- 30 Aralık 2009
- 4.472
- 18.571
- 733
Eeeee arkalari sağlam!Nasıl da mutlular![]()
Sayıları arttıkça daha da kazanacaklar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeeee arkalari sağlam!Nasıl da mutlular![]()
Hoşgeldin polyannaNeyse ki tatile gidemiyoruz![]()
Hamdolsun o da var tabii.Neyse ki tatile gidemiyoruz![]()
Birak canim bosver kazansinlarda rahatlasınlar bütün hersey onlarin olsun gerçek yüzleri ortaya çıksın hep yide alsınlar pkkyida alsınlar hudaparida alsinlar rahat rahat .Biz kaybetmekte atatürkçü ruhumuzdan asla vazgeçmeyiz.Umudumuzu kaybetmiyoruz .
Hökümetimizin bizi neden tatile gidemeyecek duruma getirdiğini anladın mı şimdi?Neyse ki tatile gidemiyoruz![]()
Bende tatil bileşimdeyim denize sıfırHamdolsun o da var tabii.
Allahtan tatil bolgesinde yaşıyorum
Sağolsun gelip gidenim eksik olmuyor.
Secimlerden sonra sezonum açılıyor.
Bu beyefendi cumhurbaşkanı danışmanı bize terörist diyene bakın bide
Sinan Bey’e oy verme güdünüz neydi?Ben Sinan Oğan'a oy vermiştim.
Şuan iki seçenekte içime sinmiyor.
Kim kazanırsa kazansın, gelecekten umutsuzum.
Benim memurum, benim işçim... Evinde huzurluHökümetimizin bizi neden tatile gidemeyecek duruma getirdiğini anladın mı şimdi?Bizi düşünüyorlar biraz mantık
Bunu yorumsuz paylaşacağım.
Bakmadım kimmiş.Efe aydal mı arkadaki ses![]()
Bunu yorumsuz paylaşacağım.
Ne olmuş, ülkemin yangın yerine dönmesine üzülmem, eleştirmem, kızmam suç mu? Biz körü körüne bağlı değiliz, eleştirmeyi sorgulamayı da biliriz.
Benim tek amacım çoğulcu demokrasi ve güçler ayrılığına geri dönülmesi, sonrasında ömrü yeterse tayyip geri gelsin, hiç umurum olmaz. Bir gün sırf torpili olmadığından hakettiği yere gelemeyen bir can parçan olduğunda bizim ne hissettiğimizi anlarsın pare, ilahi adalet elbet tecelli eder. Ben hepimiz için dua edeyim yine de, allah bu ülkeye güçler ayrılığı ve adaleti geri getirsin de torpil denilen kul hakkına kimse muhtaç olmasın.
Yalnız bu düzeni kuranların yakası bir gün birilerinin eline geçecek, ya bu dünyada ya ahirette, o hesap gününü sabırsızlıkla bekleyeceğim
Euro ile oda kirala, devran döndüHamdolsun o da var tabii.
Allahtan tatil bolgesinde yaşıyorum
Sağolsun gelip gidenim eksik olmuyor.
Secimlerden sonra sezonum açılıyor.