Bu adam şey değil mi ya ekonomi gözlerdeki ışıltıdır diyenBunu yorumsuz paylaşacağım.
Oha sunun dedıklerıne bak, bu nasıl mizahBunu yorumsuz paylaşacağım.
Ülkenin şakası gerçeği karıştı. Nebati söz konusu olunca adam buğdayla mısırla hasbihal ediyor, bunu mu demez diye düşünüyor insanŞaka mı bu video? Gerçek mi??
Montaj kız, mizah ne arar ondaOha sunun dedıklerıne bak, bu nasıl mizah
Elin Karadağ i mi?ben montaj demedim ki!
Aaaa kalbimi kırdın şimdi.
En pahalı alkol bizde dedim.
Dert yanıyorum sana!
Bak elin Karadağ inda bile 18 tl ye geliyormuş.
Azıcık empati.pls
Tamam o zaman, mizah altında gerceklik aradım sjsjsjsjMontaj kız, mizah ne arar onda
Bunu da diyen aynı zamandaBu adam şey değil mi ya ekonomi gözlerdeki ışıltıdır diyen
O var bak. Cuk diye oturmuş kendisineTamam o zaman, mizah altında gerceklik aradım sjsjsj
Mizah onda ne arar mı?Montaj kız, mizah ne arar onda
Mizah onda ne arar mı?
Aşk ol!
laf gelişi elin dedim.Elin Karadağ i mi?
lutfen arkadaslar ya bir oy bir oydur esim buna cevap istiyor ne sozu vermiste sozunde durmassa diye tehdir aliyor kk diyoresime kk ya oy ver diye israr ediyorum ve bana sunu soruyor ahmet turkun videosunu dinletiyor bana demiski kk verdigi sozde durmassa diye tehdit ediyor bu videoyu biliyosunuzdur. bu videoya karsilik kk ne demis peki ne soz vermis diyor buna net cevap varsa gidip veecegim kk ye dedi. yardiminizi rica ediyorum kafasi karisik yani esimin
Herkesin bir üslubu ve tarzı farklıdır. Biri diğerinin aynısı olamaz keza siz de "senin de üslubun banlanan kişilerle aynı" dediğiniz kişiye tam da bu kelimeleriniz ile hakaret etmiş oluyorsunuz.Canım eğer farkındaysan bu haftaki banlanan arkadaşlarımız AK partili seçmenlere ne kadar hakaret ettiklerini ne kadar dalga geçtiklerini fark etmişsindir kendileri ile aynı düşüncede olmayan herkese alaycı üsluplarla cevap yazdılar güzel yorum yazıyorsun beğenmedime tıklıyor komik buldum diyor karşıdaki kişiyi rendice etmek için ellerinden geleni yaptılar inan ben burada gördüm insanlarla bu kadar dalga geçildiğini şimdi benim bu yorumuma da gelip beğenmedim diye tıklayanlar olacak, bu arada Müge o kadar yazıyor saygılı olun alaycı yorumlar yazmayın diye hala devam ediyorlar
İlk günden beri adil yargılanma adil ceza diyorlar. Bu karısını öldüren adam için de terör örgütü için de geçerli. İnfaza karşılar. Olay bu, kadın bunu söylüyor.
Ben böyle programları mutfakta yemek yaparken bile izliyorum, gözünle görmen şart değil anlatılanları dikkatle dinle yeter
O videoyu bilmiyorum ama eşinize şu soruları bir sorun sorgulatınesime kk ya oy ver diye israr ediyorum ve bana sunu soruyor ahmet turkun videosunu dinletiyor bana demiski kk verdigi sozde durmassa diye tehdit ediyor bu videoyu biliyosunuzdur. bu videoya karsilik kk ne demis peki ne soz vermis diyor buna net cevap varsa gidip veecegim kk ye dedi. yardiminizi rica ediyorum kafasi karisik yani esimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?