- 20 Mart 2008
- 141.916
- 213.822
- 1.423
- 60
İcatt yasakk bakınız goraBence en büyük icatları tekerlek :))))
B una direk ohaaa denir yaniBen bir tane Akp Li vekil mi bakan mı tam hatırlamıyorum Karadeniz bölgesinde bir ziyareti esnasında “Sizi biz müslüman yaptık .” dediğini duydum .
Milletin aklıyla dalga geciyorlar resmen .
Yutturursak dediler ters tepti oda.İnşallah canim akşam ak parti sözcüsü ikircikli ikircikli montajı yapan gençler yapmış işte falan diyodu çok zor sorular soruyosunuz diyodu spikere. Şimdi dahada serleseceklerdir bir yerden bişey çıkarmaya başladılar
Kazansalarda ülkenin gidişatı ne olacak bu durumda,her geçen gün daha da kötüye gideceğiz kendileride yanacak farkında değiller.Birak canim bosver kazansinlarda rahatlasınlar bütün hersey onlarin olsun gerçek yüzleri ortaya çıksın hep yide alsınlar pkkyida alsınlar hudaparida alsinlar rahat rahat .Biz kaybetmekte atatürkçü ruhumuzdan asla vazgeçmeyiz.
Pazarda camide nasıl galeyena geldiler ama montaj videolara inanıp.Aramızda kalsin başkanim kazanıyoruzmilleti galeyana getirmekten başka birsey yaptıkları yok
Çoluğunu çocuğunu ıskalayan adamların çocuklarına bir bakalım.Çocugunun çocukluğunu iskalamak istemeyen bu yola girmez. Sabah dokuz akşam beş işe girer çalişir. Hem İstanbulun yönetimine talip olacaksın hemde çocugunun çocukluğunu iskalamayacaksin. Önümüzdeki seçime az kaldi o zaman görecegiz bakalım
Pazarda camide nasıl galeyena geldiler ama montaj videolara inanıp.
Ne demek ne alaka, meclis dışı kaldığı zamanlar da oldu, atatürkün partisi diye mi mecliste duruyor zannediyorsunuz, kasetlere boluna girmeyin, o kasetlerden başkalarında da gördük hem de çapkınlık kasedi değildi. Sonra utanıp istifa edeceklerine 'devletin kriptolu telefonlarını dinlemişler' diye savunma yaptı birileri. Ama anlayana tabi bunlar vefa borcunu yolsuzluktan önde tutanlar için bir şey ifade etmiyor, o ayrı mesele.Pardon da n'alaka?CHP bu ülkenin ilk partisi yav. İlk. Atatürk'ün partisi. Kılıçdaroğlu sayesinde mi vekil sayısı en yüksek muhalif parti sizce
Kasetlerle geldi, kasetlerle birilerini gönderiyor falan . Duu bakalım belki kasetlerle de gider de şu Atatürk'ün partisi bir nefes alır. Allah muhalefetin de hayırlısını versin. Atatürkçülük fasistliktir , Atatürk fasisttir diyenler İzmir'den 1. Bölgeden aday olmaya başladılar yazık değil mionur kırıcı yaani koskoca Atatürk'ün partisi için. Bence tabiğğ.
Tamam seni mi kıracağım bir kere de bu seçimi kaybetsin hiç CB seçimi kaybetmemisti di mi doğru
İzlediklerini sanmıyorum diyor ya.mitinglerde izleyenler kimdi.trt hergün montajlı videoyu yayınladı.sonunda suç duyurunda bulunuldu.yasaklandı yayınlanmasıİnsanların montaj videolara ihtiyacı yok. İzlediklerini bile sanmiyorum. Kk kendisi dedi ya selehattin demirtaş neden içerde? Hdp mitinglerinde oyumuz kk ya içerideki arkadaşlarımız çıkacak seçimden sonra dendi? Videoya çokta ihtiyaç yok yani. He ama tabi bunlar normal hukuk filan falan işte
Yıllar sonra oy için özür diledi yani ,sizde hemen inandınız... Biz yemedik geçelim lütfen... binlerce insanın hayatıyla oyna siyasi hayatının sonuna gel bir özürcük dile...hadi canım sende...Yani yeliz?
Biz diyoruz ki millet ittifakında bir sürü muhafazakar da var, artık eskiye dönülmesi imkansız, başörtüsü yasalaşacak. Adam özür dileyip teminat veriyor
Ayrıca bu saatten sonra baş örtüsü hayatımızdan çıkarmaya çalışanı çiğ çiğ yerler.
Demokraside iktidar olmamak kaybetmek değildir ama bunu bilmemenizi ayıplamıyorum.Secim kaybeden yokmu
Zemheri sen iyimisin
Bi bak istersen bize kanal onerecegine hangi seçimlere girmiş ve kaybetmiş
Ya 12 kez kaybetti 14 mayıs da kaybetti
Kabullenin ya bide 6 li masa olduğu haldi hdp olduğu halde dağdakiler olduğu halde Avrupa desteği oldu halde ha bide inciye oynan oyun ve onun oyları
Kaybetti daha bismillah sandıkların yarısının yarısının yarisi açılmadan imamoğlu mansur itirazlara başladılar ve kk yi cumhurbaşkanı ilan ettiler
Ve onlardan haber alınamıyor o günden beri yoklar
Yıllar sonra oy için özür diledi yani ,sizde hemen inandınız... Biz yemedik geçelim lütfen... binlerce insanın hayatıyla oyna siyasi hayatının sonuna gel bir özürcük dile...hadi canım sende...
Kanıtlayın lütfen...Özürden fazlasını yaptı aslında, bunu yasalaştırmak istedi, bundan sonra kimse dokunamasın dedi kanun teklifi verdi akp ve mhp türban yasasını reddettiler....
3 adayın olduğu bir seçimde dengeler çok hızlı değişebilir, bunun açıklaması da yapıldı zaten.Teknik bir sorun oldu parecimYoksa biliyorsun kk 49, Erdoğan 43 falandı sonra zaten hep çaldılar oyları, sandıklara değişik sistemler kurdular filan. Birden Erdoğan 49 oldu. Nasıl oldu biz de anlamadık bir işler var ama du bakalım
e bende bunu yazdım kaç sayfa önce.okumuyorlar yada işlerine gelmiyor.başörtüsü yasllaşsın dedi chp reddettiler akp mhp.biz niye hala aynı şeyleri yazıyoruzÖzürden fazlasını yaptı aslında, bunu yasalaştırmak istedi, bundan sonra kimse dokunamasın dedi kanun teklifi verdi akp ve mhp türban yasasını reddettiler....
e bende bunu yazdım kaç sayfa önce.okumuyorlar yada işlerine gelmiyor.başörtüsü yasllaşsın dedi chp reddettiler akp mhp.biz niye hala aynı şeyÖzürden fazlasını yaptı aslında, bunu yasalaştırmak istedi, bundan sonra kimse dokunamasın dedi kanun teklifi verdi akp ve mhp türban yasasını reddettiler....
e bende bunu yazdım kaç sayfa önce.okumuyorlar yada işlerine gelmiyor.başörtüsü yasllaşsın dedi chp reddettiler akp mhp.biz niye hala aynı şeyleri yazıyoruzÖzürden fazlasını yaptı aslında, bunu yasalaştırmak istedi, bundan sonra kimse dokunamasın dedi kanun teklifi verdi akp ve mhp türban yasasını reddettiler....
Ben cevap veriyorum da kişiler tuttukları tarafa benzediklerinden daldan dala atlayarak alt etmeye çalışıyorlar. Alışık olduğumuz şeyler. Nebatinin ekonomiyi ezan seslerine bağlaması gibi işteYaa, n'abeerÇatır çatır yapıştırıyor cevapları Kalırsın bele
Kanıtlayın lütfen...
Neyi eksik, çocuklarına vakit ayırırken ya da yıllık iznini kullanırken istanbul mu yandı. Adam her şeyi gayet iyi götürüyor.Çocugunun çocukluğunu iskalamak istemeyen bu yola girmez. Sabah dokuz akşam beş işe girer çalişir. Hem İstanbulun yönetimine talip olacaksın hemde çocugunun çocukluğunu iskalamayacaksin. Önümüzdeki seçime az kaldi o zaman görecegiz bakalım
BaBaLa tv deki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.Bedenen ve ruhen sağlam adam kim oluyor yav düşün düşün bulamadım. Şey Kılıçdaroğlu muoovv. Ülkesinde ne olup bittiğini bile bilmeyen adamlari sırf CHP'den aday oldu diye göklere çıkardınız ya daha bir şey diyemiyorum. 11 kere yerlere battı ama hala çıkarmaya çalışıyorsunuz, seçimin 2.tura kalması bir yandan iyi oldu, hangi liderleeer liderine 12 kere seçim kaybetmek nasip olur
Seçimin hemen sonrasında yapılmış olağan yorumlar bunlar. Propaganda yapmaya çalışan daha doğrusu aşağılamaya çalışan sizsiniz, gelip gelip video atıp kaçıyorsunuz. Başka bir şey göremedik henüz.Siz buraya propaganda niyeti ile mı yazıyorsunuz.... Uluslararası bir gazeteci sizin için sıradan bir yorumcu öylemi... Söyleyecek birşey bulamıyor çamur at izi kalsın düşüncesi hakim sizde ... Benden size geçmiş olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?