- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Ona gaipten geliyorsa haberlerİsraf haram değil midir?
İtibardan tasarruf olmaz nerede yazıyor.
Hele ki bir de emirleri Allah tan alıyorum diyor.
Eki Görüntüle 3251554
Hosgeldinn.
Şimdi yazdıklarını okuyayim
TİP'e din düşmanı demis bir yorumda, bir kadın da kes yazmis o yüzdenNe diyo bu?
Eline emeğine sağlık bacım :) Çok güzel yazmışsın özellikle kimsenin oy kullanmama gibi bir seçeneği olmamalı bu seçimde. Lütfen herkes oyunu kullansın.Hoş buldum, uzun oldu idare edin
Hoş geldin! Hepsini bir solukta okudum, hepsinden bahsettik, anlattıklarımızı tek mesajla uzunca düzenleyip çok güzel ifade etmişsin. Bu seçim ideolojilerin ötesinde, son kavşak diyebiliririz. Ne parti ne ideoloji ne aday ne de protesto oyu; oyumuz, bir şeyleri değiştirmek için kalan son sesimiz.Siyasetten ve ekonomiden pek anlamam, sıradan vatandaşlar olarak hepimiz aynı sorunları görüp yaşıyoruz. Her zorluğun Tanrı'dan geldiğine inanıp zorluktan kurtulmak için yine ona dua eden bir kul; canını yakanın annesi olduğunu bilip acısının yine annesinin kucağında dineceğine inanan bir çocuk çaresizliği… Yorulduk. Yıllardır daha kötüsünden korktukça bildiği kötüyü seçenler, yapmayın artık bunu. Aşktan gözü görmeyen fanatik; Atatürk ve cumhuriyet karşıtı, şeriat ve tarikat yanlısı; doların yükselmesiyle keyiflenen ahlak yoksunu; dini elden gidecek diye aklı çıkan, alnı secdeye değenlerin her yaptığına göz yuman ikiyüzlü; ülkesine dönmek istemeyen vatan kaçkını değilseniz yapmayın artık bunu.
29 unda açıklasın benceÜmit Özdağ yarına bırakmış açıklamayı
Ciktida eli boş döndü aklımızla dalga geçiyor bu adam yaaÜmit Özdağ çıktı mı? Ne zaman konuşma yapacak?
Acaba neyin pazarligindalar yine. Ülkem adına umudum azalıyor, tek bi adam tüm insanlara hakikati anlatmaya çalışıyor, ama diğerleri hep bi pazarlık peşinde. Umarim hersey güzel olur.Kabak tadı veriyor bu demeçler.
Yok 11 de yok 13 te yok devam ediyor.
Sinan ogan da iyice abartmışti
Çok söylendi, çok anlatıldı. Benim de içimde kalmasın, dökeyim gitsin dedim.Hoş geldin! Hepsini bir solukta okudum, hepsinden bahsettik, anlattıklarımızı tek mesajla uzunca düzenleyip çok güzel ifade etmişsin. Bu seçim ideolojilerin ötesinde, son kavşak diyebiliririz. Ne parti ne ideoloji ne aday ne de protesto oyu; oyumuz, bir şeyleri değiştirmek için kalan son sesimiz.
Kimsenin pazarlıklarını beklemeyerek, kendi kararlarımızı vicdanımız ve aklınızla vermeliyiz.
Ulan soyluycen tek şey evet yada hayır yada devam yada yok bu ne böyle yok mutabakat yok sığınmacı yok terörizm yok akşama imzalatcam yok yok imzalatcam sanki 40.000.000 oy aldinizda Sinan beyle ikiniz ne ellere kaldik
Çifte vatandaşlığı olan vatandaşlarımız in esas kimliği türk olduğu için turkiyede olan herşey onlarında ilgilendiriyor canimYurt dışı oylsrının yasaklanması lazım,yaşadığım ülke üzerinde söz haklarının olmaması lazım,bu hangi parti olursa olsun kararım nettir.
Diyanet demişken... Volta atarken tv'de bir kanal keşfettim: TRT DİYANET ÇOCUK. Bir göz atın bence." Allah yapıyor " demişti sanki
Ne çıkacak altından bakalım29 unda açıklasın bence
Offf heriflerdeki ortama bak diye iç geçirmiştir ayı.TİP'e din düşmanı demis bir yorumda, bir kadın da kes yazmis o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?