Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Halk ekmeği imamoğlu icat etti deyin tam olsun zaten yıllardır halk ekmek normal ekmekten ucuz ekşi mayali organik ekmeğine kadar da mevcut. Güldürmeyin ya.
Yok seçme ve seçilme hakkını Erdoğan verdi bizlere diyelim
O daha uygun size

Elde var 1 icraat, sıradakileri alalım.
Ha bu arada 25 yaşımda İstanbul Pendik’te oturan arkadaşımın yanına gitmiştim. Yağmur yağınca musluktan sapsarı su akmıştı. Şok oldum.
Üskdar sahili denizle baş başa kaldı çok romantikti,mayo giyip yüzecektik nerdeyse

Canım calpol cumhurbaşkanımız yapacak tabiki 21 yılda o başkan yapmasına doğal CHP iktidar olsaydı aynisinida o yapardı ama sürekli de biz yaptık biz demesi mantkklimi sence görüyoruz zaten yapılanları sadece o var başka kim yapicakki

Tam hayalim benimde.
Ben emekli olsam sahil kasabasına yerleşen hiç gelmeden huzur içinde yaşasam inşallah hepimizin istediği huzur ya kaos kavga bitsin artık. Ya ölüm haberleri duymaktan bugunde şu kadın öldürüldü diye duymaktan,o ona yan baktın diye kavgalardan çok sıkıldım.yahuu niye böyle oluyor. Azcik sakinliğe dinginliği ihtiyac var.yillardir yoga yaparım bu sene yoga bile fayda etmedi strese

Kızlar almanyadan alınan seçimi sayan milyonluk euroluk program hakkında birşey duydunuz mu biliyormusunuz

Bizde gitmeyi düşünüyoruzda sahil kasabalarında ev fiatları uçmuş zaten.
Hepimiz sıkıldık bıktık artık,sakin bir hayat yaşamayı özledik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…