Gerçekten bunlara inanıyor musunuz ya? Şunu düşünen tayfa yüzde 0..1 falan ve burdan mi yürüyorsunuz ciddi ciddiHüdaparın açıklamalarına bakarsanız ne kadar bozuk bir zihniyet olduğunu görürsünüz. Tesettüre asla karşı değilim, kendim de açık olsam da derli toplu giyinmeye özen gösteririm, çoğu giysim tunik şeklindedir ama kadının yeri evidir, yalnız yaşayamaz bekar olanlar sahiplendirilmelidire geldi mi iş orada duracaklar. Köle değiliz biz, eğer millet ittifakı kazanmazsa en kısa zamanda tebliğcilerin sayısında ciddi artış başlayacak sonra işi azıya almaya yoldan geçene tükürmeye falan başlayacaklar.
Abartıyorsun deme, bu zihniyeti tanıyorum ben, en ufak tavizden palazlanıp hadlerini aşacaklar çünkü istedikleri şeriat ülkesi
Yok a canım ne desek inanmıyorlar gerçekten eskilere takilmislarKK en azında söylediği yaptığı şeyleri inkar etmiyor. Kabul ediyor büyük bi erdemlikle helallik istedi.
Oo süper. Güle güle diyelim şimdiden o zamanEvet 10 ülkeye gidip geliyorum orda evim var iyice geniş bakmak lazım ben yeterince araştırıyorum ayrıca
Evet aynen öyle hemde 100 kere çıkıp söyledi.KK en azında söylediği yaptığı şeyleri inkar etmiyor. Kabul ediyor büyük bi erdemlikle helallik istedi.
Kıskançlık kokuları gelmeye başladıEvet 10 ülkeye gidip geliyorum orda evim var iyice geniş bakmak lazım ben yeterince araştırıyorum ayrıca
Evet yakında tekrar gidicem gelicem işim bu canım.beklerim herzaman.Oo süper. Güle güle diyelim şimdiden o zaman
Şimdi CHP gelirse bir kesim tekrar başörtüsü yasağı olacak diye korkunca olur mu öyle şey hangi devirdeyiz diyorsunuz. Aynı şeyin tersini siz yazıyorsunuz. Allah aşkına bu yazdıklarınız mumkün mü hangi devirdeyiz?Hüdaparın açıklamalarına bakarsanız ne kadar bozuk bir zihniyet olduğunu görürsünüz. Tesettüre asla karşı değilim, kendim de açık olsam da derli toplu giyinmeye özen gösteririm, çoğu giysim tunik şeklindedir ama kadının yeri evidir, yalnız yaşayamaz bekar olanlar sahiplendirilmelidire geldi mi iş orada duracaklar. Köle değiliz biz, eğer millet ittifakı kazanmazsa en kısa zamanda tebliğcilerin sayısında ciddi artış başlayacak sonra işi azıya almaya yoldan geçene tükürmeye falan başlayacaklar.
Abartıyorsun deme, bu zihniyeti tanıyorum ben, en ufak tavizden palazlanıp hadlerini aşacaklar çünkü istedikleri şeriat ülkesi
Niye beğenmedin curly belki ben yanlış biliyorum sen doğrusunu söylermisin bize.eğer bir ülkede bir cumhurbaşkanının hayatını tehlikeye atan bir suçlu başka bir ülkeye sığınmışsa o ülkenin suçluyu iadesi istendiğinde öbür ülke yasalar gereğince kayıtsız şartsız suçluyu iade etmek zorundadır.erdoğan fetönün iade edilmesini neden talep etmiyor
İzlememiş gerçekten.HÜDA-PAR izlememiş belli
Yeter ki yalan yanlış bir veri olsun ellerinde karşı görüşten. Her şey mümkünŞimdi CHP gelirse bir kesim tekrar başörtüsü yasağı olacak diye korkunca olur mu öyle şey hangi devirdeyiz diyorsunuz. Aynı şeyin tersini siz yazıyorsunuz. Allah aşkına bu yazdıklarınız mumkün mü hangi devirdeyiz?
Bak bu ülkde ciddi bir afgan erkek mülteci var, şeriat ülkesinden geldiler. Kendilerine yuvalanacak yer arıyorlar. Başıboş ciddi bir serseri topluluğu modundalar. Doğuda da küçük de olsa bir kitleleri var. Terör örgütü oluşturmak için bulunmaz bir nimet bu, düşündüğünüzden çok büyük risk oluşturacaklar emin olun. Işid de böyle başıboş hasta ruhluları toplayarak palazlandı sonra hakkından gelinemedi.Gerçekten bunlara inanıyor musunuz ya? Şunu düşünen tayfa yüzde 0..1 falan ve burdan mi yürüyorsunuz ciddi ciddi
Birisi geçenlerde bu fotoğrafı Instagram'da hikaye olarak paylaşmış bende şuEki Görüntüle 3253247
28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerine 2 gün kala, Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu’nun tel örgülerine Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın posterleri asıldı.
Siyaset okula kışlaya camiye girmesin diye LAİK'lik var demi.
Çünkü başörtüsü sizin sandığınız kadar büyük mesele değil artık.Şimdi CHP gelirse bir kesim tekrar başörtüsü yasağı olacak diye korkunca olur mu öyle şey hangi devirdeyiz diyorsunuz. Aynı şeyin tersini siz yazıyorsunuz. Allah aşkına bu yazdıklarınız mumkün mü hangi devirdeyiz?
Bende aynı seyi insanların kılık kıyafeti için düşünüyorum.Çünkü başörtüsü sizin sandığınız kadar büyük mesele değil artık.
Atatürk turkiyesindeyiz kimse kimsenin giyimine karışmaz bu ülkede. Karışamaz HÜDA-PARin aciklamalarini dinlediniz mi tvlere çıktı adam türk bayragindan rahatsız ne curetle türk kelimesinden rahatsız ne curetle biz Türk Kürt Alevi açık kapalı Atatürk'ün kurduğu Türkiye cumhuriyetinde yaşıyoruz. Atalarımızın kanıyla alındı bu türk adı aramızdan armağan bize. İnşallah karışmaz HÜDA-PARŞimdi CHP gelirse bir kesim tekrar başörtüsü yasağı olacak diye korkunca olur mu öyle şey hangi devirdeyiz diyorsunuz. Aynı şeyin tersini siz yazıyorsunuz. Allah aşkına bu yazdıklarınız mumkün mü hangi devirdeyiz?
Biz kılık kıyafetten ziyade kadın cinsine uygulanabilecek baskılardan bahsediyoruz.kadının açığı kapalısımı olur.baskı derken çalışmasın bekar kalmasın falan filan gibi şeylerBende aynı seyi insanların kılık kıyafeti için düşünüyorum.
Ya her gün kadınların eğitimi için, çalışması için destekler düzenlemeler yaparken buna inanıyor musunuz gerçekten? İnandırıcı buluyor musunuz ciddi ciddiBiz kılık kıyafetten ziyade kadın cinsine uygulanabilecek baskılardan bahsediyoruz.kadının açığı kapalısımı olur.baskı derken çalışmasın bekar kalmasın falan filan gibi şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?