Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bende düşündüm ilk, araştırdım videolarını izledim ama bi lafı dıgerıyle celişiyordu

Onları gördükçe içim acımıyor da değil. Şu Afrikalı kızın peşine düşenler, ayy... Medeni olmaya çalışırken iyice dibe gidiyoruz Ahlak, ahlak, ahlak; eğitim, eğitim, eğitim... Bu kadar, başka şey lazım değil.

Benim tepkimde oy kullanmamak olamaz mı?
Biliyorum tek değilim
İnsan inanmadığı birşeyin neden ortağı olsun ki
Karar vermek için şöyle yapabilirsin. Her iki adayin artı ve eksi yanlarını bir kağıda yaz. Sonra bunları ölç, tart ve değerlendir.. ayrıca her iki adayı da 1 den 10 a kadar olan bir skalada değerlendir. Hangisi diğerinden ağır basarsa ona oyunu verirsin.

Ama kararsızım ve burda iki taraf içinde onları bu denli savunan insanlar içinde çok şaşkınım
Bu denli savunmak mı?
İnsanlar değişim istiyor ondan savunuyorlar.
Oy vermeyince ortak olmuyorsak okuduğum bir kitaptaki gibi hepimiz gidelim boş oy kullanıp öyle tepki verelim öyleyse.

Benim geçen seçimde ince için hissettiğim şeyi tarif ediyorsun şu an

Benim geçen seçimde ince için hissettiğim şeyi tarif ediyorsun şu an
Desene hepimizde bir siyasetçinin hayal kırıkları var
Haberimiz olmamalıydı, bunlara bağlanmamalıydık ama halk olarak bir çıkış yolu arayıp dört elle tutunmak işte bizimkisi.
Yazık bize ya valla çok yazık.

Umarım içine sinen adayı bulursun. Konuyla ilgilenmeyen, rastgele oy veren bunca insan varken takip edip karar vermeye çalışan kişilerin oy vermesini isterim. Takip ettiklerinden artı eksi hesabı yaparsın, kimse mükemmel değil. İki aday var. Artısı ağır basanı tercih etmen gerekir o kabine gireceksen.

Fikrimiz yapılanlar ve konuşulanlara göre değişebilir
Değişmeli de zaten
Ne olursa olsun hatalı tarafı tutmak sorgulamamak
Ya elde bu var kötünün iyisi bu olsun demek asla doğru değil
Bizler seçeneklerin çoğalması için elde olanlara karşı çıkmazsak seçenek hep kötüde kalabilir
İnsanların fikirleri değişmeli
En azından yanlış gördükleri için değişmeli
Yanlışa taraf olmakla doğru olmayız
Burda iki aday içinde yanlışları var deniliyor
Yanlı Tv'ler iki tarafı karalıyor
Olay böyle iken bir tarafa inanmak bence gerçekten değişik bir durum
Karar vermeniz çok güzel inşallah dilediğiniz gibi olur sizin için

Onun gibilerde herseyi hak ediyorlar demekten baska bisey kalmıyor

Ee vermek zorundayız.
Bakın yurt dışı oylaması bugün bitti.
Belki 15 gün anca gelenler saatlerce sıra bekledi oy verdi.
O neyse de Türkçe bile bilmeyenler oy verdi.
Biz de kırmızı çizgilerimize göre seçiyoruz.
Yoksa aa her şey doğru olsun dersek kendimiz çıksak kendimize bile oy vermemeliyiz sanırım.
Ben önemli gördüğüm konu ve çizgilere bakıyorum şahsen.
Seçim röportajlarında izliyorum bazı yerlere gidiyorlar soru soruyorlar belki onuncuda anlayacak insanı anca buluyorlar ama onlar gidiyordur herhalde.
Kendim karar veririm daha iyi.
Olur olmaz ama en azından elimi taşın altına koymuştum derim ileride.

Teşekkür ederim evet kararımı büyük bir gönül rahatlığı ile verdim.
Çünkü dediğiniz gibi ben geniş bir yelpaze istiyorum, bir seçimde yüzde 40 50 oylar değil birçok aday ve 15 ler görmek istiyorum.
Herkesi temsil edecek, derdini anlayabilecek önderler bu sebeple de koalisyonlar istiyorum.
Bunun yolu öncelikle tek adam rejiminden kurtulmaktır.
Başkanlık sistemi bizim günümüzün en önemli sorunudur çünkü her şey oraya çıkıyor.
Sığınmacı da ekonomi de eğitim ve aklınıza gelebilecek her şey.
Bu ülke gayriresmi 100milyon ve kanla sulanmış topraklar.
Ormanlarda kanla beslenen ağaçlar var, ben o ağaçları soluyorsam, onbinlerce insanın kemiğinizi sızlatıp, geleceğimizi tek bir kişinin dudağı arasına bırakmam, bırakamam.
Bunun değişmesi için köprüden önceki son çıkışı kullanmamız gerektiğini anladım.
Yani şahıslardan öte rejim, bizi bitiren budur.

Umarım siz de şuan izliyorsunuz muhtemelen babalayı, önyargılarınızın gereksiz olduğunu anlayacaksınız.
En azından neyi seçip seçmeyeceğinize o yayının ışık tutacağına inanıyorum, iyi seyirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…