Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

bunun bir de tebrik kuyruğu sırası vardı.
Eki Görüntüle 3253203
Tarih affetmeyecek bunları
Gene iyi sabrediyor cidden,hükümete atılsa bu iftiralar anında ensendeler.

Aynı iftiraları bırak en ufak hakaret içeren bi konuşmada alıyorlar içeri. İnsan bu adaletsizliği gördüğünde utanır ya
Bu seçim işi iyice cirkinlesti şimdi HDP den linç ediliyor HDP de az deil çok şey soylerimde ban yerim adama oy verdik diye kayyumun acısını iftiralarla çıkarıyorlar.

Offf bu olanlar çok fena yani.hangisini anlatalım.

“İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten kolaydır.” Demiş Mark Twain.

Alana, verene, verilmesine sebep olana, verilmesine göz yumana, hesap sormayana, çalıyor ama diyene hepsine haram zehir zıkkım olsun....

Ben ara veriyorum buraya. Bir de şu meşhur süpürgeden aldım güzel zaman kazandırıyor.
Bendemi alsam acaba banade çok lazım,air frey aldım bende:))
Kizlar bakın gerçekten çok tehlikeli yerlere gidiyor seçim CHP'li kadinlara broş dağıtan kadınlara teröristler deyip saldirmislar ya çok ayıp yaa onların ne suçu var gerginlik niye ayiptir günahtır ya
Hazımsızlık bunlardaki nasıl bir nefret var içlerinde acaba,biride bana denk gekse varya anında yere yığarım elimden alamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…