Bak neguzel benimde var kapalı arkadaşlarım biz barış içinde huzur içinde yaşamak istiyoruz yeter.Siz AKP ileri ne sanıyorsunuz Allah aşkina hepsi tek tip miiki farklı tanıdığım var biri kapali biri egeli dövmeli VS. Kapali olan şu an kıliçdaroğluna oy toplayacağım diye uyumuyor neredeyse. Diğeri tam Tayyip aşiği. Geçenlerde foto çekilmiş aşkla paylaşiyordu
Onun açıklamasını gördüm hatta,o şekilde değilmiş özel eğitim gibi bişeymiş.Ona gelene kadar suriyeli komutan asteğmen var orduda.
Cidden görmedim hiç,oje süreni gördümde bir ara onada abdes anlamında pek yaklaşılmıyordu ya.Bende görmemiştim görmüş oldum. Adını unuttum bir rockci var adı aklıma gelmiyor gazetede okumuştum akp li
Bne poşet içiyoeum gündüzleri rahat oluyor.Çorba değil de çaydanlık yaktığım oldu.İnsan okurken çay, kahve içeyim istiyor bazen.
Hep yıllarca o şekilde anlatıldı filan.Aslında ilgisi yok, dövme cilt altına işlenir abdest dış bedeni temizlemek içindir. Süleymancılar gusül kabul olmaz diyor ama bence mantığa uygun değil. Keyfi yapılan estetik operasyonla aynı kayegoride, bedende kalıcı değişikliğe sebep oluyorsun. Günahsa bile abdestten dolayı olamaz
Ben bişi zanmıyorum hanımefendi,sadece görmedim dedim neden celallendiniz öyle,isteyen yaptırır banane yani.Siz AKP ileri ne sanıyorsunuz Allah aşkina hepsi tek tip miiki farklı tanıdığım var biri kapali biri egeli dövmeli VS. Kapali olan şu an kıliçdaroğluna oy toplayacağım diye uyumuyor neredeyse. Diğeri tam Tayyip aşiği. Geçenlerde foto çekilmiş aşkla paylaşiyordu
Gerçi kışla dışına asılmış,anında çıkarılması lazım onun.Birisi geçenlerde bu fotoğrafı Instagram'da hikaye olarak paylaşmış bende şuemojiden göndermiştim.sjsjsjshd
Adamın adı aklıma gelmedi ya birturlu bulamadımOnun açıklamasını gördüm hatta,o şekilde değilmiş özel eğitim gibi bişeymiş.
Cidden görmedim hiç,oje süreni gördümde bir ara onada abdes anlamında pek yaklaşılmıyordu ya.
Bne poşet içiyoeum gündüzleri rahat oluyor.
Hep yıllarca o şekilde anlatıldı filan.
Ben bişi zanmıyorum hanımefendi,sadece görmedim dedim neden celallendiniz öyle,isteyen yaptırır banane yani.
Gerçi kışla dışına asılmış,anında çıkarılması lazım onun.
Öyle seçim oldu haydi hoop ersi gün değil.zamanla yavaş yavaş.belki bize denk gelmeyecek ama kız çocuklarımıza gelecek.ne olduğunu anlamadan bir bakmışsın olan olmuş.yok mu öyle ülkeler.bu ülkede olmaz denen neler oldu.Ya her gün kadınların eğitimi için, çalışması için destekler düzenlemeler yaparken buna inanıyor musunuz gerçekten? İnandırıcı buluyor musunuz ciddi ciddi
Yok be, kafa dinlemişsindirHoşbuldummapıs damı zor oluyomuş
Umarım herkesin endişesi boşa çıkar.ama sokaklar bir tuhaf oldu.her an saldırmaya hazır bekliyorlarBu seçim baya kıran kırana olucak belli oldu
Buyrun okuyun bir zahmet kadın çalışsın diyor da,sadece kadının erkek olmadan çaılışmasını uygun buluyor.Ya her gün kadınların eğitimi için, çalışması için destekler düzenlemeler yaparken buna inanıyor musunuz gerçekten? İnandırıcı buluyor musunuz ciddi ciddi
Chp cesaret edemez onu yapmaya çünkü masa ortakları asla izin vermez ayrıca o katı düşünceli sözde laiklerin sayısı düşündüğünüz kadar fazla değil ama diğer taraf için aynı şekilde rahat düşünemiyorum maalesef, kk örtüye dokunmayacağının sözünü de veriyor diğer taraf kadın haklarını koruyacağına dair bir teminat vermiyor. Aksine kendi milletvekillerinden bir kadını şiddet yasasını koruduğu için linç ettiler.Şimdi CHP gelirse bir kesim tekrar başörtüsü yasağı olacak diye korkunca olur mu öyle şey hangi devirdeyiz diyorsunuz. Aynı şeyin tersini siz yazıyorsunuz. Allah aşkına bu yazdıklarınız mumkün mü hangi devirdeyiz?
Çok korkuyorum o yüzden herkes diken üstunde yaa bu kin öfke nedir hala anlayamadimUmarım herkesin endişesi boşa çıkar.ama sokaklar bir tuhaf oldu.her an saldırmaya hazır bekliyorlar
Hoş geldin nasıl geçti mapıs günleri.Hoşbuldummapıs damı zor oluyomuş
Benşmde aklıma gelmiyor.Adamın adı aklıma gelmedi ya birturlu bulamadım
Benim görümcemin kızlarını görseniz onlardada dövme var hayatta bunlar akpartili demezsiniz ama benden daha çok savunuyorlar bütün arkadaş çevresi akpartili olduğunu duyunca saşırıyorlarBende görmemiştim görmüş oldum. Adını unuttum bir rockci var adı aklıma gelmiyor gazetede okumuştum akp li
Ben bişi zanmıyorum hanımefendi,sadece görmedim dedim neden celallendiniz öyle,isteyen yaptırır banane yani.
Hoş geldin, ben dışarıdan da okudum, hiç boş durmadım ama içeride olmaya benzemiyor haliyle, sıkıcı oluyorHoşbuldummapıs damı zor oluyomuş
Ne yazdığını hatırlamıyorum ama ben anormal bir şey görsem uyarırdım, vardır bir bildiğiCurly rahip olayını beğenmemiş.ben yanlış mı biliyorum arkadaşlar.yanlış biliyorsam kabul edecem hatalı bilgi verdiğimi
Benim görümcemin kızlarıda aynı kesinlikle demezsin akpartiliSiz AKP ileri ne sanıyorsunuz Allah aşkina hepsi tek tip miiki farklı tanıdığım var biri kapali biri egeli dövmeli VS. Kapali olan şu an kıliçdaroğluna oy toplayacağım diye uyumuyor neredeyse. Diğeri tam Tayyip aşiği. Geçenlerde foto çekilmiş aşkla paylaşiyordu
Bak neguzel benimde var kapalı arkadaşlarım biz barış içinde huzur içinde yaşamak istiyoruz yeter.
Benim de chpnin başörtüsü tasarısıyla ilgili yazıma beğenmedim attı şimdiCurly rahip olayını beğenmemiş.ben yanlış mı biliyorum arkadaşlar.yanlış biliyorsam kabul edecem hatalı bilgi verdiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?