- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Hep bir itiraz filan ondan yani:))Sizce oradan celallenmiş gibi mi durmuşum
Yazamayınca daha sinir oldmYok be, kafa dinlemişsindir
Hep bir itiraz filan ondan yani:))
Benimde oldu dediğin gibi saygı duyarım bunada.Benim de chpnin başörtüsü tasarısıyla ilgili yazıma beğenmedim attı şimdiyanlış bulduğu bir şey var demek ki
Hoşbuldum, çoh sıhıcıHoş geldin nasıl geçti mapıs günleri.
Benşmde aklıma gelmiyor.
Yandaş kanal nederse o a haber demediyse doğru değildir.yapacak bişey yok.Benim de chpnin başörtüsü tasarısıyla ilgili yazıma beğenmedim attı şimdiyanlış bulduğu bir şey var demek ki
Yok valla gülen emojisi baktım şimdi sallamayın yani.Bilmem gülen suratlı emojide koymuştum oysa ki
Senin görmediğin olaylarda var canım sosyal medya saldırılarının dışında tabiBiz zaten yaşiyoruz yeter denecek bir durum yok ki. Tek tük münferid saldirilar dişinda herkes istediği gibi zaten.
Curly yönetici burada, o beğenmedim atınca bi irkiliyor insan acaba ne oldu diyeYandaş kanal nederse o a haber demediyse doğru değildir.yapacak bişey yok.
Heyecan tavan buradaHoşbuldum, çoh sıhıcı
Hoşbuldum, evet bişey yazmak istiyorsun yazamıyorsunHoş geldin, ben dışarıdan da okudum, hiç boş durmadım ama içeride olmaya benzemiyor haliyle, sıkıcı ol
Kazenin kardeşi olur kendisi.Yandaş kanal nederse o a haber demediyse doğru değildir.yapacak bişey yok.
Ha tamam bilmiyordum.Curly yönetici burada, o beğenmedim atınca bi irkiliyor insan acaba ne oldu diye
Demi bir titreme geliyor hemen,kendisiylede tanışmıştık çok önceden hemde kazenle onuda söyleyim..Curly yönetici burada, o beğenmedim atınca bi irkiliyor insan acaba ne oldu diye
Okudum bazı sayfaları. Ben yokken ayrışmışsınızHeyecan tavan burada
Bak onu bilmiyordum. Biz opet reklamından dolayı tanıştık kendisiyle, sadece yönetici olduğunu biliyordumKazenin kardeşi olur kendisi.
Ahaber, TRT sabah gazetesi sabah sabah gazetesinin manşetlerine baktım dehşete düştüm karikatüre Kılıçdaroğlu çizmişler yaninada PKK bayrağı bunu yapan utanma yokmu acaba bide yazmışlar idte gerçekler bu falan diyeYandaş kanal nederse o a haber demediyse doğru değildir.yapacak bişey yok.
Ben de aldım o kırmızıdan en az iki tane, emin değilim. Mavi de attığı oluyor. Vardır bir bildiği.Curly yönetici burada, o beğenmedim atınca bi irkiliyor insan acaba ne oldu diye
O ayrışma hep çıkıyor zaten orta noktayı bulasmıyoruz genelde,dedikoducu teyzeler gibiyiz:))Okudum bazı sayfaları. Ben yokken ayrışmışsınızaynen katılıyorm, herkese ederi kadar deger verceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?