Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sağlam bir kaynaktan duydum ama kendim araştırmadım, twiterda aramadım, oraya bakmak lazım.
Mümkün değil böyle olması zaten.
Okeye aranan 4.de geldi gel papaz gel
Buzluktan süt çıkarmıştım, kaynasın diye ocağa koydum, buraya daldım taştı.Şuan kendi kendimle kavga halindeyim. Buraya bir girdi mi çıkamıyor insan.
Çorba yakmışlığım bile var
Konuya girmeyim dedikçe meraktan konudan çıkamıyorum. Allahım 2 gün sonra Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilsin, amin..
Olacak az kaldı
Gene şaşırmadım nedense diğer tarafta versin hesabını bakalım vicdansızlar.
Yalan konusmak gunah değil miydi?
Değil canısı niye olsun ki,onlar mağdur sadece

Son düzenleme:
Onlarda yüz olsa utanırlardı.

En son sel baskını varken kayak yapiyordu ama yine de siz bilirsiniz
Belediye başkan vekili diye bir şey var, başkan resmi olarak izindeyse yerine o bakar. Şehir başıboş kalmamıştır kesinlikle. Devlet hizmetlerinde mağaza gibi kapatıp çıkılmaz, yerine bakacak bir vekil mutlaka bırakılır. O ilgilenmiştir. Yoksa böyle bir durum görevden azile kadar gider. Kaldı ki muhalif bir belediye başkanını asla affetmezlerdi böyle bir hatada

Tabi siz konusunca biz hemen hıı ok zaman öyleymiş diyip kabulleniyoruz
Yahu arkadaşım kaç defa açıklayacağız, farklı argümanla gel, dön dolaş aynı cümleleri kurmaktan yorulduk. Cevap vermesek ahaaaa sustular bak diyeceksiniz. 2 günde bire alıştık da iki saatte bir bünyeye fazla geliyor biliyon mu

Abla diğer tarafta vermesinler artık ya, ülkeyi yöneten cebrail değil, niye öbür dünyaya bırakmak zorunda kalıyoruz. İşte bunun için bile adalete ihtiyaç var, kulun sorabileceği hesabı ahirete bırakmak da kula zulümdür

Hukuk soramadı demek ki,vicdan aranırmı bunlarda aranmaz elbette nasıl rahat uyuyacaklar desemde bişi olmaz bunlara.

Seçimin olduğu gece burada yazanlar oldu ben de okudum belki siz kaçırmış olabilirsiniz orayı

Adam çıldırdı vallahi çıldırdı artık.kendinide anlatamıyor bütün kanallar abluka altında.ellerinden geleni yaptılar montajlar broşürler,iftiralar.eşit şartlarda bir seçim süreci olmadı.şimdide sandık güvenliği derdi,ondan sonra ysk derdi.biz nasıl inanalım sandıktan çıkan sonucun gerçekten millet iradesi olduğuna.

Anlıyorum da sizde aynı seyi yapiyorsunuz sürekli aynı seyler gerçekten bunaliyor insan

Taş olsa çatlar insan aynı iftiralari cumhurbaşkanına atilsaydi çoktan icerdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…