Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
esime kk ya oy ver diye israr ediyorum ve bana sunu soruyor ahmet turkun videosunu dinletiyor bana demiski kk verdigi sozde durmassa diye tehdit ediyor bu videoyu biliyosunuzdur. bu videoya karsilik kk ne demis peki ne soz vermis diyor buna net cevap varsa gidip veecegim kk ye dedi. yardiminizi rica ediyorum kafasi karisik yani esimin

lutfen arkadaslar ya bir oy bir oydur esim buna cevap istiyor ne sozu vermiste sozunde durmassa diye tehdir aliyor kk diyor

Herkesin bir üslubu ve tarzı farklıdır. Biri diğerinin aynısı olamaz keza siz de "senin de üslubun banlanan kişilerle aynı" dediğiniz kişiye tam da bu kelimeleriniz ile hakaret etmiş oluyorsunuz.

Burada her görüşten kişiler banlandı, her kesim farklı kelimeler kullanıldı, kimse de sonrasında sizin gibi en çok bu kesimle dalga geçiyorlar ayrımı yapmadı. Kaldı ki size göre sokak röportajı, tweet vs. paylaşmak dalga geçme eylemi.

Düşünceniz varsa siz de o paylaşım altına gayet kendi yorumunuzu yazabilirsiniz.

Bir bu kalmıştı karışmayan.
Yoksun arkadaşım kabinede, giderayak ne karışıyorsun oraya buraya?
Adam doğduktan sonra değil, öncesinde önlem alıyoruz diyor hala uzatıyor, şaka gibi!

Pkk kurucusu içinde istemezsin bunu ya. Yok yani olmaz.

O videoyu bilmiyorum ama eşinize şu soruları bir sorun sorgulatın

Bende size şu soruları sormak istiyorum
Terör liderinin mektubunu yayınlarda okuyan kimdi?
Fetöyü aramıza sızdıran kimdi?
Sorsan sözüm ona efendim yok kandırıldık yok bilmem ne
Ee sırf bankada parası olanlar ne için içerde yatıyor? Egitimi onun okullarında görenler neden işinden oldu + ceza aldı?
Bu adam cıkıp demedimi hocam da hocam? Tamam kandırıldı ee sadece o mu kandırıldı
Bu konuda cok kişi yargılanırken bize bunu tanıtan ülkemize cagıran kişi neden yargılanmadı da Allah beni affetsin dedi
Onu Allah affetsin tamam peki neden bunlarla alakası dahi olmayanlar tutuklandı? Onlarda kandırıldı onlarıda Allah affetsin o zaman..
Hdp ye pkk demeyi biliyor madem neden meclise soktu onları?
Tutuklu kalması gereken hizbullahcılar salıverilirken neden masum kişiler içerde yatıyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…