Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
canim ne dersem. diyeyim. illaki takmis bu ne sozu verdi niye tehdit alıyor bunun aciklamasini alirsam ozaman vereyim kk ye tamam diyor Erdoğan a zaten vermicekmis oy kullanmayacagim diyor

Eşin, adaletten başka bir söz verdiklerini düşünüyorsa kendi kanıtını bulsun ikna olmak için. Bizde başka bir bilgi yok. Sıradan kadın kısmıyız biz. Aramızda çok uyanıklar var, mevzuya hakim olanlar. Sen de okudun hepsini. Biz anlamayız o işlerden. KK seçmeni düz, şeffaf bakar. Tehdit edilecek bir adam değil o.

Bu videoyu izlesin.

10 sayfa Babala tartışılmış. Diğer siyasiler gelince soruların verilip verilmediği kimsenin umrunda değildi, Kılıçdaroğlu gelince çok önem arz etmiş.

Açık Mikrofon'u sürekli izleyen varsa diğer siyasileri nasıl izlediysem Kılıçdaroğlunu da aynı izledim ben. Banane soru verilmiş verilmemiş. Önemli olan oraya katılan bütün siyasilerin halkla bir şey konuşuyor olması.(Bağırmadan çağırmadan) Cesaretleri kendini de şöyle reklam etti konusu olmamalı.

Gelen/kendini birilerine ifade eder ya da etmez. Seçim bitse de ön yargısından kurtulup çoğu katılır ve devamı olur programın umarım.

Elin Karadağ i mi?
Azerbaycan lı kardeşimiz RTE derken sen kendi işine bak , başka ülkedensin KK ittifakı lehine konuşmadığı için mahalle kabadayısı gibi bı değişik rollere giriliyor komik oluyor... Ama Karadağ da içki fiyatı şu kadar bizdeki öküzler nasıl Tuborg sağılmıyor diye ah edip vah edip üzülüyorlar... Yaw benim için burası Türkiye başka yerde yaşayamam dedikleri tamda bu işte..

Kocişkoletta..peripella..turta falan diye girse daha mı kolay Yok, ben de doğrultamadım, seninki daha kolay sanki

canim ne dersem. diyeyim. illaki takmis bu ne sozu verdi niye tehdit alıyor bunun aciklamasini alirsam ozaman vereyim kk ye tamam diyor Erdoğan a zaten vermicekmis oy kullanmayacagim diyor
6 lı masa da 'yanlıs degılsem rakamı tam hatıtlayamadım ' aralarında 200 maddelik bir anlasma yapıldı o maddelerin arasında teröre asla taviz verilmeyeceği de yazıyor, o videoyu bulursam atayım size, kaldı ki masada oturanların 5 ı ozellikle meral aksener, saadet parti asla kabul etmez terörle ortak olmayı, ki düşünün kk kazanırda bunlara her ne söz verilmişşe - verildi mi bilmiyorum- yaparsa veya buna kalkısırsa halk ayaklanır, birde soyle birsey var alınan kararlar meclısten gecmedikce onaylanmaz, akpliler mecliste sayıca fazla, illa cıkıp karsı cıkan birileri olur, yanı o video da soylenenlerin yapılması oyle basıtce olmaz olamaz

Benim sorduğum soru hariç herşeyi yazmişsiniz? Fetö Erdoğan gelene kadar yeteri kadar devlete sızmıştı. Fethullah güleni yurt dişinda kim kaçirdi? 28 şubat döneminde tüm yurtlar kuran kursları VS kapatılırken neden Fethullah gulenin okullarına dokunulmadi sizce? Bankada parasi var diye kimse içeride değil. Onun süreci çok farkli. Algi yapmayın. İster begenin ister begrnmeyin Erdoğan savaş açti gülene. Kolay kolay da başka hükümet yapamazdı. Bu arada birsey söyleyeyim şu an fetöcü dediklerinizle millet ittifaki mecliste. Sadullah ergünü meclise soktunuz haberiniz yok mu? Hdp den önce mecliste hiç yoklar mıydı? Dehap hadep bdp? Leyla zana VS. Bunlar erdoğandan önceki partilerden bazilari. Canan Karatayın pkk lideri için neden öldürdünüz diye sorgulaması hakkında düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.

lutfen arkadaslar ya bir oy bir oydur esim buna cevap istiyor ne sozu vermiste sozunde durmassa diye tehdir aliyor kk diyor
Bu adam rahatsız zaten ha bahceli ha bu konuşmuş bence!
Bu yönde başka birinden herhangi bir beyan ben duymadım.
Mesela bugün 13:30 da kimi destekleyeceklerini açıkladılar aynı memleket partisi ya da diğer partiler gibi.
Amaç erdogan i yollamak.
İlkel kabilelerinin olduğu Afrika'dan bir atasözü söyleyeyim:
"Birbirinin avı,düşmanı olan hayvanların hepsi aynı yöne doğru yanyana koşuyorsa,ormanda yangın çıkmış demektir!"
Biz de Memleket yanıyor.

Yahu yayında canan kaftancıoğlu söyledi bunu ben değil. Sadece düşüncelerinizi merak ettim. Tek kelime yazmamişsiniz

Bana hukuku savunuyormuş gibi geldi. Orman kanunlarına karşı.

Hukuk normal insan içindir terörist başi için değil. Bunu da aklayamazsınız. Bence de hukuksuz davranmişlar. Türkiyeye getirilip şehit ailelerinin ellerine bırakılmaliydi. Onlar yargılamalıydı. Normal bir ölüm fazla gelmiş.

Ben hiçbir sorumun cevabını alamadım burda umarım siz alabilirsiniz...ciddi ciddi kaçak güreş turnuvası yaşadık resmen...

seçim öncesi muhalefeti çok az yayınlayan ya da hiç yayınlamayan trt’nin önünde ve rtük binasının önünde açıklamalar yapan bu durumdan şikayetçi olan sinan oğan. erdoğan’ı desteklediğini söylediğinden beri trt’de full yayınlanan aynı sinan oğan!
ülkemizde siyasetin özeti budur.
ığdır milletvekili olduğu zamandan beri severek takip ettiğim duruşunu beğendiğim babala tv’deki yayının ardından neredeyse aşık olduğum adam.

Bankada parası oldugu için ceza alıp cıkıp sonra yine ceza alan bi cift tanıyorum karı koca ikiside tutuklandı, kadın hamileydi dogumuna gunler vardı, hapiste dogurdu, tam cıktı 1 yıl sonra yine içeri alındı esı desen cıkmadı, yanı bebek ortada kaldı annesiz babasız büyüdü, rte işine gelmedigi için savas actı, ıcımıze alan oydu, ondan önce tanınmıyordu bu kadar, güleni yurt dısına kim kacırdı demişşiniz chp mı kacırdı?? Meclise tüm bunalrı sokanda kendisi oldugundan sonuc olarak yıne kendisi okların ucunda, canan ın sordugu soruyu kendisine sorgulamanızı tavsiye ederim zira ben burda onu korumuyorum

bankada parası/hesabı olmayan (anlamanız için söylüyorum) namaz bile kılmayan hatta alkol alan fetöyle uzaktan yakından ilgisi olmayan eşim sorgusuz sualsiz işinden atıldı. etrafımda bu tarz onlarca olay var lütfen bu kadar kör olmayalım sizin de başınıza gelebilir.

Öcalan'a radyo yerine tv verenlere anlat bu kinini. Ben hukuktan yanayım. Hukuktan yana olmak, aklamak anlamına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…