- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Mümkün değil böyle olması zaten.Sağlam bir kaynaktan duydum ama kendim araştırmadım, twiterda aramadım, oraya bakmak lazım.
Okeye aranan 4.de geldi gel papaz gelNasıl yani?
Çorba yakmışlığım bile varBuzluktan süt çıkarmıştım, kaynasın diye ocağa koydum, buraya daldım taştı.Şuan kendi kendimle kavga halindeyim. Buraya bir girdi mi çıkamıyor insan.
Olacak az kaldıKonuya girmeyim dedikçe meraktan konudan çıkamıyorum. Allahım 2 gün sonra Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilsin, amin..
Gene şaşırmadım nedense diğer tarafta versin hesabını bakalım vicdansızlar.
Değil canısı niye olsun ki,onlar mağdur sadeceYalan konusmak gunah değil miydi?
Onlarda yüz olsa utanırlardı.ya arkadaşlar bu nasıl rahatlık bu nasıl aymazlık.neyin içine düştük biz.başkaları adına utana utana bi hal olduk.iki dakika başka yerlere baktım.uuuu gene olaylar olaylar.haberleri yazsam sığmayacak buraya
Belediye başkan vekili diye bir şey var, başkan resmi olarak izindeyse yerine o bakar. Şehir başıboş kalmamıştır kesinlikle. Devlet hizmetlerinde mağaza gibi kapatıp çıkılmaz, yerine bakacak bir vekil mutlaka bırakılır. O ilgilenmiştir. Yoksa böyle bir durum görevden azile kadar gider. Kaldı ki muhalif bir belediye başkanını asla affetmezlerdi böyle bir hatadaEn son sel baskını varken kayak yapiyordu ama yine de siz bilirsiniz
Yahu arkadaşım kaç defa açıklayacağız, farklı argümanla gel, dön dolaş aynı cümleleri kurmaktan yorulduk. Cevap vermesek ahaaaa sustular bak diyeceksiniz. 2 günde bire alıştık da iki saatte bir bünyeye fazla geliyor biliyon muTabi siz konusunca biz hemen hıı ok zaman öyleymiş diyip kabulleniyoruz
Partizanlık tamda bu işte,nasıl çarketti biranda rezil resmenOlayın özeti
Hiç mi aklına gelmedi acaba bunu söylerken,yürüyüş yapmış birde bulurlar da rezil olurum diyede düşünmemiş hiç.Bir kere mi değişmez ya bu profil?
Abla diğer tarafta vermesinler artık ya, ülkeyi yöneten cebrail değil, niye öbür dünyaya bırakmak zorunda kalıyoruz. İşte bunun için bile adalete ihtiyaç var, kulun sorabileceği hesabı ahirete bırakmak da kula zulümdürOkeye aranan 4.de geldi gel papaz gel
Çorba yakmışlığım bile var
Olacak az kaldı
Gene şaşırmadım nedense diğer tarafta versin hesabını bakalım vicdansızlar.
Değil canısı niye olsun ki,onlar mağdur sadece
Hukuk soramadı demek ki,vicdan aranırmı bunlarda aranmaz elbette nasıl rahat uyuyacaklar desemde bişi olmaz bunlara.Abla diğer tarafta vermesinler artık ya, ülkeyi yöneten cebrail değil, niye öbür dünyaya bırakmak zorunda kalıyoruz. İşte bunun için bile adalete ihtiyaç var, kukun sorabileceği hesabı ahirete bırakmak da kula zulümdür
Deprem olduğunda bölgeye ilk giden KK ydi bilmem haberiniz var mı ? İşinize geleni görüyorsunuz.En son sel baskını varken kayak yapiyordu ama yine de siz bilirsiniz
Seçimin olduğu gece burada yazanlar oldu ben de okudum belki siz kaçırmış olabilirsiniz orayıHesapla ne alakası var bunun. Kimse ölse de kurtulsak yorumu yapmadı burada, çarpıtmayın. Bu ihtimal var konuşmak da ihtimal olduğu kadar doğal ve olağan. Öcü değil ayrıca buradakiler.
Beğenmedim atmak yerine yorum yapmak da seçenektir. Beğenmedim atmanız doğruluğunu geçersiz kılmıyor söylenenlerin.
Bizde seninTabi siz konusunca biz hemen hıı ok zaman öyleymiş diyip kabulleniyoruz
Adam çıldırdı vallahi çıldırdı artık.kendinide anlatamıyor bütün kanallar abluka altında.ellerinden geleni yaptılar montajlar broşürler,iftiralar.eşit şartlarda bir seçim süreci olmadı.şimdide sandık güvenliği derdi,ondan sonra ysk derdi.biz nasıl inanalım sandıktan çıkan sonucun gerçekten millet iradesi olduğuna.
Yahu arkadaşım kaç defa açıklayacağız, farklı argümanla gel, dön dolaş aynı cümleleri kurmaktan yorulduk. Cevap vermesek ahaaaa sustular bak diyeceksiniz. 2 günde bire alıştık da iki saatte bir bünyeye fazla geliyor biliyon mu
Bir insan daha ne yapsın yaa
Taş olsa çatlar insan aynı iftiralari cumhurbaşkanına atilsaydi çoktan icerdeydiAdam çıldırdı vallahi çıldırdı artık.kendinide anlatamıyor bütün kanallar abluka altında.ellerinden geleni yaptılar montajlar broşürler,iftiralar.eşit şartlarda bir seçim süreci olmadı.şimdide sandık güvenliği derdi,ondan sonra ysk derdi.biz nasıl inanalım sandıktan çıkan sonucun gerçekten millet iradesi olduğuna.
Yok artık yaaDeprem olduğunda bölgeye ilk giden KK ydi bilmem haberiniz var mı ? İşinize geleni görüyorsunuz.
Nefesi tükendi artık dedemin.Bir insan daha ne yapsın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?