Bahceliye duyurulurAlparslan Türkeş Vakfı, Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklamış.
Bahçeli Türkeş'in mezarına gittiğinde hesap sorar artıkAlparslan Türkeş Vakfı, Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklamış.
Adam dedi ya zorla göndeririz dedi kameralar önünde kk Kılıçdaroğlu'nun bu istegede evet diyeceğini düşünmem onlar sırayla gönderilsin istiyor Özdağ hurrra seçim biter bitmez hadi yallah diyeDirekt kayyum atanacak dediyse tabi ki kabul etmez millet ittifakı yahu. İnşallah böyle saçma sapan bir istekte bulunmamıştır. İhtimal vermiyorum. İyi madem Tayyipten kurtulmaya çalışırken Özdağ ağzıyla Kemali getirelim başa. Hukuk bağımsızlığı için oy veriyoruz. "Astığım astık, kestiğim kestik" diyecekse geçmiş olsun.
Hoş böyle dese bile yine Kemal e oy veririm. Tayyipten daha kötü hiçkimse ama hiçkimse olamaz. Tayyip 21 yılda ülkeyi öyle bir ele geçirip yozlaştırdı ki, bunları temizlemeye başlasak zaten yıllar sürer. Kimse de onun gibi devleti içten ele geçirip çökertemeyeceği için (malum 21 yıl başta kalıp yozlaşması lazım) yine daha iyi seçenektir,
Ama güneydoğu ve doğuanadoluya direkt kayyum atanacak diye saçma sapan ergen gibi bir isteği olduğunu da, kemal kılıçdaroğlunun bunu düşündüğünü de sanmıyorum. Bence sorun Davutoğlunun Suriyeliler insanca gönderilsin isteği, Özdağın da gerekirse mancınıkla atarız isteği
Yani bilemiyorum ama neden secmen kagidinda ikinci turun yapilmasi halinde de gecerlidir diye yazsin ki. Gelmeyen olursa ayni kagitla kullanabilir bence. yeni gelen kagitta yazan sandik no farkli mi peki sizde yine eski sandikta mi kullancaksiniz yoksa yine..Bize bugün ikinci seçmen kağıtları geldi. Aynı sandıkta yine.
Yavaş yavaş herkese gelir diye düşünüyorum.
Muhtarlıktan alacağız kısmı falan yok yani.
Meral akşener akıllıca davrandı, kadının amacı cumhurbaşkanı olmak değil zaten, kadın bu sistemden kurtulmak istiyor hepimiz gibi, zaten masaya belli şartlarla döndü, kk ya ben isteyerek oy verdim ama çoğu kişi de sistemden kurtulmak için verdi, amaç öncelikle mülteci sorunu, ekonomi, ve güçler ayrılığı. Seçim gecesi bence hepsi ben demiştim demek yerine adaletsizliğe yalan dolanla oy çalınmasına yandı, ysk resmî sitesi hala daha aktif değilmiş. Kadın kk yla yarışmıyor ki kadın sadece değişim istiyor kendi çıkarları için adım atmadı hiçbir zaman sinanoğanla ikisini asla aynı kefede tutmam benBenim anlatmak istediğim o değildi. Meral Akşenee adayı beğenmeyip masadan kalkınca aynı şekilde eleştirilere, hakarete uğradı sosyal medyada gördüğüm kadarıyla geri dönene kadar. Neden kabullenmek zorunda adayı, kendi istediğinin önemsenmemesine tepki göstermek hakkı değil miydi? Seçim gecesi sizce kazanamayınca ben demiştim dememiş midir?
Aynen 1.turda Onların sayesinde olamadılar. Biz de Sinan Oğan’da verdik oyumuzu söylemlerinden dolayı. Eşim seçimden önce whatsapp durumunda paylaşım yapmıştı Sinan Oğan 'ın klibi vardı, hoşuna gitmişti. Seçim gecesi kuzeni aramıştı oy böldünüz, sizin yüzünüzden kazanamadık diyeSonrasında şartları doğrultusunda görüşme yaptılar mı, yaptılar. Sanki millet ittifakında olan herkesin birbiri ile çok güzel dayanışması var, fikir ayrılığı yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Arşiv dökülse kimbilir birbiri hakkında söylediği neler çıkar da gerek yok.
Burada da çıkıyordu reklamda Akşener ortada, İmamoğlu bir tarafında Yavaş diğer tarafında. Yenilik, değişim deniliyordu bundan iyi değişim olmazdı o kadar karışıp ittifak olana kadar bu üçlünün kuracağı ayrı bir seçenek olabilirdi.
Biraz eski bu haber ve yeni eşle eskiden arkadas olduklari icin evliyken aldatmistir kocasini soylemleri var.. hatta yeni eşin eski karisi da demiş evliyken de görüsüyorlarmış bunlar.. dilinden ahlak düşmeyen boyle oluyor işte kapali kapilar ardinda"Sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma" diyen bir siyasal islam haberiyle geldim:)
İstanbul sozlesmesinin boşanmaları arttırdığını söyleyip bu konuda makale yazan,Erdoğan'ın takdirini kazanan hilal kaplan kocasını bosayip eşiyle sık sık aynı ortamlara soktuğu adamla evlenmiş
Eki Görüntüle 3251393
Sarı olan eski kocası,yakışıklı olan yeni
Bebegim İngilizce seviyen şöyleyse istersen altın kaplamalı b.k zıç; ıı ıh olmyoNe demiştik
İtibardan tasarruf olmaz
Susayım en güzeli
Dşyanet değilde zamları allah yapıyor diyen vatandaş vardı.Bu konuda diyanetin açıklamasının üstüne tanımamzamları kim yapıyor deyince diyanet geliyor aklıma.
Bizede geldi bugün sandık numaramız aynı.Yani bilemiyorum ama neden secmen kagidinda ikinci turun yapilmasi halinde de gecerlidir diye yazsin ki. Gelmeyen olursa ayni kagitla kullanabilir bence. yeni gelen kagitta yazan sandik no farkli mi peki sizde yine eski sandikta mi kullancaksiniz yoksa yine..
Ben yeni okudum mesajını ben farkında değilimSadece bu değil, daha önce verdikleri sözlerden dönemiyorlar
Su an kabul etseler söz verdikleri kisimi kaybedecekler etmeseler başka msjlar vermiş oluyorlar
Neyse o düşünedursun Babacan ile Özlem Zengin iletişim kurmaya başlamış bile bu ne demek herkes farkındadır umarım
Bizim Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı da Malatya halkı aldığı için Allah'ın depremle cezalandırdığını söylemiş dünSusayım en güzeli
Dşyanet değilde zamları allah yapıyor diyen vatandaş vardı.
İlk konuşan dede.
Zamları Allah yapıyor. Tayyip'in Bir Suçu Yok diyen hacı... | DonanımHaber Forum
Bunlar oy kullanıyor.forum.donanimhaber.com
Edevletten sıra numarasına bakıp gidebilirsiniz. Kapıya da asılıyor zaten. Telefondan bakıp numarayı söyleyebilirsiniz vs. Kağıt israfına gerek yok. Kimlik yeterli. Aynı sandık ve numaralar geçerli ama unutan ya da emin olmak isteyen kontrol etsin edevletten.Yani bilemiyorum ama neden secmen kagidinda ikinci turun yapilmasi halinde de gecerlidir diye yazsin ki. Gelmeyen olursa ayni kagitla kullanabilir bence. yeni gelen kagitta yazan sandik no farkli mi peki sizde yine eski sandikta mi kullancaksiniz yoksa yine..
Açıklaması böyle yen,lir yutulur g,b, değil.Bizim Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı da Malatya halkı aldığı için Allah'ın depremle cezalandırdığını söylemiş dünbunlar niye böyle ya?
Sayfa hata veriyor.Açıklaması böyle yen,lir yutulur g,b, değil.
Çok tuhaf bir yer bu Erzurum.
SözcüdenSayfa hata veriyor.
Ata ittifakı kendi içinde anlaşmış da biri millete diğeri cumhura ilkelerini kabul ettirmeye çalışalım der gibiler. Dün S.Oğan' in yüz ifadesi çok farklıydı. Metni zar zor okudu. Bir sürü hatalar yaptı.Savunduğu o maddelere ne oldu diyede düşünmek lazım,var bişiler gene bunun arkasında sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?