• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hudapar bir video yayınlamış twitter da bayanda izlenmiş çarşaflı guzel bir kızımız kıyafetinde deilim avukatmış 24 yasinda 28 şubat olaylarında chp tarafından magdur edildim diyor. Ama biseyi unutmuş video çekenler 28 şubat zamani chp iktidarda deildi baraj altındaydı bir ikincisi dsp ve anap mi vardi bunu hatırlatınca insanlar çit yok yetmiyorlar artik bu ucuz chp batırma numaralarini

Ne eğitimli bilgili ne akıllılar nasılda güzel neden oy vereceklerini söylüyorlar.🧿🧿🧿.özgür değillermiş 🤣🤣🤣🤣 bira fiyatı fazlaymış o yüzden özgür değilmiş...hâlâ da ağızların da cahil kelimesi maşallah siz alim oldunuz da ne keşfettiniz acaba ...şu konusmalara her yerleri cahillik akıyor ama en bilgileri onlar gelde gülme 🤣🤣🤣

Bir dediği birine uymuyor demistim...ve dediği şeye hdp pkk uzantısı mi ben ne bileyim dedi ya ...pes cidden pes...diyecek söz yok..ne dediğini bildiği yok ...yaşlılık mi hatırlamıyor mu acaba..

Ama videolar arşivler var ...şükür...

Türbana dediği gibi bsbala tv de helalleselim ...Oldu bir dünya insanın hayatını yok ettiniz kararıtinz eğitim şansı vermediniz..düşmanlık yaptınız.. ne helâli...hesap makamı yaradanın yani.. o eşarbı kim elini uzattıysa tek tek hesap vericek

Canim benim yeter ama lutfen pkk pkk gercekten bak sana saygim var partnizin gercekten kazanın istiyorum gercekten butun oylar sizin olsun bizim derdimiz bumu chip kazanmasa arkasındayız. lutfen pkk pkk bize ne biz kılıçdaroğlu atatürk ilkelerinin peşindeyiz 15 milyon izlenmiş biz canan kaftancıoğlu değiliz ona sor sen. pkk falan diyerek yarayı kasıyorsun.insanlarin bitti canim o gecti gecti 15000 000 millet ittifakı yok bu arada tvler sıraya girmiş mevzular acik programını alabilmek icin yayinlayalim diye. Lutfen siz kazanın gercekten bak tüm namazlarımda dua edicem siz kazanın gercekten. Alt tarafı secim yaa isi kişilere döktünüz iyice pkk kandil yok onun konuşması yok bunun konuşması..olabilir çıkmamıştır gıkı olabilir. Bakan montaj kaset sorulduğunda da gıkı cikmadi bana bu soruya nerden geldiniz dedi bunları mi yaristiralim canim. Alt tarafı secim savaş deil kazanmasada kazanmaz olabilir olabilir.. hayatta kazanmakta vardir kaybetmekte.
24 milyon oy aldı Kılıçdaroğlu,nasıl millet ittifakı 15 milyon yok diyorsunuz?Demek oy verenlerin üçte biri de izlememiş.Merak etmediler anlaşılan.

Babala TV de canan kaftancığlunun sakine cansiz için yaptiği konuşmayı nasıl aklayacaksınız peki? Açık açık pkk kurucularından birisi için neden öldürüldü diye ağlamadığı kaldı. Kılıçdaroğlunun gıkı bile çıkmadı?
İlk günden beri adil yargılanma adil ceza diyorlar. Bu karısını öldüren adam için de terör örgütü için de geçerli. İnfaza karşılar. Olay bu, kadın bunu söylüyor.
Dedenizi izliyeyim diye babala tv açtım ama ben yayını bitirene kadar pazar günü Recep Tayyip Erdoğan'a vermiş olurum oyumu
Ben böyle programları mutfakta yemek yaparken bile izliyorum, gözünle görmen şart değil anlatılanları dikkatle dinle yeter

Canim benim yeter ama lutfen pkk pkk gercekten bak sana saygim var partnizin gercekten kazanın istiyorum gercekten butun oylar sizin olsun bizim derdimiz bumu chip kazanmasa arkasındayız. lutfen pkk pkk bize ne biz kılıçdaroğlu atatürk ilkelerinin peşindeyiz 15 milyon izlenmiş biz canan kaftancıoğlu değiliz ona sor sen. pkk falan diyerek yarayı kasıyorsun.insanlarin bitti canim o gecti gecti 15000 000 millet ittifakı yok bu arada tvler sıraya girmiş mevzular acik programını alabilmek icin yayinlayalim diye. Lutfen siz kazanın gercekten bak tüm namazlarımda dua edicem siz kazanın gercekten. Alt tarafı secim yaa isi kişilere döktünüz iyice pkk kandil yok onun konuşması yok bunun konuşması..olabilir çıkmamıştır gıkı olabilir. Bakan montaj kaset sorulduğunda da gıkı cikmadi bana bu soruya nerden geldiniz dedi bunları mi yaristiralim canim. Alt tarafı secim savaş deil kazanmasada kazanmaz olabilir olabilir.. hayatta kazanmakta vardir kaybetmekte.
Boşver anlatamazsın

Ne eğitimli bilgili ne akıllılar nasılda güzel neden oy vereceklerini söylüyorlar.🧿🧿🧿.özgür değillermiş 🤣🤣🤣🤣 bira fiyatı fazlaymış o yüzden özgür değilmiş...hâlâ da ağızların da cahil kelimesi maşallah siz alim oldunuz da ne keşfettiniz acaba ...şu konusmalara her yerleri cahillik akıyor ama en bilgileri onlar gelde gülme 🤣🤣🤣

Cahillik neresinde pardon?
Ekonomik olarak zorlandıklarından, kendilerinin tüketicisi olduğu bir üründen bahsediyorlar.
Allah çocuğumdan alsın ona ömür versin, g.tünün gılıyık, erduvanın asgerleriyik diye mi konuşmaları gerekiyordu?
En azından anlaşılır türkçe konuşuyorlar😂

Kazanınca ağlamayacaklar zaten.
14 mayıs 'ta oylar sayılırken ve erdoğan kazanınca burda nasıl umutsuzluğa düştüğünüzü moral olarak yerle bir olduğunuzu hatta imamoğlu ve mansur olmamalıydı diye kendinizi suçladınız her biriniz yerlerdeydi..mendiller yetmedi ...bi hatırlatayım dedim

Bir dediği birine uymuyor demistim...ve dediği şeye hdp pkk uzantısı mi ben ne bileyim dedi ya ...pes cidden pes...diyecek söz yok..ne dediğini bildiği yok ...yaşlılık mi hatırlamıyor mu acaba..

Ama videolar arşivler var ...şükür...

Türbana dediği gibi bsbala tv de helalleselim ...Oldu bir dünya insanın hayatını yok ettiniz kararıtinz eğitim şansı vermediniz..düşmanlık yaptınız.. ne helâli...hesap makamı yaradanın yani.. o eşarbı kim elini uzattıysa tek tek hesap vericek

Terör örgütü meclise giremez girdiğine göre bu bağ ispatsızdır. Aynı hüdapar gibi işte, akp terör uzantısı olarak kabul etmediğine göre kılıçdaroğlu da bu şekilde konuşma hakkına sahip. Lafla söylemekle terörist olmuyorlar. Mahkeme kararı lazım, ondan yani.

Back
X