Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hoş geldin! Hepsini bir solukta okudum, hepsinden bahsettik, anlattıklarımızı tek mesajla uzunca düzenleyip çok güzel ifade etmişsin. Bu seçim ideolojilerin ötesinde, son kavşak diyebiliririz. Ne parti ne ideoloji ne aday ne de protesto oyu; oyumuz, bir şeyleri değiştirmek için kalan son sesimiz.

Kimsenin pazarlıklarını beklemeyerek, kendi kararlarımızı vicdanımız ve aklınızla vermeliyiz.

Kabak tadı veriyor bu demeçler.
Yok 11 de yok 13 te yok devam ediyor.
Sinan ogan da iyice abartmışti
Acaba neyin pazarligindalar yine. Ülkem adına umudum azalıyor, tek bi adam tüm insanlara hakikati anlatmaya çalışıyor, ama diğerleri hep bi pazarlık peşinde. Umarim hersey güzel olur.

Ozdagdan çok Kilicdaroglu anlaşmak zorunda inşallah farkındadır.

Çok söylendi, çok anlatıldı. Benim de içimde kalmasın, dökeyim gitsin dedim.

Sinan Oğan'a çok şaşıranlar olmuş. İlk turdan önce biraz değinmiştik aslında ama rte'ye oy vermemeleri bile yeterliydi, çok üstünde durmaya gerek yoktu. O olmasa belki ilk turda bitecekti, iyi oldu oy bölmesi. Onun öyle ne derse yapacak seçmeni yok zaten. Tek başına kabine girer, oyunu verir çıkar.

Son düzenleme:
Ulan soyluycen tek şey evet yada hayır yada devam yada yok bu ne böyle yok mutabakat yok sığınmacı yok terörizm yok akşama imzalatcam yok yok imzalatcam sanki 40.000.000 oy aldinizda Sinan beyle ikiniz ne ellere kaldik

İkisinin de vermeye çalıştığı msji görmüyor musunuz?
Asıl uzatan millet ittifakı, çok fazla direniyorlar.

Yurt dışı oylsrının yasaklanması lazım,yaşadığım ülke üzerinde söz haklarının olmaması lazım,bu hangi parti olursa olsun kararım nettir.
Çifte vatandaşlığı olan vatandaşlarımız in esas kimliği türk olduğu için turkiyede olan herşey onlarında ilgilendiriyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…