- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.232
- 698
biri hediye etmis olabilir :)Teşekkür ederim ama nasıl oldum hala anlamadım. Bilen varsa aydınlatsın lütfen.
biri hediye etmis olabilir :)
Fatif Altaylı güzel cevap yazmış kapak olmusAkıllı kadının hali başka
Rte’nin icraatlerini biriniz yazın da sayfalar yetmesin ben razıyım. Hadi beklıyorum
Yaşiniz kaçRte’nin icraatlerini biriniz yazın da sayfalar yetmesin ben razıyım. Hadi beklıyorum
Ben bu ikisine hiç guvenmedim ilk baştan beriEki Görüntüle 3251483
Ben şu an bunlardan bekliyorum bir şeyler bakalım.
Olay ekmekmi kiHalk ekmeği imamoğlu icat etti deyin tam olsunzaten yıllardır halk ekmek normal ekmekten ucuz ekşi mayali organik ekmeğine kadar da mevcut. Güldürmeyin ya.
Aynen öyle vallaMaarrem ödü kopuyor KK 'ı destekleyecek diye hemen hastaneden foto atmış
30Yaşiniz kaç
Baktım şimdi chp belediyesinde orası.En çok uzuldugum noktada su haksızlıklar benim dayım Çanakkale valisiydi oranın başkanıyla beraber çok güzel işler yaptılar hiç makam arabası kullanmadı hep halkın icindeydi çok eleştirdiler biz ziyarete gittiğimizde koruma istemedi halkla iç içe olmak istiyorum dedi yegenlerimi rahat rahat gezdirmek istiyorum dedi yengem avukat emekli oldu hiç vali esiyim demedi avukatlığa devam etti bir gece kararnameyle Ankara'ya merkeze çekildi bazı kesim rahatsız olmuş belliydi valinin arabasız gezmesi korumasız gezmesi halkın sorunlarını dinlemesi. Sonra iktidara geçti galiba orası
Geçen sene hatırlayın faiş un fiatlarına direnmek adına zam bile yapmadılar,sonra mecbur kalındı zam oldu .Halk ekmeği imamoğlu icat etti deyin tam olsunzaten yıllardır halk ekmek normal ekmekten ucuz ekşi mayali organik ekmeğine kadar da mevcut. Güldürmeyin ya.
Evet benimki de hediyeOluyor mu öyle?
Ağlaklar toplantısı sjksjksjk
Elde var 1 icraat, sıradakileri alalım.İstanbul İstanbul demişken İstanbulun su sorununu çözen Erdoğandır. Bakin size cillop gibi icraat. Çamur akardı o belediye başkanı olduğunda. Kültür tayfa bilmez tabi
Yeni emekli oldu kafası rahat. Valla artık birileri rahatsız olmuş demekki. Yıllar geçti işte böyle.Baktım şimdi chp belediyesinde orası.
Kararname olayı belli zaten nasıl olduğu bir anda kızağa çekmişler kim yaptı acaba.
Geçen sene hatırlayın faiş un fiatlarına direnmek adına zam bile yapmadılar,sonra mecbur kalındı zam oldu .
Çamurmu gidin ya kafalarınız güzel herhalde.İstanbul İstanbul demişken İstanbulun su sorununu çözen Erdoğandır. Bakin size cillop gibi icraat. Çamur akardı o belediye başkanı olduğunda. Kültür tayfa bilmez tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?