• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İyi montajlanmıştır.
Kamera açısı değişen, araya cut giren hiçbir şeye inanmam özellikle sokak röportajında.
Alkol sevenler derneği çıkışında beklemişler sanırım.
Ne hikmetse hepsi alkolden dertli.
Sorma ya!
Pare bu haksızlık değil mi sence de?

Acaba stok yapıp mi geliyorlar?

Hayret montaj trol kesme ekleme kırpma demedin

Diyecektim arkadaşlar demiş..🤣🤣🤣.dimi pardon taaa en baştan beri sizin kiler doğru net orjinaldi ne hikmetse karşı taraf ne paylaşırsa paylaşsın kırpma ekleme bölme çıkarma oluyordu ...aaa evet haksızlık olur mu hic aşk olsun... tabiki siz haklisiniz çünkü herşeyi siz bilirsiniz...aferin maşallah sizlere 🧿🧿

Soru özgürlük var mı cevap bira 40 lira. Sanki kurgu veya şaka olarak yapılmış gibi geldi. Video nerde yayınladı bilmiyorum da trol vs olabilir mi?

Polisten nasıl özür diliyor.
Nasil bir korku !
Sinir dışı edilip ya ülkesine geri donerse

O nasıl bir kaçış ya reflekse bak😅
Korkuyor işte düzeni bozuyor sonuçta trafikte polis ne dediğini veya müziği bile anlamıyordur.
Bence buraya gelsin bu sevgiyle yaşamaya hem ayy deyip içeri de kaçmaz böyle yakalanınca

Meclisteler işte, milyonlarca oy aldılar, vekil soktular. Terörist dediğin delillendirilir ve hapiste olur, bunlar mecliste, o zaman terörist değiller, bu kadar basit. Teröriste adalet karar verir, karar vermemiş, o zaman mesele tartışmaya kapalı. Sevgili cumhurunuz neden tutuklamıyor hepsini, çünkü yasal delili yok.
Doğru yasal değil tutukladiklarini sevgili dedeniz salivericek iste yazık günah diyor ya ha bide biz masaya oturmadık dedi ya dedeniz..hımmm peki

Diyecektim arkadaşlar demiş..🤣🤣🤣.dimi pardon taaa en baştan beri sizin kiler doğru net orjinaldi ne hikmetse karşı taraf ne paylaşırsa paylaşsın kırpma ekleme bölme çıkarma oluyordu ...aaa evet haksızlık olur mu hic aşk olsun... tabiki siz haklisiniz çünkü herşeyi siz bilirsiniz...aferin maşallah sizlere 🧿🧿
Hiç cut programı kullandınız mı?
Misal bir görüntüyü izlediğinizde ses akışındaki değişikliği bile ayırt edebiliyor musunuz?
Birçok görüntünün kurgulanması ve istenilen mesaj şeklinde açık olarak yönlendirme başkadır ki en büyük örneklerini ‘karne hediyesi et’ olarak gördük tvlerde yakın zamanda.
Gerçek sokak röportajları hiç cut a girmeden yapılandır.
Tavsiyedir bu, gördüğünüze inanmayın ister muhalif ister iktidar.

Ben çok şaşırıyorum, mesela soruyorum size oy vereceksiniz ya daha önce kk için de sordum, mutabakat metnini yayınladı arkadaşlar, onu da sorguladım ben.
Hani seçmenim ya, neyi seçip seçmeyeceğimi bilmem lazım.
İktidarın gelecek dönemdeki yapacakları nerededir, bir metin var mıdır, vaatleri nedir imzalı var mıdır?
Çok aradım, bulamadım.
Siz bu kadar savunduğunuza ve oy vereceğinize göre beni aydınlatabilirsiniz.
Belli ki onaylıyorsunuz çünkü.

Ay allah aşkına artık terör demeyin baydı sadeleşti içi boşaldı
Terör Mü hı benim komşum amcamın oğlu
A valla ben 🤣🤣🤣🤣
Yani o duruma geldim
Terör bu kadar sıradan hiç olmamıştı
Bazen cocukların evde terör estiriyor kelimesi aklıma geldi, o kadar klişeleşti 😂😂

Alkol sevenler derneği çıkışında beklemişler sanırım.
Ne hikmetse hepsi alkolden dertli.
Sorma ya!
Pare bu haksızlık değil mi sence de?

Acaba stok yapıp mi geliyorlar?

Biz ısmarlamadan içmeyiz, kültürümüz böyle. Ismarladıklarımız çok içiyorsa demek 🙄

ben montaj demedim ki!
Aaaa kalbimi kırdın şimdi.
En pahalı alkol bizde dedim.
Dert yanıyorum sana!
Bak elin Karadağ inda bile 18 tl ye geliyormuş.

Azıcık empati.pls

Ay allah aşkına artık terör demeyin baydı sadeleşti içi boşaldı
Terör Mü hı benim komşum amcamın oğlu
A valla ben 🤣🤣🤣🤣
Yani o duruma geldim
Terör bu kadar sıradan hiç olmamıştı
Bar_na beyaz tv yi aç, ufo görülmüş onun tartışması var ciddi ciddi sjsjsjsjsj

Ismarlamiyorlar ya!
Çantamda pipetle geziyorum
Bu ülkede yaşayan herkes -ben dahil- az çok vergi veriyor, hepimizin bu vergilerde hakkı var ve bunun büyük bir kısmı da içki ve kumar dışındaki helal kaynaklardan geliyor. Biz de yaptığımız işin, üniversite hocalığının karşılığını helal olan kısımdan alıyoruz; elhamdülillah.

— Mehmet Boynukalın

Al bendende o kadar sistiiiim yeminle

Back
X