- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
Civciv çıkacak kuş çıkacak diycem de....Keklik çıkmasında...Sinirim bozulduNe çıkacak altından bakalım
Keklik sıkıntılıCivciv çıkacak kuş çıkacak diycem de....Keklik çıkmasında...Sinirim bozuldu
Hayatım adam protokol imzalatmak istiyor Kılıçdaroğlu anlaştık diğer partilere de soracam demişti dün .uzatan bu Kılıçdaroğlu Hatay'da dönüşte gorusucez diyor akşener dedi ya biz yetkiyi Kılıçdaroğlu'na verdik bak sanırım anlasamadiklari konu şu adam diyor dogu ve Güneydoğu'daki belediyelere derhal kayyum atanmalidir diyor Kürt seçmenin oyu 6 milyon HDP ye asla güven olmaz bunlar şimdi boyle CHP ye oy verdik falan diyorlarda Erdoğan cagirsa koşa koşa giderlerİkisinin de vermeye çalıştığı msji görmüyor musunuz?
Asıl uzatan millet ittifakı, çok fazla direniyorlar.
Napmaya çalışıyor bunlar?
Şu açıklamayı yapan birinin hiç bir pazarlık yapmadan iktidarın karşısında kim varsa onu desteklemesi gerekir diye düşünüyorum.
Hiç bilmiyorum ve ilgilenmiyorum da. Açıklaması benim kararımı değiştirmeyecek.Napmaya çalışıyor bunlar?
Özet şu Özdağ kayyumcu atayacak hepsine iyide kayyum atandan önce araştırılır soruşturma açılır. Bu Özdağ direk bodosloma kayyum diyor bu Kılıçdaroğlu'na oy veren 6 milyon seçmeni küstü rmezmi sonuçta bu insanlar oy veriyor Kılıçdaroğlu salakmi oyunu kaybetmek istermi bu iş bundan uzadı sanirimKeklik sıkıntılı
ahaha simdide 1.b sinifindan sinan bizlere s..oğan, domates biber patlıcan sarkisini söyleyecekKeklik gidiyor desene cok üzüldasdajsnjd
Hayatım adam protokol imzalatmak istiyor Kılıçdaroğlu anlaştık diğer partilere de soracam demişti dün .uzatan bu Kılıçdaroğlu Hatay'da dönüşte gorusucez diyor akşener dedi ya biz yetkiyi Kılıçdaroğlu'na verdik bak sanırım anlasamadiklari konu şu adam diyor dogu ve Güneydoğu'daki belediyelere derhal kayyum atanmalidir diyor Kürt seçmenin oyu 6 milyon HDP ye asla güven olmaz bunlar şimdi boyle CHP ye oy verdik falan diyorlarda Erdoğan cagirsa koşa koşa giderler
Kilicdaroğlunu tuşa getirmeye mecbursunuz demeye getiriyor özet buNapmaya çalışıyor bunlar?
Valla bilemiyorum artıkın, her durumda giren bize giriyor, ben gireni bilirim başka şeyi bilmem, kalanından bana ne öff.Hiç bilmiyorum ve ilgilenmiyorum da. Açıklaması benim kararımı değiştirmeyecek.
Tuş mu?Kilicdaroğlunu tuşa getirmeye mecbursunuz demeye getiriyor özet bu
Eğer o soruları cumhurbaşkanına sorsaydi muhalefeti destekleyen gençler şuan yarısından çoğu karakoldaydiBenim kusurum var demesi bile güzel, ne olaylar yaşandı cb nından böyle bir cümle hiç duyamadık
Biz oyumuzu kullanalım. Şuan değişim için yapabileceğimiz bu.Valla bilemiyorum artıkın, her durumda giren bize giriyor, ben gireni bilirim başka şeyi bilmem, kalanından bana ne öff.
Özet buHoş buldum, uzun oldu idare edin
Özet şu Özdağ kayyumcu atayacak hepsine iyide kayyum atandan önce araştırılır soruşturma açılır. Bu Özdağ direk bodosloma kayyum diyor bu Kılıçdaroğlu'na oy veren 6 milyon seçmeni küstü rmezmi sonuçta bu insanlar oy veriyor Kılıçdaroğlu salakmi oyunu kaybetmek istermi bu iş bundan uzadı sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?