• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Evet öyle, hatta ekliyeyim izin alıp konustuğu bir kısa kesit vardı orda kadınların tamamen örtünmesi gerektiğini ve bunu anayasa maddesine eklenmesi gerektiğini söylüyordu dinde zorlama olmaz diyen ayetten haberleri yok, zaten onların derdi din de değil ya.
Onlarin derdi din falan deil bide diyorya buraya 15 yasinda geldim diyor ya.meclise oturdular çoğalıp bölünüp çoğalmasalar bari 😱😱😡 ben kafalarına karşıyım hizbullahı terör örgütü saymıyorum piki terör örgütü saymıyorum diyor adam ya koskoca tv de ve oy aldı buu

Can kardeşim uzun uzun yazmışsın ama bazılarına gerek yok ... Size yapılan imanın altında ne anlama geldiğini bilmeyen bu azınlık zihniyetin gözleri görmüyor , kulakları duymuyor, haksızlığa karşı seslerini çıkarmıyorlar... Bıktık ama çizgimizi bozmuyoruz...
Biz Türk halkı daima yanınızdayz sizide hep yanımızda biliyoruz...
Çok güzel insanlarsınız....
Canim profilin altındaki yazıya bayıldım. Butun hakaretleri yapanlar aynen böyle.

Canim profilin altındaki yazıya bayıldım. Butun hakaretleri yapanlar aynen böyle.
Malesef , konuşabildiğimiz iletişim kurabildigimiz herkes bence kültürlüdür, eğitim seviyesi önemsiz , önemli olan dinlemeyi bilmesi ve anlamaya çalışması... Bu bir yetenek...
Ama diğer türlü yarı cahil kesimi tehlikeli , eğitim seviyesini esas alan dinlemeyi bilmeyen ve anlamaya çalışmayan...o kadar çok var ki malesef...

Neyi inkar edecekti? Hdp'nin seçmeni Millet İttifakı adayını seçti. İki kişiden birine oy vereceklerdi. Rte gitsin istiyorlar; kaybedeceklerini bile bile aday mı çıkarsalardı, Oğan'ı mı seçselerdi? Kürt seçmenin oyunu istemem mi diyecekti KK? İçerideki arkadaşları yargı kararıyla çıkacak ya da çıkmayacak. Hukuk var bu ülkede ya o işleyecek işte. Verilen söz bu. Cumhur'u destekleyince hepimiz kardeşiz, Millet'i destekleyince Kandil. Yok öyle bir dünya!

Babala TV de canan kaftancığlunun sakine cansiz için yaptiği konuşmayı nasıl aklayacaksınız peki? Açık açık pkk kurucularından birisi için neden öldürüldü diye ağlamadığı kaldı. Kılıçdaroğlunun gıkı bile çıkmadı?

Babala TV de canan kaftancığlunun sakine cansiz için yaptiği konuşmayı nasıl aklayacaksınız peki? Açık açık pkk kurucularından birisi için neden öldürüldü diye ağlamadığı kaldı. Kılıçdaroğlunun gıkı bile çıkmadı?
Bana hukuku savunuyormuş gibi geldi. Orman kanunlarına karşı.

Bana hukuku savunuyormuş gibi geldi. Orman kanunlarına karşı.
Kadini yakala yargıla idam et ya da hapset dedi. Ama bu yapilamadikca içimiz kan ağlıyor. Çünkü ülkeye getiremiyorsun yargılayamiyorsun. Hukukun işlemediği yerde malesef orman kanunları devreye giriyor. Özünde söylediklerine katılıyorum hukuk işlemeli. Ama işlemiyor. Yanlış başka yanlışla düzeltilmeye çalışılıyor. Mevzular çok derin.

Canim benim yeter ama lutfen pkk pkk gercekten bak sana saygim var partnizin gercekten kazanın istiyorum gercekten butun oylar sizin olsun bizim derdimiz bumu chip kazanmasa arkasındayız. lutfen pkk pkk bize ne biz kılıçdaroğlu atatürk ilkelerinin peşindeyiz 15 milyon izlenmiş biz canan kaftancıoğlu değiliz ona sor sen. pkk falan diyerek yarayı kasıyorsun.insanlarin bitti canim o gecti gecti 15000 000 millet ittifakı yok bu arada tvler sıraya girmiş mevzular acik programını alabilmek icin yayinlayalim diye. Lutfen siz kazanın gercekten bak tüm namazlarımda dua edicem siz kazanın gercekten. Alt tarafı secim yaa isi kişilere döktünüz iyice pkk kandil yok onun konuşması yok bunun konuşması..olabilir çıkmamıştır gıkı olabilir. Bakan montaj kaset sorulduğunda da gıkı cikmadi bana bu soruya nerden geldiniz dedi bunları mi yaristiralim canim. Alt tarafı secim savaş deil kazanmasada kazanmaz olabilir olabilir.. hayatta kazanmakta vardir kaybetmekte.

Dedenizi izliyeyim diye babala tv açtım ama ben yayını bitirene kadar pazar günü Recep Tayyip Erdoğan'a vermiş olurum oyumu
Ver canim kazansın gerçekten kazansın
Chp nasılsa ikinci parti.hicc sorun deil artik kendini ifade etti secim halkın.bir secimde kazanmakta var kaybetmekte.kaybedelim sorun deil sizle beraber kutlariz

Back
X