Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bence en büyük icatları tekerlek :))))
İcatt yasakk bakınız gora
Ben bir tane Akp Li vekil mi bakan mı tam hatırlamıyorum Karadeniz bölgesinde bir ziyareti esnasında “Sizi biz müslüman yaptık .” dediğini duydum .
Milletin aklıyla dalga geciyorlar resmen .
B una direk ohaaa denir yani
Yutturursak dediler ters tepti oda.
Kazansalarda ülkenin gidişatı ne olacak bu durumda,her geçen gün daha da kötüye gideceğiz kendileride yanacak farkında değiller.

Çoluğunu çocuğunu ıskalayan adamların çocuklarına bir bakalım.

Pazarda camide nasıl galeyena geldiler ama montaj videolara inanıp.

İnsanların montaj videolara ihtiyacı yok. İzlediklerini bile sanmiyorum. Kk kendisi dedi ya selehattin demirtaş neden içerde? Hdp mitinglerinde oyumuz kk ya içerideki arkadaşlarımız çıkacak seçimden sonra dendi? Videoya çokta ihtiyaç yok yani. He ama tabi bunlar normal hukuk filan falan işte

Ne demek ne alaka, meclis dışı kaldığı zamanlar da oldu, atatürkün partisi diye mi mecliste duruyor zannediyorsunuz, kasetlere boluna girmeyin, o kasetlerden başkalarında da gördük hem de çapkınlık kasedi değildi. Sonra utanıp istifa edeceklerine 'devletin kriptolu telefonlarını dinlemişler' diye savunma yaptı birileri. Ama anlayana tabi bunlar vefa borcunu yolsuzluktan önde tutanlar için bir şey ifade etmiyor, o ayrı mesele.

Bunu da kaybetsin hiç umurumda değil, en güçlü çoğulcu demokrasi taraftarı kim olursa ben yine ona oy vereceğim. Ben adamcı ya da vefacı değilim. Ülke çıkarları her türlü ideoloji ve vefanın üzerindedir benim için, bu yüzden de güçler ayrılığını çoğulcu demokrasiyi kim desteklerse oyum ondan yana olacak.

İzlediklerini sanmıyorum diyor ya.mitinglerde izleyenler kimdi.trt hergün montajlı videoyu yayınladı.sonunda suç duyurunda bulunuldu.yasaklandı yayınlanması

Yıllar sonra oy için özür diledi yani ,sizde hemen inandınız... Biz yemedik geçelim lütfen... binlerce insanın hayatıyla oyna siyasi hayatının sonuna gel bir özürcük dile...hadi canım sende...

Demokraside iktidar olmamak kaybetmek değildir ama bunu bilmemenizi ayıplamıyorum.

Henüz kaybeden yok yalnız seçim 2. Tura kaldı.

İmamoğlu da yavaş da halâ ortada kimsenin kaybolduğu yok. Size öyle gelmiş. Ha kaybetse de benim için önemli değil, hep birlikte güçler ayrılığı ve demokrasi için mücadele edildi, bunu istemeyenler kazanırsa kendileri bilirler. Bir gün adalete ihtiyaçları olduğunda karşılarında bulacakları duvar herkesi kendisine getirecek.

Yıllar sonra oy için özür diledi yani ,sizde hemen inandınız... Biz yemedik geçelim lütfen... binlerce insanın hayatıyla oyna siyasi hayatının sonuna gel bir özürcük dile...hadi canım sende...

Özürden fazlasını yaptı aslında, bunu yasalaştırmak istedi, bundan sonra kimse dokunamasın dedi kanun teklifi verdi akp ve mhp türban yasasını reddettiler....

3 adayın olduğu bir seçimde dengeler çok hızlı değişebilir, bunun açıklaması da yapıldı zaten.

İstanbul seçimlerinde gördüklerini uygulamışlardır belki, sonuçta karşılarında manipülasyonun pirleri mevcut. Amaç sandıkların terkedilmemesini sağlamaktı, başarılı da oldular bence. Adam kazandı deyip kaçmadılar, helal olsun

Önce kendi mağduriyetleri,
Özürden fazlasını yaptı aslında, bunu yasalaştırmak istedi, bundan sonra kimse dokunamasın dedi kanun teklifi verdi akp ve mhp türban yasasını reddettiler....
e bende bunu yazdım kaç sayfa önce.okumuyorlar yada işlerine gelmiyor.başörtüsü yasllaşsın dedi chp reddettiler akp mhp.biz niye hala aynı şeyleri yazıyoruz

e bende bunu yazdım kaç sayfa önce.okumuyorlar yada işlerine gelmiyor.başörtüsü yasllaşsın dedi chp reddettiler akp mhp.biz niye hala aynı şey

e bende bunu yazdım kaç sayfa önce.okumuyorlar yada işlerine gelmiyor.başörtüsü yasllaşsın dedi chp reddettiler akp mhp.biz niye hala aynı şeyleri yazıyoruz

Yaa, n'abeer Çatır çatır yapıştırıyor cevapları Kalırsın bele
Ben cevap veriyorum da kişiler tuttukları tarafa benzediklerinden daldan dala atlayarak alt etmeye çalışıyorlar. Alışık olduğumuz şeyler. Nebatinin ekonomiyi ezan seslerine bağlaması gibi işte

Neyi eksik, çocuklarına vakit ayırırken ya da yıllık iznini kullanırken istanbul mu yandı. Adam her şeyi gayet iyi götürüyor.

BaBaLa tv deki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Seçimin hemen sonrasında yapılmış olağan yorumlar bunlar. Propaganda yapmaya çalışan daha doğrusu aşağılamaya çalışan sizsiniz, gelip gelip video atıp kaçıyorsunuz. Başka bir şey göremedik henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…