sözler verildi. Farkındaysanız eger basbas bagsirmasi seçimi kazanamadıktan sonra. Seçimden önce cılızdı sesi. Kolkola idi hdp ile. Mitinglerini biliyoruz i. Şimdi kaybetti masa yumruklar tabi 😏

Eklentiler

• 1000047390.webp
    1000047390.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 33
Ülkenin bu hâle gelmesinin sorumlusu hatta her şeyin sorumlusu Erdoğan, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nu dümdüz aynı bağlamda değerlendiremezsiniz, çocuk mu kandırıyorsunuz? Bizim sayemizde iktidar olamadılar deyip, daha birkaç ay evvel HüdaPar ile kesinlikle aynı ortak paydada yer almayacaklarını söyleyen adama çifte standart uygulanıyor öyle mi? Olması gereken yer ya tarafsız kalmaktı ya da bu ucube sistemi yıkmak için tam karşısında yer almaktı!
Ata ittifakı geçen açıklama yapmıştı biz iktidar karşısında ittifak olduk diye
Buna uygun davranmamaları çok abes
İlk turda olmasaydık Erdoğan kazanacaktı, ikinci turda Erdoğan a oy verin
Ne mantıksız hareketler

Ata ittifakı geçen açıklama yapmıştı biz iktidar karşısında ittifak olduk diye
Buna uygun davranmamaları çok abes
İlk turda olmasaydık Erdoğan kazanacaktı, ikinci turda Erdoğan a oy verin
Ne mantıksız hareketler
Hayır buna rağmen Kılıçdaroğlu’nu seçseydi böyle şeyler yazmayacaktınız diyorlar. Halis mi bu arkadaşlar, olayı hiç anlamamışlar? Erdoğan seçimlere dün girmiş gibi davranıyorlar.

Hayır buna rağmen Kılıçdaroğlu’nu seçseydi böyle şeyler yazmayacaktınız diyorlar. Halis mi bu arkadaşlar, olayı hiç anlamamışlar.
Ben ne yalan söyleyeyim tarafsız kalmasını bekliyordum
Desteğini geçtim. Ki madem Erdoğan kazanmasın diye aday oldun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 🤦🏻‍♀️

Ben yıllar önce kucukken tvde çocuğuna süt alamayacak durumda fakir ailelerle konuşup yardım yaparlardı hatta hiç unutmam bir anne çocuğa su verip süt diye kandırmıstı duygulanıp ağlamıştım .O zaman çünkü bu olay nadir bir olaydı şimdi ise çocuğa süt bile alamayan o kadar insan var ki herkes normal karşılıyor nereden nereye geldik.

Ben ne yalan söyleyeyim tarafsız kalmasını bekliyordum
Desteğini geçtim. Ki madem Erdoğan kazanmasın diye aday oldun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 🤦🏻‍♀️
Adamların sloganı NE DOMUZ BAĞI NE KANDİL DAĞI. Sen git DOMUZ BAĞCI dediğin partinin vekillerini kendi listesinden meclise sokan adamla anlaş. Şu an geçmişteki tweetleriyle alaya alınıyor. Rezil kepaze oldu. Bir de ibrikçibaşı, herkesi engelliyor.

Adamların sloganı NE DOMUZ BAĞI NE KANDİL DAĞI. Sen git DOMUZ BAĞCI dediğin partinin vekillerini kendi listesinden meclise sokan adamla anlaş. Şu an geçmişteki tweetleriyle alaya alınıyor. Rezil kepaze oldu. Bir de ibrikçibaşı, herkesi engelliyor.
bence bu chpye oy kazandiracak halk sinan ogana cok tepki gosterecek bence nacizane fikrim son sozu millet söyler 28 mayista durmak yok yola devam

Ben mesajımda Erdoğan 'ı övmüşüm gibi yazmışsınız Ben Oğan' a yapılan haksızlığı, linç edilmesini dile getirdim. Koltuk sevdalısı demiş çoğu kişi ama Ümit Özdağ 'a bakanlık verilse de destek olsa millet ittifakına diye mesaj yazılmış, beğenilmiş. Öyle bir şey olursa, kabul edilirse Ümit Özdağ aynı kategoriye girmiyor mu? Meral Akşenee, Muharrem İnce, Sinan Oğan neden muhalefetin istediğini yapmak, kabullenmek zorunda? Çifte standart yapılıyor.

Suriyelilerden rahatsızım evet. Halk bu kadar karşıyken neden inatlaşılıyor? Artık mağdur durumda değiller, yapılan yardımların kesilmesini istiyorum, yardım kesilirse gitme konusunda Onların da inat etmeyeceğini düşünüyorum. Biz aynı durumda olmuş olsaydık Türk milleti olarak gururluyuz, istemediğimiz yerde durmaz giderdik.
Hüdapar ile ittifak ta çok gereksizdi. Hüdaparın çok ta etkili olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Meral Akşener ne alaka?
O kabul etmediği durumda kabul etmiyorum diyor zaten.
Ona da teklifler gelmemiştir sizce kaç yıldır ama hiç çizgisini bozmuyor.
Bugün Habertürk’te konuktu saat 9dan sonra ne güzel anlatıyor kendini.
Diğerleri ile virgülle ayrılan bir cümlede yer alması çok saçma.

Bence yine birer çıktı alıp gidin ablacım son dakika sandık başında evrakınız yok falan demesinler, her şey olabilir çünkü :)))) seçmen kağıdını döküm alınca cumhrbaşkanlığı seçimi ikinci oylaması diye yazı çıkıyor çünkü
Merhaba ilk secmen kagitlari gecerli bence sanırım.. çünkü şimdi baktım ilk seçmen kagıdında alt tarafta Not: 28.05.2023 pazar günü 2. oylamanın yapılması halinde de gecerlidir diye yazıyor

Onun lafına inanıyorsunuz da KK’de bas bas bağırıyor ilgimiz yok diye ona neden hala yalan diyorsunuz. Cünkü hdpyi meclise sokan, fetöyü heryere yerleştiren, kadınlara karşı neler söyleyen hüdaparı içine alan reisiniz yalan söylemez dimi?
Peygamber olarak goruyorlar yalan soyleyemezzzzzz😁

Güç zehirlenmesi dedikleri bu olsa gerek! Aklınca kazanma şansı yüksek olanın yanında olup kendini garantiye aldı. Mültecileri gönderme vaadiyle oy alan bu adamın bugün açıkladığı karar ve dönüşü beni şaşırtmadı, ben bizim gibi düşünen gerçek milliyetçi biri daha var diyip ona güvenen seçmene çok üzüldüm

Back
X