Aynı iftiraları bırak en ufak hakaret içeren bi konuşmada alıyorlar içeri. İnsan bu adaletsizliği gördüğünde utanır yaTaş olsa çatlar insan aynı iftiralari cumhurbaşkanına atilsaydi çoktan icerdeydi
Tarih affetmeyecek bunları
Gene iyi sabrediyor cidden,hükümete atılsa bu iftiralar anında ensendeler.Adam çıldırdı vallahi çıldırdı artık.kendinide anlatamıyor bütün kanallar abluka altında.ellerinden geleni yaptılar montajlar broşürler,iftiralar.eşit şartlarda bir seçim süreci olmadı.şimdide sandık güvenliği derdi,ondan sonra ysk derdi.biz nasıl inanalım sandıktan çıkan sonucun gerçekten millet iradesi olduğuna.
Yok kayağı Elazığ depreminde yaptı,selde bodrumdaydı arkadaşımEn son sel baskını varken kayak yapiyordu ama yine de siz bilirsiniz
Bu seçim işi iyice cirkinlesti şimdi HDP den linç ediliyor HDP de az deil çok şey soylerimde ban yerim adama oy verdik diye kayyumun acısını iftiralarla çıkarıyorlar.Aynı iftiraları bırak en ufak hakaret içeren bi konuşmada alıyorlar içeri. İnsan bu adaletsizliği gördüğünde utanır ya
Offf bu olanlar çok fena yani.hangisini anlatalım.Kavakçılar 3 kardes toplam 61 milyon lira burs alıp tez yazısında Atatürk’e hakaret etsin, birileri ibbden 35 milyona aldığı arsayı bir kaç ay geçmeden ibbye geri 180 milyona satsın. Ama İmamoğlu kayaga gitti vay be!
“İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten kolaydır.” Demiş Mark Twain.Kavakçılar 3 kardes toplam 61 milyon lira burs alıp tez yazısında Atatürk’e hakaret etsin, birileri ibbden 35 milyona aldığı arsayı bir kaç ay geçmeden ibbye geri 180 milyona satsın. Ama İmamoğlu kayaga gitti vay be!
Kavakçılar 3 kardes toplam 61 milyon lira burs alıp tez yazısında Atatürk’e hakaret etsin, birileri ibbden 35 milyona aldığı arsayı bir kaç ay geçmeden ibbye geri 180 milyona satsın. Ama İmamoğlu kayaga gitti vay be!
Çok doğru ve duruma uygun bir söz. İlk defa duydum çok beğendim sözü.“İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten kolaydır.” Demiş Mark Twain.
Çok amin. Bir de hep onlardan çalınsın .Alana, verene, verilmesine sebep olana, verildiğine göz yumana, hesap sormayana, çalıyor ama diyene hepsine haram zehir zıkkım olsun....
Buraya her girdiğimde aklımdan geçen tek şey bu oluyor. İnsanları inandıramıyoruz çünküÇok doğru ve duruma uygun bir söz. İlk defa duydum çok beğendim sözü.
Ben ara veriyorum buraya. Bir de şu meşhur süpürgeden aldımKızlar hem burayı hem ev işlerine nasıl yetişiyorsunuz ya ? Dünya kadar işim var hala burdayım
Valla arada yemek yakmayıda ihmal etmiyoruzKızlar hem burayı hem ev işlerine nasıl yetişiyorsunuz ya ? Dünya kadar işim var hala burdayım
Oh süpürgen var tabi seninBen ara veriyorum buraya. Bir de şu meşhur süpürgeden aldımgüzel zaman kazandırıyor.
Beyazların içine eşimin siyah çorabını koyup yıkamışım 60 dereceValla arada yemek yakmayıda ihmal etmiyoruz
İşte bütün bunlar dan sebep bu iftiraları saçmalıkları.ama nereye kadar şimdi olmaz ama sonra illaki olur.kaçışı yok.Çok amin. Bir de hep onlardan çalınsın .
Bendemi alsam acaba banade çok lazım,air frey aldım bende:))Ben ara veriyorum buraya. Bir de şu meşhur süpürgeden aldımgüzel zaman kazandırıyor.
Hazımsızlık bunlardaki nasıl bir nefret var içlerinde acaba,biride bana denk gekse varya anında yere yığarım elimden alamazlar.Kizlar bakın gerçekten çok tehlikeli yerlere gidiyor seçim CHP'li kadinlara broş dağıtan kadınlara teröristler deyip saldirmislar ya çok ayıp yaa onların ne suçu var gerginlik niye ayiptir günahtır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?