Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Adam dedi ya zorla göndeririz dedi kameralar önünde kk Kılıçdaroğlu'nun bu istegede evet diyeceğini düşünmem onlar sırayla gönderilsin istiyor Özdağ hurrra seçim biter bitmez hadi yallah diye

Bize bugün ikinci seçmen kağıtları geldi. Aynı sandıkta yine.
Yavaş yavaş herkese gelir diye düşünüyorum.
Muhtarlıktan alacağız kısmı falan yok yani.
Yani bilemiyorum ama neden secmen kagidinda ikinci turun yapilmasi halinde de gecerlidir diye yazsin ki. Gelmeyen olursa ayni kagitla kullanabilir bence. yeni gelen kagitta yazan sandik no farkli mi peki sizde yine eski sandikta mi kullancaksiniz yoksa yine..

Meral akşener akıllıca davrandı, kadının amacı cumhurbaşkanı olmak değil zaten, kadın bu sistemden kurtulmak istiyor hepimiz gibi, zaten masaya belli şartlarla döndü, kk ya ben isteyerek oy verdim ama çoğu kişi de sistemden kurtulmak için verdi, amaç öncelikle mülteci sorunu, ekonomi, ve güçler ayrılığı. Seçim gecesi bence hepsi ben demiştim demek yerine adaletsizliğe yalan dolanla oy çalınmasına yandı, ysk resmî sitesi hala daha aktif değilmiş. Kadın kk yla yarışmıyor ki kadın sadece değişim istiyor kendi çıkarları için adım atmadı hiçbir zaman sinanoğanla ikisini asla aynı kefede tutmam ben

Biraz eski bu haber ve yeni eşle eskiden arkadas olduklari icin evliyken aldatmistir kocasini soylemleri var.. hatta yeni eşin eski karisi da demiş evliyken de görüsüyorlarmış bunlar.. dilinden ahlak düşmeyen boyle oluyor işte kapali kapilar ardinda

Ele verir talkimi kendi yutar salkımı.
Porsiyonlari Kucultun.
Eki Görüntüle 3251546
Susayım en güzeli
Bu konuda diyanetin açıklamasının üstüne tanımam zamları kim yapıyor deyince diyanet geliyor aklıma.
Dşyanet değilde zamları allah yapıyor diyen vatandaş vardı.
İlk konuşan dede.

Bizede geldi bugün sandık numaramız aynı.

Ben yeni okudum mesajını ben farkında değilim
Az önce de Sinan oğan ve Ümit Özdağ ın yaptıklarının farkında mısınız demişsiniz
Onun da farkında değilim
Açıklar mısınız zahmet olmazsa

Edevletten sıra numarasına bakıp gidebilirsiniz. Kapıya da asılıyor zaten. Telefondan bakıp numarayı söyleyebilirsiniz vs. Kağıt israfına gerek yok. Kimlik yeterli. Aynı sandık ve numaralar geçerli ama unutan ya da emin olmak isteyen kontrol etsin edevletten.

Savunduğu o maddelere ne oldu diyede düşünmek lazım,var bişiler gene bunun arkasında sanki.
Ata ittifakı kendi içinde anlaşmış da biri millete diğeri cumhura ilkelerini kabul ettirmeye çalışalım der gibiler. Dün S.Oğan' in yüz ifadesi çok farklıydı. Metni zar zor okudu. Bir sürü hatalar yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…