Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Alakasız yorum yapmak en büyük hobileri

20 milyona ulaşmış

İktidar yanlısı da olsanız izleyin lütfen, herkesin kendini açıklamaya iftiralara cevap vermeye hakkı vardır.

Yandaş medyada yapılan suçlamalarla ilgisi yok bu adamın, yiğidi öldürün evet ama hakkının yenmesini hakettiğini düşünmüyorum. Millet ittifakı onurlu bir çalışmanın içinde, kimseye iftira atmış falan değiller. Bence bir şansı hak ediyorlar, oy vermeyecekseniz bile iftira atıp aşağılamaya kimsenin hakkı yok. Herkes bu ülke için çalışmaya çalışıyor. Hadi bunu küçümsüyorsunuz meral akşener bir zamanlar terörün karşısında durmuş bir içişleri bakanı, karamollaoğlu dindar bir demokrat, mansur yavaş terör düşmanı, özdağ öyle bu adamlar mı kılıçdaroğluna uyup ülke bölecek, düşüncenizde oturmayan çok yer var, mantığa uymuyor düşünceleriniz.

2008 yılında yapılan anayasa değişikliği teklifi ile düzenlenen başörtüsü yasağının kaldırılması o dönem CHP'ye rağmen yasallaştırılmıştı...
Bugün meclise sunulan türban önergesinin CHP'ye tamamen oy kazandırmak için yapılan bir hamle olduğunu düşünüyorum...
Eski bir kara lekeyi tarihine yazdıktan sonra kendini aklama çalışması... Binlerce insanın bugün bu önergeyi görüp de güldüğünün bilin istiyorum çünkü 2008'de AK Parti'nin döneminde türban diye bir sorun ortadan kaldırılmıştı..
Kemal Kılıçdaroğlu dünün güneşi ile bugünün çamaşırlarını kurutmaya çalışmasın bir zahmet...

Şu soruyu diyorum, bana sorduysanız eğer bunun da benim yazdıklarımla ilgisi yok diyorum.
Mesajın üst tarafı sizinle ilgili.Huku savunuyor dediniz ya ben de yargılanan da aynen Abdullah Öcalan gibi hapis cezası olacaktı. Çoğu kişi devlet tarafından besleniyor rahat diye idam gelmesini istemiyor mu?
Alıntıladığınız yer kendi düşüncem.

İşte yanıldığınız nokta burada daha doğrusu eksik bakıyorsunuz ben sadece 2sini bulabildim ama 2008den sonra muhaliflerden defalarca türban düzenleme tasarısı gitti meclise, var sayalım ki hepsi oy içindi akp neden kendi tasarısıyla bunu yasallaştırıp bunun önüne geçmedi. Şu an kurumlarda türban şifaen serbest yeterli ve açık bir yasal dayanağı yok. Hükümet de Oy kaygısıyla yasalaşmasını engelliyor.

Şartlarını iyileştirmesinler o da yeter. İşte hukuk sistemine, cezalara güvenilmezse herkes kendi adaletini sağlar. Elime versinler der. Sadece bunlar cinayet işlemiyor ki karısını öldüren adamın da aldığı can birinden kopuyor. Hukuk hepimize lazım ve işlemeli, vicdanları rahatlatmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…