Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Rte’nin icraatlerini biriniz yazın da sayfalar yetmesin ben razıyım. Hadi beklıyorum

Ayol yetmez tabi. Hangi bir ihaleyi, hangi bir yandaşı anlatsınlar. Bir alyastan dünyanın nasıl en zenginlerine giriş yapıldığını, bizim vergilerin nereye gittiğini nasıl anlatsınlar? Yetmez. Sayfalar yetmez. Yazıklar olsun. Benden çalınan her kuruş çalanın boğazında kalsın, kendinden ağır ağır çıksın.

Halk ekmeği imamoğlu icat etti deyin tam olsun zaten yıllardır halk ekmek normal ekmekten ucuz ekşi mayali organik ekmeğine kadar da mevcut. Güldürmeyin ya.

Baktım şimdi chp belediyesinde orası.
Kararname olayı belli zaten nasıl olduğu bir anda kızağa çekmişler kim yaptı acaba.
Halk ekmeği imamoğlu icat etti deyin tam olsun zaten yıllardır halk ekmek normal ekmekten ucuz ekşi mayali organik ekmeğine kadar da mevcut. Güldürmeyin ya.
Geçen sene hatırlayın faiş un fiatlarına direnmek adına zam bile yapmadılar,sonra mecbur kalındı zam oldu .

İstanbul İstanbul demişken İstanbulun su sorununu çözen Erdoğandır. Bakin size cillop gibi icraat. Çamur akardı o belediye başkanı olduğunda. Kültür tayfa bilmez tabi
Elde var 1 icraat, sıradakileri alalım.
Ha bu arada 25 yaşımda İstanbul Pendik’te oturan arkadaşımın yanına gitmiştim. Yağmur yağınca musluktan sapsarı su akmıştı. Şok oldum.

Yeni emekli oldu kafası rahat. Valla artık birileri rahatsız olmuş demekki. Yıllar geçti işte böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…