Kız bizim bu sene 5 tane var biri benim 4 ü eşimin akrabası ocağımıza incir ağacı dikildiŞimdi düğünden nikahtan kaçıyoruz
Abovv.Kız bizim bu sene 5 tane var biri benim 4 ü eşimin akrabası ocağımıza incir ağacı dikildi
Ben sigara içmiyorum.Paket? Ben yıllardır paket görmedim. Tabakam var. Kendim dolduruyorum tak tuk tak tuk...
Kanıt lütfenBende şöyle birşey var. Nasıl fakirleştik enter
O zamanın 20 tl si şimdinin 200'üne bin basar.20 tl ile dugunlere takı takmaya giderdik
Acil ayırma büyüsüKız bizim bu sene 5 tane var biri benim 4 ü eşimin akrabası ocağımıza incir ağacı dikildi
Kanıt lütfen
Asgari ücret nasıl artmış görmüyor musunuz
Ama herkes sıtarbaksta gıratiste geziyor
Ondan altın alamıyorlar
Sağdan sola önden arkaya donatAcil ayırma büyüsü
Harca harca bitmezdi 20 tlye eve meyve sebze alıp artan paraylada bir tanede tişört alıp eve dönerdik en kötüO zamanın 20 tl si şimdinin 200'üne bin basar.
Sosyal içicileri pek barındırmam ben de etrafımdaBen sigara içmiyorum.
Arkadaşım gelince öyle ona eşlik ediyordum. 1-2 tane icerektene 20 yıldır arkadaşım eşlik etmem hoşuna gidiyor sanıyordum.
Geçen geldi .uzandım paketten aldım 1 tane. kızım mundar ediyonnn bırak sigaramı dedi..
İncindim.
Anlatamadık aylardır, anlamıyorlar, anlamayacaklar. Yakup kadrinin yaban misali yaşamaya devam ediyoruz, zerre değişim olmamış.O kadar sacmalanmis ki ulke monarsi ile mi yonetiliyor da hala saraylar savunuluyor, siz cocugunuza alirken 1000 kere dusundugunuz eti onlar her ogun yediriyorlar cocuklarina.
Artik diyorum ki Rte tekrar kazansin da ne halleri varsa gorsunler.
3 cocuk yapin dedi yaptilar, simdi cocuklarina bir gelecek veremiyorlar soylenecek soz cok ama, anlayana.
Sacmaligin daniskasi da tipine gore lider secmek. Tabii ki de saraylarda oturacakmis, itibardan tasarruf olmazmis mis mis..
Merkel neden saraylarda oturmadi peki? Ulkesini en guzel sekilde yonetti, likakatli isini duzgun yapan, elindekileri ulkesi icin kullanan bir liderdi. Zamanini doldurdu aslan gibi cekildi. Turkiye’de ki secim olaylari asiri garip.
Kral mi seciyoruz? Bu kadar yolsuzluga ragmen hic sesini cikarmayanlar hala savunanlar var cok degisik.
Ben bugun sizin cocugunuzun gelecegini savunuyorum, ne yazik ki siz kendi cocuklarini hic dusunmuyorsunuz. Dolar da yakinda 50 olsun, mustehak bazilarina. Ama kurunun yaninda yas ta yanacak en acisi da o zaten.
Ne demek istedi benim arkadaşlarım vardı. Normalde içmez benimle 1-2 tane içenlerdi.Ben sigara içmiyorum.
Arkadaşım gelince öyle ona eşlik ediyordum. 1-2 tane icerektene 20 yıldır arkadaşım eşlik etmem hoşuna gidiyor sanıyordum.
Geçen geldi .uzandım paketten aldım 1 tane. kızım mundar ediyonnn bırak sigaramı dedi..
İncindim.
Capitan black bulursan kaçırma tam keyif işiBağımlılık yapmayanından bulursam içeceğim.
Onu nerden buluyoruz?Capitan black bulursan kaçırma tam keyif işi
Ne güzeldi be, cidden harca harca bitmiyordu simdi pazar da hangisi daha ucuz diye bakıyoruz hayır alamıyoruz da eskisi gibi bereket yokHarca harca bitmezdi 20 tlye eve meyve sebze alıp artan paraylada bir tanede tişört alıp eve dönerdik en kötüsoğanın fiyatının peşine düşmemiştik
Vay be nasıl hatırlıyorum evlendiğim tarihteki ceyrek fiyatını.Bende şöyle birşey var. Nasıl fakirleştik enter
Bimde şu küçük neyveli yoğurtlar daninoBen bimde bir zeytin vardı tadı güzel ama fiyatı 19tl falandı.amann tadı güzel birazcık pahalı olsun ne olacak derdim şimdi 90 gelmiş fiyatı.
Örnek de Gratis, starbucks yalnız.Kanıt lütfen
Asgari ücret nasıl artmış görmüyor musunuz
Ama herkes sıtarbaksta gıratiste geziyor
Ondan altın alamıyorlar
Maalesef anlamıyorlar cok üzülüyorumAnlatamadık aylardır, anlamıyorlar, anlamayacaklar. Yakup kadrinin yaban misali yaşamaya devam ediyoruz, zerre değişim olmamış.
Aman şaka yapıyoruz bosver kaptanı falan☻️Onu nerden buluyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?