- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.089
- 1.123
Ben tembel insanım, sadece gerekli olanları yapıyorum. Bu gün 3. Makine çamaşırı attım mesela, bir de kahvaltı masasını toplayıp bakla ayıkladım. Seçim bitene kadar kopamayacağım buradan, sonra da depresyone girerim muhtemelen. Akşama buranın özgürlük parkında açık mikrofonu dev ekran yayınlayacaklarmış ona gideceğizKızlar hem burayı hem ev işlerine nasıl yetişiyorsunuz ya ? Dünya kadar işim var hala burdayım
İnşallah herkesin olur en iyisi. Herkes en iyi standartlarda yaşamayı hakkediyor.
Hahh ve kuzum alt tarafı seçim 3.dunya savaşı deilPardon da kimle kavga etmişim habire banlanan sizlersinizmerak etme arkadaşm insan ilişkileri burası gibi değil. Biz sağcisi solcusu bütünüz. En yakın arkadaşlarimiz komşularımız. Provakörler olur önemli olan fırsat vermemek.
Aynen direk şikayet edeceksinBirine terörist demek en büyük suçtur.gidip şikayetçi olacan.
Doğrumu duydum diye 2.kez izledim
Keşke burda yazılanlardan insanlar etkilense gerçekleri görse o zaman her şeyi bırakır buraya yönelirim ama tık yok kimseden hala aynılarBen tembel insanım, sadece gerekli olanları yapıyorum. Bu gün 3. Makine çamaşırı attım mesela, bir de kahvaltı masasını toplayıp bakla ayıkladım. Seçim bitene kadar kopamayacağım buradan, sonra da depresyone girerim muhtemelen. Akşama buranın özgürlük parkında açık mikrofonu dev ekran yayınlayacaklarmış ona gideceğizülkemin geleceği gündemdeyken ev işini çok düşünemem kimse kusura bakmasın.
Dil sürçmesiAynen direk şikayet edeceksin
Doğrumu duydum diye 2.kez izledim
Sende kedide olunca tüy derdi var tabi,sana lazımmış kullanım için.Vallahi reklamını yapmak istemiyorum ama biliyorsun kedim kuşum var. İşim çok kolay bitiyor. Hangi marka alırsan al aparatları çok önemli canım yorumlarına kullananların izlenimine falan dikkat et. Airfreyi güle güle kullan canim.
Patates çok iyi oldu yağdan tasarruf hemde,elektronik oldumu sıkıntı tabiAirfry de yemek yakmazsın abla sende rahatsın yemekten kurtuldun hani iyisinolan benim gibi elektronik eşyadan mahrum kalanlara oluyor
B hayatımda bu kadar alengirli seçim görmedim hiç.Ya gerçekten ne oldu bizim insanlarimiza 70li 80li yıllarda deiliz yaa bu neyin nefreti neyin dükkanlar taslaniyor falan çeşitli yerlerde seçim bitecek bitecek hepimiz hayata donucez
Dışa vurumu deniyormuş buna.Dil sürçmesi
Bende görmedim vallahiSende kedide olunca tüy derdi var tabi,sana lazımmış kullanım için.
Çok sağol güzel kaptanım çok daha iyileri sana olsun,detaylı bişi almadım kumtel bendeki 5,5 lt olandan 2 kişiyiz zaten yetti bile bize.
Patates çok iyi oldu yağdan tasarruf hemde,elektronik oldumu sıkıntı tabi
B hayatımda bu kadar alengirli seçim görmedim hiç.
Dışa vurumu deniyormuş buna.
Güzel günlerde kullan ablaPatates çok iyi oldu yağdan tasarruf hemde,elektronik oldumu sıkıntı tabi
Bizler 80 ihtilalini yaşadık gördük,seçim zamanı bile bu kadar kavga gürültü olmadı hiç.Bende görmedim vallahi
Çok teşekkür ederim sağol,çok daha iyisi sana olsun tavsiye ederim kızartmalarda süper.Güzel günlerde kullan abla
Doğrudur valla.Bizler 80 ihtilalini yaşadık gördük,seçim zamanı bile bu kadar kavga gürültü olmadı hiç.
Amin inşallahÇok teşekkür ederim sağol,çok daha iyisi sana olsun tavsiye ederim kızartmalarda süper.
Patlıcan yaptım oturtma tarzı eşim çok beğenmedi yağda kızarınca daha iyi oluyor ya,yavan geldi sanki ona.
Olsun yesin enişte daha sağlıklı.Çok teşekkür ederim sağol,çok daha iyisi sana olsun tavsiye ederim kızartmalarda süper.
Patlıcan yaptım oturtma tarzı eşim çok beğenmedi yağda kızarınca daha iyi oluyor ya,yavan geldi sanki ona.
O yıllarda çok karışıktı zaten.Doğrudur valla.
Alışmaz bence eski sisteme devam o yemekte,karışık kızartmada beğendi güzel oldu,yoğurt sos filanda katınca yedi.Amin inşallahbol yağdan ona geçince beğenmemiştir zamanla alışır abla kullanan herkes memnun
Yemedi enişte çok fazla bişide demedi gerçide çaktım durumu hemen :))Olsun yesin enişte daha sağlıklı.
Diyorum bende neden kulaklarım çınladı diyeHÜDA-PAR gençlik kolları babalsdaki bu kızımıza birşeyler demiş daha doğrusu kadınlara
Halbuki bu kız soru sormadan ben akp liyim evet dövmelilerde akp li olabilir demiştiHÜDA-PAR gençlik kolları babalsdaki bu kızımıza birşeyler demiş daha doğrusu kadınlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?