• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Cahillik neresinde pardon?
Ekonomik olarak zorlandıklarından, kendilerinin tüketicisi olduğu bir üründen bahsediyorlar.
Allah çocuğumdan alsın ona ömür versin, g.tünün gılıyık, erduvanın asgerleriyik diye mi konuşmaları gerekiyordu?
En azından anlaşılır türkçe konuşuyorlar😂
Bu videolarda başka bir şey hissettim ben. Farkettiniz mi?

E tabii ki de çekmek istemedim çünkü bir kişinin ne alışkanlıkları ne inancı ne de içkisi kimseyi alakadar etmez.
Ayık kafaları da görüyoruz diyesim geldi de, neyse…
Soru özgürlük var mı cevap bira 40 lira. Sanki kurgu veya şaka olarak yapılmış gibi geldi. Video nerde yayınladı bilmiyorum da trol vs olabilir mi?

14 mayıs 'ta oylar sayılırken ve erdoğan kazanınca burda nasıl umutsuzluğa düştüğünüzü moral olarak yerle bir olduğunuzu hatta imamoğlu ve mansur olmamalıydı diye kendinizi suçladınız her biriniz yerlerdeydi..mendiller yetmedi ...bi hatırlatayım dedim
Ben hep Kılıçdaroğlu'nu destekledim. İmamoğlu ve Yavaş olmalıydı demedim. Adaydan memnunum ve seçilmezse de ağlamam. Hak ettiğimiz gibi yönetiliriz.

Ne eğitimli bilgili ne akıllılar nasılda güzel neden oy vereceklerini söylüyorlar.🧿🧿🧿.özgür değillermiş 🤣🤣🤣🤣 bira fiyatı fazlaymış o yüzden özgür değilmiş...hâlâ da ağızların da cahil kelimesi maşallah siz alim oldunuz da ne keşfettiniz acaba ...şu konusmalara her yerleri cahillik akıyor ama en bilgileri onlar gelde gülme 🤣🤣🤣

Alkol sevenler derneği çıkışında beklemişler sanırım.
Ne hikmetse hepsi alkolden dertli.
Sorma ya!
Pare bu haksızlık değil mi sence de?

Acaba stok yapıp mi geliyorlar?

Babala TV de canan kaftancığlunun sakine cansiz için yaptiği konuşmayı nasıl aklayacaksınız peki? Açık açık pkk kurucularından birisi için neden öldürüldü diye ağlamadığı kaldı. Kılıçdaroğlunun gıkı bile çıkmadı?
Bende size şu soruları sormak istiyorum
Terör liderinin mektubunu yayınlarda okuyan kimdi?
Fetöyü aramıza sızdıran kimdi?
Sorsan sözüm ona efendim yok kandırıldık yok bilmem ne
Ee sırf bankada parası olanlar ne için içerde yatıyor? Egitimi onun okullarında görenler neden işinden oldu + ceza aldı?
Bu adam cıkıp demedimi hocam da hocam? Tamam kandırıldı ee sadece o mu kandırıldı
Bu konuda cok kişi yargılanırken bize bunu tanıtan ülkemize cagıran kişi neden yargılanmadı da Allah beni affetsin dedi
Onu Allah affetsin tamam peki neden bunlarla alakası dahi olmayanlar tutuklandı? Onlarda kandırıldı onlarıda Allah affetsin o zaman..
Hdp ye pkk demeyi biliyor madem neden meclise soktu onları?
Tutuklu kalması gereken hizbullahcılar salıverilirken neden masum kişiler içerde yatıyor??

2. Banım olduğundan kısa sürdü, döndüm hanımlar. Ayağımı sürümüş gibi olduğum için gerçekten üzgünüm. Arkamdan gelenlere selamlarımı sunarım, inşallah seçime yetişirsiniz. Tekrar ban yememek için olabildiği kadar kibar olacağım ama o akşam gerçekten canıma tak etmişti. Ülke elden giderken onu bozuk para gibi harcayana vefa duyulmasına tahammül etmek çok zor oluyormuş.

Banlıyken de takip ettim, 1 sayfa bile kaçırmadım. Verecek çok cevabım birikti ama malum saat geç oldu. Nasıl olsa aynı standart şeyler tekrarlanacağından yazacak fırsatım olur nasıl olsa.

Öpüyorum seven veya gıcık olan herkesi
😘😘😘😘😘

😁😁😁😁😁😁😁

Dün akşam 22de başladım gece 02de bitirdim programı baştan sona izledim. O yaşta o nasıl bi dinçlik. 🧿
Şimdiye kadar hep kendisine oy verdim, 1 kez bile pişman olmadım..
Anlattığı herşey tutarlı, herşeyin belli dayanakları var. Cesaretide takdir edilesi..
Bu adama yok konuşmayı bilmiyor derler, yok fetöcü, yok pkklı.. Herşeye cevap verdi. Dünya lideri nerde? Niye çıkamıyor karşısına.? Çıkamaz çünkü hep hakaret, hep iftira...

Alkol sevenler derneği çıkışında beklemişler sanırım.
Ne hikmetse hepsi alkolden dertli.
Sorma ya!
Pare bu haksızlık değil mi sence de?

Acaba stok yapıp mi geliyorlar?

O röportaj gerçek değil özgürlük yok çünkü bira 40-45 lira
Gezi olayları alkolden çıktı falan...
Komik olmuş 😁

2. Banım olduğundan kısa sürdü, döndüm hanımlar. Ayağımı sürümüş gibi olduğum için gerçekten üzgünüm. Arkamdan gelenlere selamlarımı sunarım, inşallah seçime yetişirsiniz. Tekrar ban yememek için olabildiği kadar kibar olacağım ama o akşam gerçekten canıma tak etmişti. Ülke elden giderken onu bozuk para gibi harcayana vefa duyulmasına tahammül etmek çok zor oluyormuş.

Banlıyken de takip ettim, 1 sayfa bile kaçırmadım. Verecek çok cevabım birikti ama malum saat geç oldu. Nasıl olsa aynı standart şeyler tekrarlanacağından yazacak fırsatım olur nasıl olsa.

😘😘😘😘😘

😁😁😁😁😁😁😁
Hoşgeldin🌸 kız ben ilk ban Kısa sürüyor diye biliyordum güzelce içinden geçtim yorumun bana 2 gün verdiler ilk banımı , ben uzayacak sanıyordum gitgide kibar kibar takılıyordum e 2. Kısaysa bi gevşeyeyim💆🏻‍♀️

😘😘😘😘😘

😁😁😁😁😁😁😁
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy ve sen hoş geldiniz 🥹

Terör örgütü meclise giremez girdiğine göre bu bağ ispatsızdır. Aynı hüdapar gibi işte, akp terör uzantısı olarak kabul etmediğine göre kılıçdaroğlu da bu şekilde konuşma hakkına sahip. Lafla söylemekle terörist olmuyorlar. Mahkeme kararı lazım, ondan yani.
Ya nasıl olunuyor terörist ??

Mahkeme zaten bir çok vekili hapse atmış terör sucundan çıkaracaksınız ya..

Acaba siz bu ülke de yaşamiyormusunuz...hdp liler mitingler de ve her şekilde kandildeki arkadaşlar gelicek diyor öçalani çıkıcak heykelini dikeceğiz diyorlar ..bir dünya vekilin dağda fotoları var söylevleri var yardım yataklık yapıyorlar...mahkeme ispat edecekmiş bide halkın gördüğü bildiği var bunu sizlerde biliyorsunuz daha hâlâ neyin savunması kelime oyunlari...ama sizin işinize gelmiyor çünkü siz herşeyi bir kılıfa uyduruyorsunuz da olmuyor iste canım benim olmuyor..

Soru özgürlük var mı cevap bira 40 lira. Sanki kurgu veya şaka olarak yapılmış gibi geldi. Video nerde yayınladı bilmiyorum da trol vs olabilir mi?
İyi montajlanmıştır.
Kamera açısı değişen, araya cut giren hiçbir şeye inanmam özellikle sokak röportajında.

14 mayıs 'ta oylar sayılırken ve erdoğan kazanınca burda nasıl umutsuzluğa düştüğünüzü moral olarak yerle bir olduğunuzu hatta imamoğlu ve mansur olmamalıydı diye kendinizi suçladınız her biriniz yerlerdeydi..mendiller yetmedi ...bi hatırlatayım dedim
Ne olmuş, ülkemin yangın yerine dönmesine üzülmem, eleştirmem, kızmam suç mu? Biz körü körüne bağlı değiliz, eleştirmeyi sorgulamayı da biliriz.

Benim tek amacım çoğulcu demokrasi ve güçler ayrılığına geri dönülmesi, sonrasında ömrü yeterse tayyip geri gelsin, hiç umurum olmaz. Bir gün sırf torpili olmadığından hakettiği yere gelemeyen bir can parçan olduğunda bizim ne hissettiğimizi anlarsın pare, ilahi adalet elbet tecelli eder. Ben hepimiz için dua edeyim yine de, allah bu ülkeye güçler ayrılığı ve adaleti geri getirsin de torpil denilen kul hakkına kimse muhtaç olmasın.

Yalnız bu düzeni kuranların yakası bir gün birilerinin eline geçecek, ya bu dünyada ya ahirette, o hesap gününü sabırsızlıkla bekleyeceğim

Ya nasıl olunuyor terörist ??

Mahkeme zaten bir çok vekili hapse atmış terör sucundan çıkaracaksınız ya..

Acaba siz bu ülke de yaşamiyormusunuz...hdp liler mitingler de ve her şekilde kandildeki arkadaşlar gelicek diyor öçalani çıkıcak heykelini dikeceğiz diyorlar ..bir dünya vekilin dağda fotoları var söylevleri var yardım yataklık yapıyorlar...mahkeme ispat edecekmiş bide halkın gördüğü bildiği var bunu sizlerde biliyorsunuz daha hâlâ neyin savunması kelime oyunlari...ama sizin işinize gelmiyor çünkü siz herşeyi bir kılıfa uyduruyorsunuz da olmuyor iste canım benim olmuyor..
Meclisteler işte, milyonlarca oy aldılar, vekil soktular. Terörist dediğin delillendirilir ve hapiste olur, bunlar mecliste, o zaman terörist değiller, bu kadar basit. Teröriste adalet karar verir, karar vermemiş, o zaman mesele tartışmaya kapalı. Sevgili cumhurunuz neden tutuklamıyor hepsini, çünkü yasal delili yok.

Meclisteler işte, milyonlarca oy aldılar, vekil soktular. Terörist dediğin delillendirilir ve hapiste olur, bunlar mecliste, o zaman terörist değiller, bu kadar basit. Teröriste adalet karar verir, karar vermemiş, o zaman mesele tartışmaya kapalı. Sevgili cumhurunuz neden tutuklamıyor hepsini, çünkü yasal delili yok.
Eklemek istiyorum hudaparı da terör olarak görmüyorlar, yoksa neden mecliste olsun dimi 🤦

Back
X