Bide karnındaBiz Suriyelileri göndermeye çalışırken onlar bizi gönderecek bu gidişle en fazla 25 yaşında bi kadın üç tane yanında üç tane de önünde çocukla dolaşıyordu iki tanede evde varsa ülkeye geldiler 2 tane oldular burda 15 tane
HafızanVay be nasıl hatırlıyorum evlendiğim tarihteki ceyrek fiyatını.
Aslında maddiyatci değilimdir
Benim didimin didisi çıkartıp 50 YTL takarken.
Kocamin yakın akrabalari ceyrek takmıştı ondan.
Benim oğlum var, korkuyorum. Sosyalleşsin istiyorum ama her çıktığında eve gelene kadar gerim gerim geriliyorum. Ah ulen, babam beni sıkardı da kardeşim erkek diye gayet rahattı. İyi ki erkek yavruladım, ben karışmazdım kız olsa, erkek olunca alem denen topluluk da karışmaz kendisine en azından dedim ama... Kız erkek ayrımına isyan ederken oğullarımızı kollayacak hale geldik. Kavgadan beladan uzak kalsınlarBenim kizim yok ama kizi olanlar hic mi korkmuyorsunuz?
Kaçak geliyor, edirnede askeri malzeme satan dükkanlarda tezgah altında dururdu. Free shoplara sordur yurt dışına çıkan arkadaşın varsa, o yoksa muadili bulunuyor. Pipo tütünü de var onun mükemmel ötesiOnu nerden buluyoruz?
Oğlum üniversite tercihlerini yazarken gönderecek şehir bulamadık.nereyi söylesem orası arap dolu burası suriyeli dolu.Benim oğlum var, korkuyorum. Sosyalleşsin istiyorum ama her çıktığında eve gelene kadar gerim gerim geriliyorum. Ah ulen, babam beni sıkardı da kardeşim erkek diye gayet rahattı. İyi ki erkek yavruladım, ben karışmazdım kız olsa, erkek olunca alem denen topluluk da karışmaz kendisine en azından dedim ama... Kız erkek ayrımına isyan ederken oğullarımızı kollayacak hale geldik. Kavgadan beladan uzak kalsınlar
Üniversite öğrencileri de hep yabancı. Biz de bir şekilde göndereceğiz, başka yolu yok. Çizsinler yollarını. Gönderelim buradan.Oğlum üniversite tercihlerini yazarken gönderecek şehir bulamadık.nereyi söylesem orası arap dolu burası suriyeli dolu.
Biz muğlaya gönderdikOğlum üniversite tercihlerini yazarken gönderecek şehir bulamadık.nereyi söylesem orası arap dolu burası suriyeli dolu.
Üniversitelerde de dolmuşlar aşırı fazla yabancı öğrenci kontenjanı açtılar .Nasıl diyeyim öğrenci kısmı bile bizim en okumamış insanı kadar bile etmiyor .Otobüste son ses konuşurlar bir sıraya girmeden direkt insanın önüne atlarlar.Ayakta durduğu halde ayakkabısını çıkarana bile denk gelmiştim .Çok değişik ırk ya okumuşu bile değişik davranıyorOğlum üniversite tercihlerini yazarken gönderecek şehir bulamadık.nereyi söylesem orası arap dolu burası suriyeli dolu.
Bırakıp gitselermişO gün eşim anlattı burda pek suriyeli yok tek tük.biri yüksek bir inşatın tepesine çıkmış atlayacak sözde.polisler gelmiş.indin inmedin derken ne istiyorsun demişler para.artık vermişler 6 binlira da indirmişler.pişkinliğe bak.
İndirdikten sonra almışlardır umarım parayıO gün eşim anlattı burda pek suriyeli yok tek tük.biri yüksek bir inşatın tepesine çıkmış atlayacak sözde.polisler gelmiş.indin inmedin derken ne istiyorsun demişler para.artık vermişler 6 binlira da indirmişler.pişkinliğe bak.
Kaç sayfa olmuş pkk, selhattin demirtas,başörtüsü hep aynı konuşmuşlar.O kadar sacmalanmis ki ulke monarsi ile mi yonetiliyor da hala saraylar savunuluyor, siz cocugunuza alirken 1000 kere dusundugunuz eti onlar her ogun yediriyorlar cocuklarina.
Artik diyorum ki Rte tekrar kazansin da ne halleri varsa gorsunler.
3 cocuk yapin dedi yaptilar, simdi cocuklarina bir gelecek veremiyorlar soylenecek soz cok ama, anlayana.
Sacmaligin daniskasi da tipine gore lider secmek. Tabii ki de saraylarda oturacakmis, itibardan tasarruf olmazmis mis mis..
Merkel neden saraylarda oturmadi peki? Ulkesini en guzel sekilde yonetti, likakatli isini duzgun yapan, elindekileri ulkesi icin kullanan bir liderdi. Zamanini doldurdu aslan gibi cekildi. Turkiye’de ki secim olaylari asiri garip.
Kral mi seciyoruz? Bu kadar yolsuzluga ragmen hic sesini cikarmayanlar hala savunanlar var cok degisik.
Ben bugun sizin cocugunuzun gelecegini savunuyorum, ne yazik ki siz kendi cocuklarini hic dusunmuyorsunuz. Dolar da yakinda 50 olsun, mustehak bazilarina. Ama kurunun yaninda yas ta yanacak en acisi da o zaten.
Kesinlikle aynı şeyleri yaşadım çok büyük sağlık sistemi sıkıntısı var randevu alsan iki hafta bekliyorsun ciddi bir durumun olsa 6 ay sonra haberin oluyor aşırı kalabalık doktor yok.Özeller çok pahalı .Ekonomi herkesi etkiledi bu yüzden de pazar günü gidecekler zaten yoksa bizim millet oy vermeye devam ederdiKaç sayfa olmuş pkk, selhattin demirtas,başörtüsü hep aynı konuşmuşlar.
Biz fakir bir millet olduk ekonomi kötü,denetimsiz Sığınmacılarin bize verdiği madi manevi sıkıntıları,eğitim kötü artan konut ve kiralar,
Bizi yönetim değişikliğine iten en büyük nedenler.ama birileri sürekli konuyu farklı yöne çekmeye devam ediyor.
Yukarıda saydığım sıkıntıları hepimiz çekiyoruz.
Geçen gün Oğlum hasta oldu randevu bulamadım acil tedavi edilmesi gerekiyordu özel hastahanede 450 tl muane parası verdik.ozelde flim çekemedim para yetmiyor.iki hafta sonra devlete randevu buldum doçent diye aldım.yeni yapılan cam sakura şehir hastanesi, gerçektende bir şehir avm gibi hastahaneye odaları süit odaları da varmış yürüyen merdiven mağazalar terzi vb mağazalar.yukari çıktım muane yerine sandalyeler bölümler hepsi ayrı zengin duyuyor.sıra geldi içeri girdik doçent beklerken asistanı baktı bişey yok dedi yazdı reçeteyi.kullandigi ilaç oğlumu kusturdu yanlış ilaç tedavi. hastahaneye şehir adeta ama doktor yok bunlar benim yaşadığım.gerek varmi bu kadar gösterişe doktoru olmayan Bu lüks hastahaneye biz vatandaşa nasıl bir yarar sağlayacak.ulke geldiği durum bu havalimani aynı yapılan yollar aynı gereksiz bir sürü beton yığınları.birilerini zengin etti kesin.
Bu arada çok geçmiş olsun Allah şifa versinKaç sayfa olmuş pkk, selhattin demirtas,başörtüsü hep aynı konuşmuşlar.
Biz fakir bir millet olduk ekonomi kötü,denetimsiz Sığınmacılarin bize verdiği madi manevi sıkıntıları,eğitim kötü artan konut ve kiralar,
Bizi yönetim değişikliğine iten en büyük nedenler.ama birileri sürekli konuyu farklı yöne çekmeye devam ediyor.
Yukarıda saydığım sıkıntıları hepimiz çekiyoruz.
Geçen gün Oğlum hasta oldu randevu bulamadım acil tedavi edilmesi gerekiyordu özel hastahanede 450 tl muane parası verdik.ozelde flim çekemedim para yetmiyor.iki hafta sonra devlete randevu buldum doçent diye aldım.yeni yapılan cam sakura şehir hastanesi, gerçektende bir şehir avm gibi hastahaneye odaları süit odaları da varmış yürüyen merdiven mağazalar terzi vb mağazalar.yukari çıktım muane yerine sandalyeler bölümler hepsi ayrı zengin duyuyor.sıra geldi içeri girdik doçent beklerken asistanı baktı bişey yok dedi yazdı reçeteyi.kullandigi ilaç oğlumu kusturdu yanlış ilaç tedavi. hastahaneye şehir adeta ama doktor yok bunlar benim yaşadığım.gerek varmi bu kadar gösterişe doktoru olmayan Bu lüks hastahane biz vatandaşa nasıl bir yarar sağlayacak.ülkenin geldiği durum bu, havalimani aynı yapılan yollar aynı gereksiz bir sürü beton yığınları.birilerini zengin etti kesin.
Oğan'a oy verirken kazanacağını düşünmedin herhalde? Yorumsuz kalayım, biri alsın, benle alakası olmasın dedin. Kim alır diye düşündün ya da umdun?Sn. Sinan Oğan'a oy vermiştim
Şuan çok kararsızım oy kullanmak istemiyorum
Son dakika kararım değişebilir belki
İki tarafıda dinliyorum izliyorum İki tarafta yangın yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?