Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yurtdışında oraya taşınmadan önce kapalı olan kuzenlerim hepsi açıldı dekolteli kıyafetler makyaj estetik ama akpye oy vermişler .Bu insanların ülkemiz hakkında karar vermesi çok sinir bozucu.Ve bütün yazı türkiyede tatilde geçiriyorlar burdan bulduğu adamla evleniyor şimdide.

Kendi yaşadıkları ülkede 18 yaşında araba aldılar hepsinin arabası var bizde 30 40 yaşında düzenli çalışan bir insanın bile alması hayal oldu

Ben genellemedim.
Siz ne ekmeğini yemişsek benim haberim yok dediniz (burada genelleme size ait.)
Ben de ekmeği yiyen yiyor , demek ki size haber vermemişler dedim

Çok ekmeğini yemişiz öyle yazmişti üstteki sahıs. Bende hangi milletvekili akrabam var diye merak etmiyor değilim açikcasi. Her gelen kendi ekmeğini yiyip gidiyor bakmayın burada da halk olarak birbirimizi yiyoruz ancak

Kendi yaşadıkları ülkede 18 yaşında araba aldılar hepsinin arabası var bizde 30 40 yaşında düzenli çalışan bir insanın bile alması hayal oldu
Yurt dışı oylsrının yasaklanması lazım,yaşadığım ülke üzerinde söz haklarının olmaması lazım,bu hangi parti olursa olsun kararım nettir.

Ne olucak bilmiyorum ama bu seçimde Erdoğan'ın gitmesini isteyen çok kişi var bildiğim ve izlediğim kadarıyla.sinan ogan kendini bitirdi.cumhurbaskani ama montaj ama bu ama şu diyerek zaten kendini ele verdi.sunu biliyorum akp nin destekçileri değişmez kafa yine aynı montaj filan anlamam havasindalar twettirda. Şunu biliyor kk nin arkasında olan milyonlarca var tek korku bu seçim kaybedilirse adamın siyasi hayatı bitecek hurra saldiracaklar herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…