Maalesef öyle fiatlar çok pahalandi ya.Bizde gitmeyi düşünüyoruzda sahil kasabalarında ev fiatları uçmuş zaten.
Hepimiz sıkıldık bıktık artık,sakin bir hayat yaşamayı özledik .
Saat 13.00'de olacakmış.Ümit Özdağ çıktı mı? Ne zaman konuşma yapacak?
Artık hayal oldu gitmekte.Maalesef öyle fiatlar çok pahalandi ya.
Kendi yaşadıkları ülkede 18 yaşında araba aldılar hepsinin arabası var bizde 30 40 yaşında düzenli çalışan bir insanın bile alması hayal olduYurtdışında oraya taşınmadan önce kapalı olan kuzenlerim hepsi açıldı dekolteli kıyafetler makyaj estetik ama akpye oy vermişler .Bu insanların ülkemiz hakkında karar vermesi çok sinir bozucu.Ve bütün yazı türkiyede tatilde geçiriyorlar burdan bulduğu adamla evleniyor şimdide.
Teşekkür ederim, saat 11:00 sanıyordum. Bekliyordum ben de ekran başında...Saat 13.00'de olacakmış.
Rica ederim ertelenmiş sadece saati bende merakla bekliyorum.Teşekkür ederim, saat 11:00 sanıyordum. Bekliyordum ben de ekran başında...
Ben erdoğana gidiyorum derse hiç sasirmamRica ederim ertelenmiş sadece saati bende merakla bekliyorum.
Çamurmu gidin ya kafalarınız güzel herhalde.
Dün anlaşştılar diye haberi vardı hatta,kk ile görüştüler.Ben erdoğana gidiyorum derse hiç sasirmam
Yaşıyorum hanımefendi ..Bunu yalanlamanız için İstanbul'da yaşamıyor olmanız lazım.
Ben genellemedim.
Siz ne ekmeğini yemişsek benim haberim yok dediniz (burada genelleme size ait.)
Ben de ekmeği yiyen yiyor , demek ki size haber vermemişler dedim
Yurt dışı oylsrının yasaklanması lazım,yaşadığım ülke üzerinde söz haklarının olmaması lazım,bu hangi parti olursa olsun kararım nettir.Kendi yaşadıkları ülkede 18 yaşında araba aldılar hepsinin arabası var bizde 30 40 yaşında düzenli çalışan bir insanın bile alması hayal oldu
Erdoğan belediye başkanı olduğunda su sorunu diye birsey yoktu yani öyle miYaşıyorum hanımefendi ..
Ben şaşırırım. Oğan a şaşırmadım ama Özdağ derse şaşırırım.Ben erdoğana gidiyorum derse hiç sasirmam
Ne olucak bilmiyorum ama bu seçimde Erdoğan'ın gitmesini isteyen çok kişi var bildiğim ve izlediğim kadarıyla.sinan ogan kendini bitirdi.cumhurbaskani ama montaj ama bu ama şu diyerek zaten kendini ele verdi.sunu biliyorum akp nin destekçileri değişmez kafa yine aynı montaj filan anlamam havasindalar twettirda. Şunu biliyor kk nin arkasında olan milyonlarca var tek korku bu seçim kaybedilirse adamın siyasi hayatı bitecek hurra saldiracaklar herkes
Demez inşallah ben cekimserim derse de şaşırmam siyasi duruş gösterir enazindanBen şaşırırım. Oğan a şaşırmadım ama Özdağ derse şaşırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?