Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Gerçekten bunlara inanıyor musunuz ya? Şunu düşünen tayfa yüzde 0..1 falan ve burdan mi yürüyorsunuz ciddi ciddi

Şimdi CHP gelirse bir kesim tekrar başörtüsü yasağı olacak diye korkunca olur mu öyle şey hangi devirdeyiz diyorsunuz. Aynı şeyin tersini siz yazıyorsunuz. Allah aşkına bu yazdıklarınız mumkün mü hangi devirdeyiz?

Reactions: The
Niye beğenmedin curly belki ben yanlış biliyorum sen doğrusunu söylermisin bize.

Yeter ki yalan yanlış bir veri olsun ellerinde karşı görüşten. Her şey mümkün

Gerçekten bunlara inanıyor musunuz ya? Şunu düşünen tayfa yüzde 0..1 falan ve burdan mi yürüyorsunuz ciddi ciddi
Bak bu ülkde ciddi bir afgan erkek mülteci var, şeriat ülkesinden geldiler. Kendilerine yuvalanacak yer arıyorlar. Başıboş ciddi bir serseri topluluğu modundalar. Doğuda da küçük de olsa bir kitleleri var. Terör örgütü oluşturmak için bulunmaz bir nimet bu, düşündüğünüzden çok büyük risk oluşturacaklar emin olun. Işid de böyle başıboş hasta ruhluları toplayarak palazlandı sonra hakkından gelinemedi.

Birisi geçenlerde bu fotoğrafı Instagram'da hikaye olarak paylaşmış bende şu emojiden göndermiştim.sjsjsjshd

Çünkü başörtüsü sizin sandığınız kadar büyük mesele değil artık.

Atatürk turkiyesindeyiz kimse kimsenin giyimine karışmaz bu ülkede. Karışamaz HÜDA-PARin aciklamalarini dinlediniz mi tvlere çıktı adam türk bayragindan rahatsız ne curetle türk kelimesinden rahatsız ne curetle biz Türk Kürt Alevi açık kapalı Atatürk'ün kurduğu Türkiye cumhuriyetinde yaşıyoruz. Atalarımızın kanıyla alındı bu türk adı aramızdan armağan bize. İnşallah karışmaz HÜDA-PAR

Biz kılık kıyafetten ziyade kadın cinsine uygulanabilecek baskılardan bahsediyoruz.kadının açığı kapalısımı olur.baskı derken çalışmasın bekar kalmasın falan filan gibi şeyler
Ya her gün kadınların eğitimi için, çalışması için destekler düzenlemeler yaparken buna inanıyor musunuz gerçekten? İnandırıcı buluyor musunuz ciddi ciddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…