Bu bana çok alakasız geldi yani.erdoğanı istemesekte ailesine babalığına kızına oğluna sevgisiymiş saygısıymış sorgulamak aklımıza bile gelmezken.şu yazılan şey sanki bir suçmuş gibi söylenmesi çok tuhaf benceNeyi eksik, çocuklarına vakit ayırırken ya da yıllık iznini kullanırken istanbul mu yandı. Adam her şeyi gayet iyi götürüyor.
Aaa olur mu o zaman ellerinde ne kalır?e bende bunu yazdım kaç sayfa önce.okumuyorlar yada işlerine gelmiyor.başörtüsü yasllaşsın dedi chp reddettiler akp mhp.biz niye hala aynı şeyleri yazıyoruz
e bende bunu yazdım kaç sayfa önce.okumuyorlar yada işlerine gelmiyor.başörtüsü yasllaşsın dedi chp reddettiler akp mhp.biz niye hala aynı şeyleri yazıyoruz
Biz bunu daha 2 saat önce konuştuk, ısıtıp ısıtıp getirme artıkİnsanların montaj videolara ihtiyacı yok. İzlediklerini bile sanmiyorum. Kk kendisi dedi ya selehattin demirtaş neden içerde? Hdp mitinglerinde oyumuz kk ya içerideki arkadaşlarımız çıkacak seçimden sonra dendi? Videoya çokta ihtiyaç yok yani. He ama tabi bunlar normal hukuk filan falan işte
Emin misin daha sabah fox ta konuşma yaptı ? A haber izleyene kadar başka kanallarada göz at istersen.Secim kaybeden yokmu
Zemheri sen iyimisin
Bi bak istersen bize kanal onerecegine hangi seçimlere girmiş ve kaybetmiş
Ya 12 kez kaybetti 14 mayıs da kaybetti
Kabullenin ya bide 6 li masa olduğu haldi hdp olduğu halde dağdakiler olduğu halde Avrupa desteği oldu halde ha bide inciye oynan oyun ve onun oyları
Kaybetti daha bismillah sandıkların yarısının yarısının yarisi açılmadan imamoğlu mansur itirazlara başladılar ve kk yi cumhurbaşkanı ilan ettiler
Ve onlardan haber alınamıyor o günden beri yoklar
İstiyorlar ki herhalde ekocum her daim görevinin başında olsun,cb marmaris otluk koyunda sanki tatil yapmıyormu,tatil herkesin hakkıdır kim olursa olsun.Neyi eksik, çocuklarına vakit ayırırken ya da yıllık iznini kullanırken istanbul mu yandı. Adam her şeyi gayet iyi götürüyor.
Ha diğerinin oyları kesilmesin diye yasalaştırmamasını nereye koyalım peki. Chpnin baş örtüsünü yasalaştırmaya yönelik teklifleri yıllardır devam edşyor, bu gün ortaya çıkmış bir şey değil, tabi sizin haberiniz yoktur. Hatta mecliste bas bas bağırdı xumhur başkanı 'başörtüsünü yasalaştırmak size mi düştü' diye ama susturmak için yasalaştır a da yapmadı, neden? Çünkü kendisine lazım.Yıllar sonra oy için özür diledi yani ,sizde hemen inandınız... Biz yemedik geçelim lütfen... binlerce insanın hayatıyla oyna siyasi hayatının sonuna gel bir özürcük dile...hadi canım sende...
Çok emek verdi cidden helal olsun kendisineDepremden bugüne akp Malatya 5 milletvekili yan gelip yatarken CHP'li tek vekil gecesini gündüzüne katıp savaş veriyor. Ben razıyım senden Ağbaba
Kanıtlayın lütfen...
İstiyorlar ki herhalde ekocum her daim görevinin başında olsun,cb marmaris otluk koyunda sanki tatil yapmıyormu,tatil herkesin hakkıdır kim olursa olsun.
Ben size üzüldünüz diye bir ithamda mı, suçlama da mı bulundum ki, yazdıklarıma baktım yanlış bir şey mi yazdım diye.Ne alakası var yazdıklarımla.Üzülmekten bahsetmedim, bana diyorsanız. Kimin kime üzüldüğünü de sorgulamıyorum.
Adama zehir ediyorlar tatili resmen.
Onu bilmem de seçimden sonra gerçekten hakediyor tatili seçim için uğraşanlar, bayağı gerildilerAdama zehir ediyorlar tatili resmen.
Abla geçen yaz Muğla’ya tatile gittik Kleopatra plajına giderken Muğla lı bi kadın neler anlattı neler. Ne adaları yatları katları var cb ve ailesinin kimse onları görmüyor amaAdama zehir ediyorlar tatili resmen.
ŞuNe yapalım şimdi Onun için mi üzülelim anlamadım. Sakine Cansız için üzüleceğime Aybike Öğretmen de kadındı, Onun yaşama hakkı yok muydu? Eren Bülbül için üzülürüm yaşamak insani hakkı değil miydi?
Ben size üzüldünüz diye bir ithamda mı, suçlama da mı bulundum ki, yazdıklarıma baktım yanlış bir şey mi yazdım diye.Ne alakası var yazdıklarımla.
Normal tatili herkes yapsın zaten,meclis kapanıncada hepsi evindemi pinekliyor acaba giden gidiyor,değil onlar hepimizin ciddi tatile ihtiyacı var artık.Onu bilmem de seçimden sonra gerçekten hakediyor tatili seçim için uğraşanlar, bayağı gerildiler
Bizler bilmiyoruz tabi hepsini.Abla geçen yaz Muğla’ya tatile gittik Kleopatra plajına giderken Muğla lı bi kadın neler anlattı neler. Ne adaları yatları katları var cb ve ailesinin kimse onları görmüyor ama
Kaos çıkacak diye tedirginim bende sandıklarda sıkıntı.Pazar günü olan sandık güvenliğinden hala çok korkuyorum yine bir şeyler olacak gibi
Rahip olayında sert tutum gösteren rte ye trump derhal gönder yoksa malvarlığını açıklarım dedi.oda hemen gönderdi.Abla geçen yaz Muğla’ya tatile gittik Kleopatra plajına giderken Muğla lı bi kadın neler anlattı neler. Ne adaları yatları katları var cb ve ailesinin kimse onları görmüyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?