Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Paket? Ben yıllardır paket görmedim. Tabakam var. Kendim dolduruyorum tak tuk tak tuk...
Ben sigara içmiyorum.
Arkadaşım gelince öyle ona eşlik ediyordum. 1-2 tane icerektene 20 yıldır arkadaşım eşlik etmem hoşuna gidiyor sanıyordum.
Geçen geldi .uzandım paketten aldım 1 tane. kızım mundar ediyonnn bırak sigaramı dedi..
İncindim.

Sosyal içicileri pek barındırmam ben de etrafımda

Anlatamadık aylardır, anlamıyorlar, anlamayacaklar. Yakup kadrinin yaban misali yaşamaya devam ediyoruz, zerre değişim olmamış.

Ne demek istedi benim arkadaşlarım vardı. Normalde içmez benimle 1-2 tane içenlerdi.

Harca harca bitmezdi 20 tlye eve meyve sebze alıp artan paraylada bir tanede tişört alıp eve dönerdik en kötüsoğanın fiyatının peşine düşmemiştik
Ne güzeldi be, cidden harca harca bitmiyordu simdi pazar da hangisi daha ucuz diye bakıyoruz hayır alamıyoruz da eskisi gibi bereket yok

Ben bimde bir zeytin vardı tadı güzel ama fiyatı 19tl falandı.amann tadı güzel birazcık pahalı olsun ne olacak derdim şimdi 90 gelmiş fiyatı.
Bimde şu küçük neyveli yoğurtlar danino
68 70 tl 6 lısı
20 yıl önce 2 küçük çocuğum vardı
Oğlum şimdi 2 yaşında geçengün alışverile gitim140 tl sadece yoğurt 350 tl mama bez 350 tl
Sadece bir çocuğun gideri
İki çocuğu büyütürken ben bu kadar zorlanmadım
İki çocuğun masrafı bugünkü bir çocuğun masrafları kadar yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…