- 28 Şubat 2018
- 1.363
- 4.392
- 133
- 32
Alakasız yorum yapmak en büyük hobileriBu bana çok alakasız geldi yani.erdoğanı istemesekte ailesine babalığına kızına oğluna sevgisiymiş saygısıymış sorgulamak aklımıza bile gelmezken.şu yazılan şey sanki bir suçmuş gibi söylenmesi çok tuhaf bence
Sonrada gelip İmamoğlu tatil yapıyor diyorlar. Adam gittiği yerleri satın almıyor yaRahip olayında sert tutum gösteren rte ye trump derhal gönder yoksa malvarlığını açıklarım dedi.oda hemen gönderdi.
2008 yılında yapılan anayasa değişikliği teklifi ile düzenlenen başörtüsü yasağının kaldırılması o dönem CHP'ye rağmen yasallaştırılmıştı...Türban teklifi komisyonda: CHP ve İYİ Parti'nin verdiği ortak önergede ne var? | A3 Haber
AKP’nin TBMM Başkanlığı’na sunduğu ve “türbana anayasal güvence” öngören düzenlemeye ilişkin anayasa değişikliği teklifi, Anayasa Komisyonu’nda görüşülmeye devam ediyor. CHP ve İYİ Parti’den konu ile ilgili bir adım geldi. İkiwww.a3haber.com
CHP'nin meclise sunduğu başörtüsü teklifinde neler var?
Cumhuriyet Halk Partisi kadınların kılık kıyafeti konusunda zorlamaya tabi tutulamamasına yönelik yasa teklifini meclise sundutr.euronews.com
Soylu müşahit bulunmayacak falan dşye atıp tutmaya başlamış dediler inşallah ysk buna engel olmaya zahmet ederKaos çıkacak diye tedirginim bende sandıklarda sıkıntı.
Ciddenmi gerçek değildir umarım.Soylu müşahit bulunmayacak falan dşye atıp tutmaya başlamış dediler inşallah ysk buna engel olmaya zahmet eder
Mesajın üst tarafı sizinle ilgili.Huku savunuyor dediniz ya ben de yargılanan da aynen Abdullah Öcalan gibi hapis cezası olacaktı. Çoğu kişi devlet tarafından besleniyor rahat diye idam gelmesini istemiyor mu?Şusoruyu diyorum, bana sorduysanız eğer bunun da benim yazdıklarımla ilgisi yok diyorum.
Soylu elinden gelse akp den başka kimse durmayacak sandıkta diyecek yaniSoylu müşahit bulunmayacak falan dşye atıp tutmaya başlamış dediler inşallah ysk buna engel olmaya zahmet eder
Hoş geldinAlakasız yorum yapmak en büyük hobileri
Aynen. Bu seçim kadar sıkıntılı, gergin geçmemişti sanki diğer seçimlerKaos çıkacak diye tedirginim bende sandıklarda sıkıntı.
Bunları görmüyor mu bu millet ya ?
İşte yanıldığınız nokta burada daha doğrusu eksik bakıyorsunuz ben sadece 2sini bulabildim ama 2008den sonra muhaliflerden defalarca türban düzenleme tasarısı gitti meclise, var sayalım ki hepsi oy içindi akp neden kendi tasarısıyla bunu yasallaştırıp bunun önüne geçmedi. Şu an kurumlarda türban şifaen serbest yeterli ve açık bir yasal dayanağı yok. Hükümet de Oy kaygısıyla yasalaşmasını engelliyor.2008 yılında yapılan anayasa değişikliği teklifi ile düzenlenen başörtüsü yasağının kaldırılması o dönem CHP'ye rağmen yasallaştırılmıştı...
Bugün meclise sunulan türban önergesinin CHP'ye tamamen oy kazandırmak için yapılan bir hamle olduğunu düşünüyorum...
Eski bir kara lekeyi tarihine yazdıktan sonra kendini aklama çalışması... Binlerce insanın bugün bu önergeyi görüp de güldüğünün bilin istiyorum çünkü 2008'de AK Parti'nin döneminde türban diye bir sorun ortadan kaldırılmıştı..
Kemal Kılıçdaroğlu dünün güneşi ile bugünün çamaşırlarını kurutmaya çalışmasın bir zahmet...
Yani bütçede 15günlük paramı kalmış.dış borçlanma yapmak gerekiyormuş gibi bişeyler okudum.ama çok anlamam bu işlerden.ekonomi kim gelirse gelsin kucağına patlayacak diyorlar.
Sağlam bir kaynaktan duydum ama kendim araştırmadım, twiterda aramadım, oraya bakmak lazım.Ciddenmi gerçek değildir umarım.
Aaa dönmüşsün, darısı diğerlerinin başınaAlakasız yorum yapmak en büyük hobileri
Şartlarını iyileştirmesinler o da yeter. İşte hukuk sistemine, cezalara güvenilmezse herkes kendi adaletini sağlar. Elime versinler der. Sadece bunlar cinayet işlemiyor ki karısını öldüren adamın da aldığı can birinden kopuyor. Hukuk hepimize lazım ve işlemeli, vicdanları rahatlatmalı.Mesajın üst tarafı sizinle ilgili.Huku savunuyor dediniz ya ben de yargılanan da aynen Abdullah Öcalan gibi hapis cezası olacaktı. Çoğu kişi devlet tarafından besleniyor rahat diye idam gelmesini istemiyor mu?
Alıntıladığınız yer kendi düşüncem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?