Her şey beni ona goturuyorYaaa bu ne djdldjfjd yeter yapmayın basacak şimdi burayı
Yok seçme ve seçilme hakkını Erdoğan verdi bizlere diyelimHalk ekmeği imamoğlu icat etti deyin tam olsunzaten yıllardır halk ekmek normal ekmekten ucuz ekşi mayali organik ekmeğine kadar da mevcut. Güldürmeyin ya.
Keyfini çıkarsın artık emeklide olmuş nasılsa.Yeni emekli oldu kafası rahat. Valla artık birileri rahatsız olmuş demekki. Yıllar geçti işte böyle.
Dolap yoktu ambulans yoktu bide sjksjksjkYok seçme ve seçilme hakkını Erdoğan verdi bizlere diyelim
O daha uygun size
Hadi o öyle.Halk ekmeği imamoğlu icat etti deyin tam olsunzaten yıllardır halk ekmek normal ekmekten ucuz ekşi mayali organik ekmeğine kadar da mevcut. Güldürmeyin ya.
Aynen valla kışın Ankara'da yazın yazliktaKeyfini çıkarsın artık emeklide olmuş nasılsa.
Üskdar sahili denizle baş başa kaldı çok romantikti,mayo giyip yüzecektik nerdeyseElde var 1 icraat, sıradakileri alalım.
Ha bu arada 25 yaşımda İstanbul Pendik’te oturan arkadaşımın yanına gitmiştim. Yağmur yağınca musluktan sapsarı su akmıştı. Şok oldum.
Ne güzel işte tam emekli hayatı.Aynen valla kışın Ankara'da yazın yazlikta
Aynen öyle kızı Amerika'da bazen oraya gider hayatiböyle geçip gidiyorNe güzel işte tam emekli hayatı.
Tam hayalim benimde.Aynen öyle kızı Amerika'da bazen oraya gider hayatiböyle geçip gidiyor
Ben genellemedim.E siz genelleyince bende genelledim hoş olmuyormuş değil mi?
Ben emekli olsam sahil kasabasına yerleşen hiç gelmeden huzur içinde yaşasam inşallah hepimizin istediği huzur ya kaos kavga bitsin artık. Ya ölüm haberleri duymaktan bugunde şu kadın öldürüldü diye duymaktan,o ona yan baktın diye kavgalardan çok sıkıldım.yahuu niye böyle oluyor. Azcik sakinliğe dinginliği ihtiyac var.yillardir yoga yaparım bu sene yoga bile fayda etmedi streseTam hayalim benimde.
13.00 deÜmit Özdağ çıktı mı? Ne zaman konuşma yapacak?
Manifakülasyonsa çok fena gerçekten.
Bizde gitmeyi düşünüyoruzda sahil kasabalarında ev fiatları uçmuş zaten.Ben emekli olsam sahil kasabasına yerleşen hiç gelmeden huzur içinde yaşasam inşallah hepimizin istediği huzur ya kaos kavga bitsin artık. Ya ölüm haberleri duymaktan bugunde şu kadın öldürüldü diye duymaktan,o ona yan baktın diye kavgalardan çok sıkıldım.yahuu niye böyle oluyor. Azcik sakinliğe dinginliği ihtiyac var.yillardir yoga yaparım bu sene yoga bile fayda etmedi strese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?