Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben size meral Akşener in neden muhalefetin istediğini yapmak zorunda olduğunu Akşener in ağzından söyleyeyim. BU UCUBE SİSTEMDEN KURTULMAK İÇİN
Benim anlatmak istediğim o değildi. Meral Akşenee adayı beğenmeyip masadan kalkınca aynı şekilde eleştirilere, hakarete uğradı sosyal medyada gördüğüm kadarıyla geri dönene kadar. Neden kabullenmek zorunda adayı, kendi istediğinin önemsenmemesine tepki göstermek hakkı değil miydi? Seçim gecesi sizce kazanamayınca ben demiştim dememiş midir?
Ülkenin bu hâle gelmesinin sorumlusu hatta her şeyin sorumlusu Erdoğan, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nu dümdüz aynı bağlamda değerlendiremezsiniz, çocuk mu kandırıyorsunuz? Bizim sayemizde iktidar olamadılar deyip, daha birkaç ay evvel HüdaPar ve ortaklık kuranlar ile kesinlikle aynı ortak paydada yer almayacaklarını söyleyen adama çifte standart uygulanıyor öyle mi? Olması gereken yer ya tarafsız kalmaktı ya da bu ucube sistemi yıkmak için tam karşısında yer almaktı!
Aynen 1.turda Onların sayesinde olamadılar. Biz de Sinan Oğan’da verdik oyumuzu söylemlerinden dolayı. Eşim seçimden önce whatsapp durumunda paylaşım yapmıştı Sinan Oğan 'ın klibi vardı, hoşuna gitmişti. Seçim gecesi kuzeni aramıştı oy böldünüz, sizin yüzünüzden kazanamadık diye🤦🏻‍♀️ Sonrasında şartları doğrultusunda görüşme yaptılar mı, yaptılar. Sanki millet ittifakında olan herkesin birbiri ile çok güzel dayanışması var, fikir ayrılığı yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Arşiv dökülse kimbilir birbiri hakkında söylediği neler çıkar da gerek yok.
Meral Akşener ne alaka?
O kabul etmediği durumda kabul etmiyorum diyor zaten.
Ona da teklifler gelmemiştir sizce kaç yıldır ama hiç çizgisini bozmuyor.
Bugün Habertürk’te konuktu saat 9dan sonra ne güzel anlatıyor kendini.
Diğerleri ile virgülle ayrılan bir cümlede yer alması çok saçma.
Burada da çıkıyordu reklamda Akşener ortada, İmamoğlu bir tarafında Yavaş diğer tarafında. Yenilik, değişim deniliyordu bundan iyi değişim olmazdı o kadar karışıp ittifak olana kadar bu üçlünün kuracağı ayrı bir seçenek olabilirdi.

yalniz youtube videolarina da bakiyorumda sinan oganin hudapar konusu baya gundeme geldi sanki oy kaybedecek gibi bunlar
Mantıken oy kaybetmeleri lazım. İlk turda Oğan'a oy veren biri şimdi ne diye gidip Erdoğan'a versin. Ama ikinci turda oy çalarak yüzde 55 alıp Oğan'ın seçmeni bize oy verdi diyecekler diye düşünüyorum ben.

Böyle olmasını hiç istemem ama ben ikinci turda Erdoğan'ın kazanacağına kesin gözüyle bakıyorum. Baştan beri planı tıkır tıkır işledi. İkinci tur içinde planları hazırdır mutlaka.
sorma valla bende erdogan alir diyorum ama umudumu kaybetmek istemiyorum... su sinan ogana tepkiler cok belki burdan millet ittifaki oy alabilir

Back
X