canim ne dersem. diyeyim. illaki takmis bu ne sozu verdi niye tehdit alıyor bunun aciklamasini alirsam ozaman vereyim kk ye tamam diyor Erdoğan a zaten vermicekmis oy kullanmayacagim diyorO videoyu bilmiyorum ama eşinize şu soruları bir sorun sorgulatın
Bende size şu soruları sormak istiyorum
Terör liderinin mektubunu yayınlarda okuyan kimdi?
Fetöyü aramıza sızdıran kimdi?
Sorsan sözüm ona efendim yok kandırıldık yok bilmem ne
Ee sırf bankada parası olanlar ne için içerde yatıyor? Egitimi onun okullarında görenler neden işinden oldu + ceza aldı?
Bu adam cıkıp demedimi hocam da hocam? Tamam kandırıldı ee sadece o mu kandırıldı
Bu konuda cok kişi yargılanırken bize bunu tanıtan ülkemize cagıran kişi neden yargılanmadı da Allah beni affetsin dedi
Onu Allah affetsin tamam peki neden bunlarla alakası dahi olmayanlar tutuklandı? Onlarda kandırıldı onlarıda Allah affetsin o zaman..
Hdp ye pkk demeyi biliyor madem neden meclise soktu onları?
Tutuklu kalması gereken hizbullahcılar salıverilirken neden masum kişiler içerde yatıyor??
Eşin, adaletten başka bir söz verdiklerini düşünüyorsa kendi kanıtını bulsun ikna olmak için. Bizde başka bir bilgi yok. Sıradan kadın kısmıyız biz. Aramızda çok uyanıklar var, mevzuya hakim olanlar. Sen de okudun hepsini. Biz anlamayız o işlerden. KK seçmeni düz, şeffaf bakar. Tehdit edilecek bir adam değil o.esime kk ya oy ver diye israr ediyorum ve bana sunu soruyor ahmet turkun videosunu dinletiyor bana demiski kk verdigi sozde durmassa diye tehdit ediyor bu videoyu biliyosunuzdur. bu videoya karsilik kk ne demis peki ne soz vermis diyor buna net cevap varsa gidip veecegim kk ye dedi. yardiminizi rica ediyorum kafasi karisik yani esimin
esime kk ya oy ver diye israr ediyorum ve bana sunu soruyor ahmet turkun videosunu dinletiyor bana demiski kk verdigi sozde durmassa diye tehdit ediyor bu videoyu biliyosunuzdur. bu videoya karsilik kk ne demis peki ne soz vermis diyor buna net cevap varsa gidip veecegim kk ye dedi. yardiminizi rica ediyorum kafasi karisik yani esimin
Azerbaycan lı kardeşimiz RTE derken sen kendi işine bak , başka ülkedensin KK ittifakı lehine konuşmadığı için mahalle kabadayısı gibi bı değişik rollere giriliyor komik oluyor... Ama Karadağ da içki fiyatı şu kadar bizdeki öküzler nasıl Tuborg sağılmıyor diye ah edip vah edip üzülüyorlar... Yaw benim için burası Türkiye başka yerde yaşayamam dedikleri tamda bu işte..Elin Karadağ i mi?
Kocişkoletta..peripella..turta falan diye girse daha mı kolayO videoyu bilmiyorum ama eşinize şu soruları bir sorun sorgulatın
Ee sırf bankada parası olanlar ne için içerde yatıyor? Egitimi onun okullarında görenler neden işinden oldu + ceza aldı?
Bu adam cıkıp demedimi hocam da hocam? Tamam kandırıldı ee sadece o mu kandırıldı
Bu konuda cok kişi yargılanırken bize bunu tanıtan ülkemize cagıran kişi neden yargılanmadı da Allah beni affetsin dedi
Onu Allah affetsin tamam peki neden bunlarla alakası dahi olmayanlar tutuklandı? Onlarda kandırıldı onlarıda Allah affetsin o zaman..
Tutuklu kalması gereken hizbullahcılar salıverilirken neden masum kişiler içerde yatıyor??
6 lı masa da 'yanlıs degılsem rakamı tam hatıtlayamadım ' aralarında 200 maddelik bir anlasma yapıldı o maddelerin arasında teröre asla taviz verilmeyeceği de yazıyor, o videoyu bulursam atayım size, kaldı ki masada oturanların 5 ı ozellikle meral aksener, saadet parti asla kabul etmez terörle ortak olmayı, ki düşünün kk kazanırda bunlara her ne söz verilmişşe - verildi mi bilmiyorum- yaparsa veya buna kalkısırsa halk ayaklanır, birde soyle birsey var alınan kararlar meclısten gecmedikce onaylanmaz, akpliler mecliste sayıca fazla, illa cıkıp karsı cıkan birileri olur, yanı o video da soylenenlerin yapılması oyle basıtce olmaz olamazcanim ne dersem. diyeyim. illaki takmis bu ne sozu verdi niye tehdit alıyor bunun aciklamasini alirsam ozaman vereyim kk ye tamam diyor Erdoğan a zaten vermicekmis oy kullanmayacagim diyor
Bu adam rahatsız zaten ha bahceli ha bu konuşmuş bence!lutfen arkadaslar ya bir oy bir oydur esim buna cevap istiyor ne sozu vermiste sozunde durmassa diye tehdir aliyor kk diyor
Canim benim yeter ama lutfen pkk pkk gercekten bak sana saygim var partnizin gercekten kazanın istiyorum gercekten butun oylar sizin olsun bizim derdimiz bumu chip kazanmasa arkasındayız. lutfen pkk pkk bize ne biz kılıçdaroğlu atatürk ilkelerinin peşindeyiz 15 milyon izlenmiş biz canan kaftancıoğlu değiliz ona sor sen. pkk falan diyerek yarayı kasıyorsun.insanlarin bitti canim o gecti gecti 15000 000 millet ittifakı yok bu arada tvler sıraya girmiş mevzular acik programını alabilmek icin yayinlayalim diye. Lutfen siz kazanın gercekten bak tüm namazlarımda dua edicem siz kazanın gercekten. Alt tarafı secim yaa isi kişilere döktünüz iyice pkk kandil yok onun konuşması yok bunun konuşması..olabilir çıkmamıştır gıkı olabilir. Bakan montaj kaset sorulduğunda da gıkı cikmadi bana bu soruya nerden geldiniz dedi bunları mi yaristiralim canim. Alt tarafı secim savaş deil kazanmasada kazanmaz olabilir olabilir.. hayatta kazanmakta vardir kaybetmekte.
Bana hukuku savunuyormuş gibi geldi. Orman kanunlarına karşı.
Ben hiçbir sorumun cevabını alamadım burda umarım siz alabilirsiniz...ciddi ciddi kaçak güreş turnuvası yaşadık resmen...Benim sorduğum soru hariç herşeyi yazmişsiniz? Fetö Erdoğan gelene kadar yeteri kadar devlete sızmıştı. Fethullah güleni yurt dişinda kim kaçirdi? 28 şubat döneminde tüm yurtlar kuran kursları VS kapatılırken neden Fethullah gulenin okullarına dokunulmadi sizce? Bankada parasi var diye kimse içeride değil. Onun süreci çok farkli. Algi yapmayın. İster begenin ister begrnmeyin Erdoğan savaş açti gülene. Kolay kolay da başka hükümet yapamazdı. Bu arada birsey söyleyeyim şu an fetöcü dediklerinizle millet ittifaki mecliste. Sadullah ergünü meclise soktunuz haberiniz yok mu? Hdp den önce mecliste hiç yoklar mıydı? Dehap hadep bdp? Leyla zana VS. Bunlar erdoğandan önceki partilerden bazilari. Canan Karatayın pkk lideri için neden öldürdünüz diye sorgulaması hakkında düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
Çok iyi yerlere parmak basmış yalnız. Göz açmak bunu gerektirir.
Bankada parası oldugu için ceza alıp cıkıp sonra yine ceza alan bi cift tanıyorum karı koca ikiside tutuklandı, kadın hamileydi dogumuna gunler vardı, hapiste dogurdu, tam cıktı 1 yıl sonra yine içeri alındı esı desen cıkmadı, yanı bebek ortada kaldı annesiz babasız büyüdü, rte işine gelmedigi için savas actı, ıcımıze alan oydu, ondan önce tanınmıyordu bu kadar, güleni yurt dısına kim kacırdı demişşiniz chp mı kacırdı?? Meclise tüm bunalrı sokanda kendisi oldugundan sonuc olarak yıne kendisi okların ucunda, canan ın sordugu soruyu kendisine sorgulamanızı tavsiye ederim zira ben burda onu korumuyorumBenim sorduğum soru hariç herşeyi yazmişsiniz? Fetö Erdoğan gelene kadar yeteri kadar devlete sızmıştı. Fethullah güleni yurt dişinda kim kaçirdi? 28 şubat döneminde tüm yurtlar kuran kursları VS kapatılırken neden Fethullah gulenin okullarına dokunulmadi sizce? Bankada parasi var diye kimse içeride değil. Onun süreci çok farkli. Algi yapmayın. İster begenin ister begrnmeyin Erdoğan savaş açti gülene. Kolay kolay da başka hükümet yapamazdı. Bu arada birsey söyleyeyim şu an fetöcü dediklerinizle millet ittifaki mecliste. Sadullah ergünü meclise soktunuz haberiniz yok mu? Hdp den önce mecliste hiç yoklar mıydı? Dehap hadep bdp? Leyla zana VS. Bunlar erdoğandan önceki partilerden bazilari. Canan Karatayın pkk lideri için neden öldürdünüz diye sorgulaması hakkında düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
bankada parası/hesabı olmayan (anlamanız için söylüyorum) namaz bile kılmayan hatta alkol alan fetöyle uzaktan yakından ilgisi olmayan eşim sorgusuz sualsiz işinden atıldı. etrafımda bu tarz onlarca olay var lütfen bu kadar kör olmayalım sizin de başınıza gelebilir.Benim sorduğum soru hariç herşeyi yazmişsiniz? Fetö Erdoğan gelene kadar yeteri kadar devlete sızmıştı. Fethullah güleni yurt dişinda kim kaçirdi? 28 şubat döneminde tüm yurtlar kuran kursları VS kapatılırken neden Fethullah gulenin okullarına dokunulmadi sizce? Bankada parasi var diye kimse içeride değil. Onun süreci çok farkli. Algi yapmayın. İster begenin ister begrnmeyin Erdoğan savaş açti gülene. Kolay kolay da başka hükümet yapamazdı. Bu arada birsey söyleyeyim şu an fetöcü dediklerinizle millet ittifaki mecliste. Sadullah ergünü meclise soktunuz haberiniz yok mu? Hdp den önce mecliste hiç yoklar mıydı? Dehap hadep bdp? Leyla zana VS. Bunlar erdoğandan önceki partilerden bazilari. Canan Karatayın pkk lideri için neden öldürdünüz diye sorgulaması hakkında düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
Öcalan'a radyo yerine tv verenlere anlat bu kinini. Ben hukuktan yanayım. Hukuktan yana olmak, aklamak anlamına gelmez.Hukuk normal insan içindir terörist başi için değil. Bunu da aklayamazsınız. Bence de hukuksuz davranmişlar. Türkiyeye getirilip şehit ailelerinin ellerine bırakılmaliydi. Onlar yargılamalıydı. Normal bir ölüm fazla gelmiş.
Son cümlesi neydi ki? Cok ilginç bir röportajPhronesis bunu siz de paylaştınız biliyorum ama bence bu hergün bir sayfa olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?