Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu beyefendi cumhurbaşkanı danışmanı bize terörist diyene bakın bide

Eklentiler

• Screenshot_20230526-000203_Brave - Beta.webp
    Screenshot_20230526-000203_Brave - Beta.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 42
Umudumuzu kaybetmiyoruz .
Birak canim bosver kazansinlarda rahatlasınlar bütün hersey onlarin olsun gerçek yüzleri ortaya çıksın hep yide alsınlar pkkyida alsınlar hudaparida alsinlar rahat rahat .Biz kaybetmekte atatürkçü ruhumuzdan asla vazgeçmeyiz.

Ben Sinan Oğan'a oy vermiştim.
Şuan iki seçenekte içime sinmiyor.
Kim kazanırsa kazansın, gelecekten umutsuzum.
Sinan Bey’e oy verme güdünüz neydi?
Hangi vaatleri ya da argümanları sizi o yöne itti?
Yanlış anlamayın, yardımcı olmak adına soruyorum.
Ne olursa olsun oyunuzu kullanma açısından bir yol çizebilin diye.

Ne olmuş, ülkemin yangın yerine dönmesine üzülmem, eleştirmem, kızmam suç mu? Biz körü körüne bağlı değiliz, eleştirmeyi sorgulamayı da biliriz.

Benim tek amacım çoğulcu demokrasi ve güçler ayrılığına geri dönülmesi, sonrasında ömrü yeterse tayyip geri gelsin, hiç umurum olmaz. Bir gün sırf torpili olmadığından hakettiği yere gelemeyen bir can parçan olduğunda bizim ne hissettiğimizi anlarsın pare, ilahi adalet elbet tecelli eder. Ben hepimiz için dua edeyim yine de, allah bu ülkeye güçler ayrılığı ve adaleti geri getirsin de torpil denilen kul hakkına kimse muhtaç olmasın.

Yalnız bu düzeni kuranların yakası bir gün birilerinin eline geçecek, ya bu dünyada ya ahirette, o hesap gününü sabırsızlıkla bekleyeceğim

Emin ol zemheri o hesap gününü herkes bekliyor bekleyecek...dün yazdım siyaset pis bir şey bugün böyle diyen yarın başka konuşuyor en basit sıcak örnek ümit özdağ kk kazanırsa ülke bölünür dedi ama destekledi...
Hesap günü kk da merak etme hesap vericek hemde baya eziyetli hesap ...sırf basın da örtü var diye eğitimi elinden alındı mi.. örtüsünü açması için ikna odaları yapıldı polis jopları asker süngüleri altında ağlıyarak baş örtüleri açıldı...özgür dediginiz şey bu muydu...yada özgürlük derken geçmişte ellerinden özgürlüğü alınanları düşünün...okul birinci olupta kürsiye çıkınca hakaret edilip indirildiniz mi siz....peki bahar şenlikleri yapılırdı unide konsere eşarp var diye alınmadınız dimi eşarp ya konsere girilmiyor du.. ders değil sınav değil...halen bu düşmanlik devam ediyor 14 mayıs sonrası kapalı bir kadına saldırdılar örtüsünü açtılar size dar edeceğiz dediler...torpil diyorsun haklisin ...ama o zaman kimse okuyamıyordu ki torpil yapılsın...bu torpil adamın varsa dönersin köşeyi bugün akp yapar yarın chp...belediyeler mesela kendi adamlarını yerleştirip diğer partilileri çıkaranlar gibi.. aynen hesap günü mutlaka herkesin hesabı sorulacak eşarbın şehitlerin bunlara sebeb olanların 🤲🤲🤲

Back
X